POWER.se - Västerås レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Hallsta Gårdsgata 17, 721 38 Västerås, Västmanland, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Personalen var mycket bra! Beskrev erbjudande m.m. En annan sak: När jag gick genom utgången kom en bil körande enligt mig och min fru i ca 50-60 km/h jag uppmärksammade fordonet pris när jag klev ut... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Mycket trevlig och kunnig säljare, det som drar ner från 5 stjärnor till 4 är den otroligt SUNKIGA affären. Mattorna är skitiga och slitna, lokalen är mörk pga gamla lysrör. Den enda skillnaden ida... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Smidigt att reservera varor och hämta upp. Dock otrevlig och dryg personal i kassan som inte borde jobbat med just att möta kunder. När jag och min son ska betala varan så sitter kvinnan i kassan oc... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det var en trevlig och kunnig personal som tog hand om oss på golvet och det gick fort Men det finns mer att önska av kassan där var det en personal som skulle sköta reklamationer samt peka kunder ti... もっと見る

企業情報

• Hallsta Gårdsgata 17, 721 38, Västerås, Västmanland, スウェーデン

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Västerås

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

優良

(2,497)

過去12か月のレビュー数: 15,156

レビューを書く

Bra service,superbra pris!

Bra service,supersnäll och informativa personalen. Jättenöjd. Varmt rekommenderas.

2026年5月4日

Hej István,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att både servicen, priset och bemötandet levde upp till förväntningarna. Extra kul att upplevelsen kändes så positiv hela vägen.

Varmt tack för rekommendationen.

Trevlig försäljare

2026年5月2日

Hej Sven-Olof,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du hade en trevlig upplevelse i Västerås och blev väl bemött.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

En genomgång av produkten

En genomgång av produkten, så man vet vad det är man köper, även om man sett den på nätet och frågat efter den. Nu har jag en tvättmaskin jag inte kan ha tvättmedel i, då den enbart tar emot flytande tvättmedel, och det vägrar jag använda ffa av miljöskäl, men också ekonomiska

2026年4月12日

Hej Sandra,

Tack för den tydliga återkopplingen.

Det låter som att genomgången i butik inte gav tillräckligt klar information om hur produkten fungerar i praktiken, och det borde ha varit tydligare före köpet.

Om du vill kan du svara med produktmodellen, så kan jag hjälpa dig att se om det finns information om tvättmedelsfack, rekommenderad typ av tvättmedel eller andra krav för användning.

Du kan också kontrollera produktens sida under produktbeskrivning, specifikationer och support, där det ofta finns information om funktioner, tillbehör och bruksanvisning.

5つ星のうち5の評価

Super nöjd med all service och…

Super nöjd med all service och mottagande av personalen och avdelningsansvarig. Kommer absolut tillbaks! 🤩

2026年5月2日

Hej Aprilyn,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att både servicen och mottagandet gav ett så bra intryck.

Extra kul att ni vill komma tillbaka. Det uppskattas mycket.

5つ星のうち3の評価

Ni talade inte om att leveransen sker…

Ni talade inte om att leveransen sker bara på torsdagarna.

2026年4月20日

Hej Pasi,

Det borde ha varit tydligare när leveransen kunde ske, och den synpunkten är värdefull.

Leveranstider och tillgängliga leveransalternativ kan variera beroende på produkt, postnummer samt vald transportör, och de alternativ som finns visas i kassan.

Om du vill att detta följs upp vidare kring just din leverans eller om något som utlovats inte stämde, vänligen kontakta vår kundtjänst så att ärendet kan granskas närmare.

Mer personal

Det finns inget personal som man kan fråga,

2026年5月3日

Hej Ibrahim,

Tack för att du delar detta.

Det ska vara enkelt att få hjälp i varuhuset, och din feedback om bemanningen i Västerås är värdefull.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva om din upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Smidigt att handla på nätet och hämta…

Smidigt att handla på nätet och hämta ut i kassan som var alldeles i entrén. Supertrevlig kille som jobbade, log och önskade oss en trevlig dag!

2026年4月30日

Hej Maria,

Tack för de fina orden.

Vad roligt att höra att det fungerade smidigt både att handla online och att hämta ut varan i butiken. Extra kul att besöket i kassan gav ett så bra intryck.

5つ星のうち5の評価

Trevlig och hjälpsam personal.

Trevlig och hjälpsam personal.

2026年4月30日

Hej Tommy,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Västerås var så bra och att hjälpen uppskattades.

Hej Monica,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att besöket i Västerås gav ett så trevligt intryck och att hjälpen i butiken upplevdes som kunnig och uppskattad.

Sådan återkoppling betyder mycket.

Allt gick som det ska

Allt gick som det ska, boka vara och hämta den och betala.

2026年5月1日

Hej Joppe,

Tack för omdömet.

Härligt att höra att allt gick smidigt från bokning till upphämtning och betalning.

Hej Lennart,

Tack för de fina orden om bemötandet i Västerås. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i varuhuset var så bra. All the best, Erik at POWER! ⚡

5つ星のうち5の評価

Trevlig och kunnig personal.

Trevlig och kunnig personal.

Hej Amir,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

bra utbud

trevligt personal

Hej Lasse,

Tack för de fina orden om sortimentet och upplevelsen i Västerås. Det är väldigt roligt att höra att besöket uppskattades!

5つ星のうち5の評価

Bra bemötande o bra service så köpt…

Bra bemötande o bra service så köpt gick snabbt

Hej Björn,

Tack för de fina orden. Härligt att höra att bemötandet och servicen uppskattades och att köpet gick snabbt.

5つ星のうち5の評価

It is always a good idea to buy from power

I have bought laptop, hair dryer, iPhone 17pro and iron from power. I am so satisfied with their guidance and services.

Hi Moshkan,

Tack för de fina orden och för att du har valt POWER vid flera tillfällen.

Det är väldigt roligt att höra att vägledningen och servicen har fungerat så bra och att upplevelsen har varit så positiv.

5つ星のうち4の評価

Fick hjälp även om personalen inte var…

Fick hjälp även om personalen inte var riktigt hemma på butiken.

Hej Lotta,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det är fint att höra att du ändå fick hjälp på plats, även om upplevelsen inte var helt klockren.

Din feedback är värdefull och hjälper oss att bli bättre.

Bra personal

Bra personal. Hade svårt att hitta produkten, men frågade och fick snabb hjälp.

2026年4月28日

Hej Villy,

Tack för omdömet.

Härligt att höra att du fick snabb hjälp i varuhuset och att bemötandet gjorde skillnad.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela detta.

5つ星のうち3の評価

Helt nöjd med det jag köpte

Helt nöjd med det jag köpte, men tycker ni kunnat leverera snabbare.
Idag vill vi ha snabb leverans när vi beställer och det levde ni inte upp till. Tyvärr.

2026年4月24日

Hej Helena,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med produkten.

Samtidigt tar vi med oss att leveransen gärna hade fått gå snabbare. Snabb leverans är viktigt, och din feedback är värdefull för oss.

5つ星のうち4の評価

Mycket trevlig och kunnig säljare

Mattorna är skitiga och slitna, lokalen är mörk pga gamla lysrör. Den enda skillnaden idag mot när affären öppnade som Media Markt, är att lokalen minskat i storlek samt att personalen sytt på Power märken på utslitna Media Markt kläderna.

2026年4月23日

Hej Bengt Roger,

Tack för omdömet.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet och kunskapen uppskattades.

Samtidigt är det tydligt att butiksmiljön drog ner helhetsintrycket, och den typen av feedback är viktig.

Vi tar med oss synpunkterna om lokalens skick, belysningen och det allmänna intrycket.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。