POWER.se - Växjö レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Marketenterivägen 6, 352 36 Växjö, Kronobergs län, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Jag övertalades att ta en annan dator än den jag kom in för att köpa Den jag köpte hade ingen Laddkabel till fast biträdet sa att den ingick När det inte blir det man tänkt sig känner man sig lite l... もっと見る

5つ星のうち5の評価

BEMÖTANDET av säljaren/personalen, var bästa ever!! Betydligt mer hjälpsam och mån om att hjälpa mig än man kunde drömma om! Jag som redan köpt varan i click and collect. Men han erbjöd att hjälpa... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Den förra Sodastreamern var enklare och bättre. Vi har redan 3 patroner med skruvanslutning och det var ingenting som Vi blev informerade om i butiken. Däremot sa Ni att det var samma patroner men att... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi vill ge ett stort tack till säljaren på Power i Växjö. Han tog sig verkligen tid att hjälpa oss igår när vi skulle köpa en playstation 5, han lyssnade på våra frågor och förklarade allt på ett tyd... もっと見る

企業情報

• Marketenterivägen 6, 352 36, Växjö, Kronobergs län, スウェーデン

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Växjö

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

ほぼ満足

(1,610)

過去12か月のレビュー数: 14,909

レビューを書く

Hej Camilla,

Tack för den fina recensionen! Vad roligt att höra att det var lätt att beställa och hämta ut.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Bengt,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Växjö var så bra och att personalen upplevdes som trevlig och hjälpsam.

5つ星のうち1の評価

Säljare skindade mig när jag skulle…

Säljare skindade mig när jag skulle köpa mobilen och känner mig lurad för jag fick köpa 2 tillbehör till mobilen pch den tredje skulle vara grattis, men till slut blev det mucket dyrare, rekomenderar inte!

2026年5月11日

POWER.se - Växjö からの回答

Tack för att du hör av dig. Vi beklagar att du inte upplevde besöket som positivt och att du kände dig lurad i samband med köpet av mobilen och tillbehören.

Vi strävar efter att ge tydlig och ärlig information och att alla kunder får ett professionellt och respektfullt bemötande. Din feedback är värdefull för oss och kommer att följas upp internt.

Service

God service även om experten inte fanns på plats

2026年5月8日

Hej Peter,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Det är väldigt fint att höra att du fick god service på plats. Vi uppskattar också att du delar den nyansen, även när rätt expert inte var där just då.

Varmt tack för feedbacken.

Väldigt otrevliga personal

Väldigt otrevliga personal. Känns att lätt kan man bli lurad om man inte har bra koll över varorna.

2026年5月3日

Tjena Morteza!

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Det är såklart tråkigt att du gick därifrån med den känslan, för vi vill ju att det ska kännas både tryggt och trevligt att handla hos oss. Vi försöker alltid skapa en hjälpsam och schysst upplevelse, oavsett om man kan allt om produkterna eller bara vill ha lite vägledning på vägen. Vi tar med oss det här framåt och uppskattar att du delar med dig!

Varmt välkommen åter,
Saga på POWER!⚡

Jag har fortfarande inte fått min vara

Jag har fortfarande inte fått min vara

2026年4月30日

Hej Andreas,

Beklagar förseningen. Kolla status på MyPOWER eller skicka ordernummer till kundservice@power.se så spårar vi paketet direkt.

Tack för att du tog dig tiden att skriva!

Trevlig butik

Trevlig butik, snabb respons med service och information om produkten man är intresserad av.

2026年5月4日

Hej Conny,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att besöket upplevdes som trevligt och att servicen och informationen kändes snabb och hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss.

Jag jätte nöjd

Jag rekommenderar

2026年5月1日

Hej Bassam,

Tack för de fina orden och rekommendationen.

Det är väldigt roligt att höra att du är jättenöjd.

Otrevlig personal

Otrevlig personal. Fel reklam. ( det jag köpte som stod på nätet att det var en demo produkt. Så va inte fallet). Och tillbehören följde inte med. Så jag försökte hitta tillbehör på nätet med 0 resultatet. Måste lämna tillbaka produkten.
Tack

2026年5月3日

Hej Djoskun,

Tack för feedbacken. Otrevlig bemötande, produkt som inte var demo som på nätet och inga tillbehör är inte okej, vi förstår beslutet att returnera.

Ta med kvittot till butiken så kommer de hjälpa dig hitta en lösning på detta.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande!

2026年4月26日

Hej Pär,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att bemötandet uppskattades.

Ointresserad personal.

2026年4月28日

Hej Jan,

Tack för din feedback. Det är tråkigt att personalen kändes ointresserad, vi vill ju vara engagerade och hjälpa till direkt med frågor och råd.

Vi tar detta på allvar och påminner teamet om kundfokus. Tack för att du säger till!

Daniel bäst

Daniel bäst

2026年4月21日

Hej Ayad,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Växjö var så bra.

Bra rakt igenom

Bra utbud och bra personal

2026年4月26日

Hej Jonas,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att både utbudet och upplevelsen i varuhuset levde upp till förväntningarna.

5つ星のうち3の評価

Okej!

Priset på varan var okej..
Kundvänligheten kunde varit bättre.
Som att jag kunde lämna in min gammla tv, vid köp av nu ..

2026年4月28日

Bra bemötande

Bra bemötande

2026年4月24日

Hej Jimmy,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra.

Grym service..

Grym service..

2026年4月15日

Hej Danijela,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att servicen i Växjö gav ett så bra intryck.

Ronja kunnig och trevlig säljare

Ronja kunnig och trevlig säljare

2026年4月22日

Hej Marianne,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick så bra hjälp i Växjö och att upplevelsen var så positiv.

Jätte bra lokal och personal

Jätte bra lokal och personal

2026年4月19日

Hej Kund,

Tack för de fina orden om butiken och upplevelsen.

Det är väldigt roligt att höra att både lokalen och bemötandet uppskattades.

Mycket trevlig personal,snabbt,bra…

Mycket trevlig personal,snabbt,bra produkter till bra priser!

2026年4月21日

Hej Ritva,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var trevlig, snabb och prisvärd. Sådan feedback uppskattas mycket.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。