POWER.se - Växjö レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Marketenterivägen 6, 352 36 Växjö, Kronobergs län, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Jag övertalades att ta en annan dator än den jag kom in för att köpa Den jag köpte hade ingen Laddkabel till fast biträdet sa att den ingick När det inte blir det man tänkt sig känner man sig lite l... もっと見る

5つ星のうち5の評価

BEMÖTANDET av säljaren/personalen, var bästa ever!! Betydligt mer hjälpsam och mån om att hjälpa mig än man kunde drömma om! Jag som redan köpt varan i click and collect. Men han erbjöd att hjälpa... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Den förra Sodastreamern var enklare och bättre. Vi har redan 3 patroner med skruvanslutning och det var ingenting som Vi blev informerade om i butiken. Däremot sa Ni att det var samma patroner men att... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi vill ge ett stort tack till säljaren på Power i Växjö. Han tog sig verkligen tid att hjälpa oss igår när vi skulle köpa en playstation 5, han lyssnade på våra frågor och förklarade allt på ett tyd... もっと見る

企業情報

• Marketenterivägen 6, 352 36, Växjö, Kronobergs län, スウェーデン

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Växjö

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

ほぼ満足

(1,610)

過去12か月のレビュー数: 14,961

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Personalen var upptagna med att prata…

Personalen var upptagna med att prata med varandra, så det tog cirka 10 minuter innan de hade tid att hämta varan på lagret till mig.
Det var inte många kunder i butiken.

2026年3月27日

POWER.se - Växjö からの回答

Vi hör dig! Det är aldrig kul att behöva vänta när man är på väg hem med sin vara. Vi hoppas att personalen ändå kunde ge dig lite hjälp och att resten av upplevelsen gick bättre.

Det var trevlig personal

Det var trevlig personal

Hej Jessica,

Tack så mycket för din positiva feedback om vår personal i Växjö! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som trevlig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är fantastiskt att veta att vi lyckades med det under ditt besök.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

5つ星のうち1の評価

Jag la undan ett par hörlurar som var…

Jag la undan ett par hörlurar som var en ny returvara men de försökte sälja demoexet till mig istället för samma pris som dom nya…. Efter mycket om och men så ”hittade” dom nya hörlurarna som jag egentligen lagt undan.

POWER.se - Växjö からの回答

Tack för att du delar med dig. Det låter som att det blev lite förvirrat där ett tag, särskilt när du redan hade lagt undan en vara. Skönt att rätt hörlurar till slut kom fram, men vi fattar att det inte ska behöva bli så omständligt.

Ointresserad säljare.

Ointresserad säljare.

POWER.se - Växjö からの回答

Tack för din feedback. Tråkigt att det upplevdes så, det ska ju kännas engagerat och hjälpsamt när man är på plats hos oss. Vi tar med oss det!

Ha en fin dag,
Sofie på POWER!⚡

5つ星のうち5の評価

Bra bemötande och fick god hjälp.

Bra bemötande och fick god hjälp.

Hej Sanna,

Vad kul att höra att du fick ett så bra bemötande och god hjälp i vår butik i Växjö! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde hjälpa dig på bästa sätt. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

5つ星のうち4の評価

Ja snabb leverans och trevlig säljare…

Ja snabb leverans och trevlig säljare ,men blev fel spis för kanske säljaren var inte 100% säker på allt inom elektronik.

Hej Airi,

Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att du upplevde snabb leverans och en trevlig säljare. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar.

Angående att du fick fel spis kan jag hjälpa dig med nästa steg. Kontrollera först hela paketet noggrant, vissa paket har en så kallad dubbelbotten. Kasta inte förpackningen.

Ta en bild på produktförpackningen och produktens EAN-kod från förpackningen. Ge en detaljerad beskrivning av problemet - vilken spis du beställde och vilken du fick istället.

Med denna information kan vi lösa situationen för dig.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.

Bra info

Bra info, snabbt, enkelt

Hej Björck,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick bra information och att allt gick snabbt och enkelt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

5つ星のうち5の評価

I mitt tycke mycket trevlig och kunnig…

I mitt tycke mycket trevlig och kunnig säljare som tog hand om mig och mina frågor.

Hej Tommy,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår säljare i Växjö! Det värmer våra hjärtan att veta att du fick den hjälp och kunskap du behövde. Vi är stolta över vårt team och deras engagemang för att ge bästa möjliga service.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Snabb och kunnig hjälp.

Snabb och kunnig hjälp.
Ingen kö.

Hej Ylva,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du fick snabb och kunnig hjälp utan att behöva stå i kö. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt, och det är verkligen roligt att veta att vi lyckades med det i ditt fall.

5つ星のうち5の評価

Mycket trevlig och duktig försäljare

Mycket trevlig och duktig försäljare, kunde produkten. Väldigt nöjd med köpet.

Hej Carl,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse i vår butik i Växjö! Det värmer våra hjärtan att veta att vår försäljare kunde hjälpa dig på bästa sätt och att du är nöjd med ditt köp. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är fantastiskt att det lyckades så bra den här gången.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Klar och redig information

Klar och redig information. Slutresultatet till belåtenhet

2026年3月19日

Hej Lena,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du upplevde vår information som klar och redig, och att slutresultatet blev till din belåtenhet. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Bra bemötande

2026年3月17日

Hej Irene,

Vad kul att höra att du fick ett bra bemötande! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Växjö kunde ge dig en positiv upplevelse. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Trevlig säljare som var hjälpsam

Trevlig säljare som var hjälpsam

2026年3月17日

Hej Inga-Lill,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår säljare i Växjö! Det värmer våra hjärtan att veta att du fick hjälpsam service. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det låter som att vårt team lyckades med det denna gång. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

5つ星のうち1の評価

Dåligt bemötande

Fick hjälp av någon sur gubbe som ifrågasatte mitt köp, trots att jag förklarade klart och tydligt varför jag valde just den produkten. Svarade på frågor oerhört arrogant.

2026年3月16日

POWER.se - Växjö からの回答

Tack för att du delar med dig. Det låter verkligen som att bemötandet inte alls blev som det borde och att du inte kände dig riktigt lyssnad på. Det ska ju vara enkelt och tryggt att få hjälp utan att behöva stå på tå för att förklara sig.

Bra bemötande

Bra bemötande. Kunnig personal.

Hej Elena,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick ett bra bemötande och att vår personal i Växjö kunde hjälpa dig med sin kunskap. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Hej Marita,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det är fantastiskt att höra att du tycker att personalen är trevlig och kundvänlig. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att ge oss ett så positivt omdöme.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Bra!

Enkelt och snabbt

Hej Anewei,

Vad kul att höra att allt gick så bra! Det är precis så vi vill att det ska vara - enkelt och snabbt för våra kunder. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

5つ星のうち5の評価

Jag möttes av en trevlig tjej som tog…

Jag möttes av en trevlig tjej som tog betalt och detta bemötandet är jätteviktigt.

Hej Helén,

Vad roligt att höra att du fick ett så bra bemötande i vår butik i Växjö! Det är verkligen viktigt för oss att våra kunder känner sig välkomna och får hjälp av vänlig personal. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Mycket bre service

Mycket bra service

2026年3月8日

Hej Nico,

Vad kul att höra att du fick så bra service i Växjö! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Tack för att du valde POWER!

Lång kö till kassan

Lång kö till kassan

2026年3月8日

Hejsan Johanna!

Tack ska du ha för ditt omdöme.
Långa köer är nästan aldrig roliga och vi håller med om att det kan bli jobbigt ibland. Vi uppskattar din förståelse och hoppas att nästa besök känns både snabbare och mer effektivt.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Trustpilot エクスペリエンス