premiumXL Sverige レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde 2 bokyllor. De levererades vid 2 olika tillfÀllen varvid den enda till hemadressen och den andra till ombud som sedan krÀvde separat transport (har Àven meddelat transportföretaget detta). D... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Markisen uppfyllde mina förvÀntningar! Jag kan, förutom att anvÀnda den pÃ¥ min altan med utskjutande tak ocksÃ¥ montera den pÃ¥ min husbil vars ursprungliga markis havererat. En stor fördel att den k... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nöjd med varan o att det var lÀtt att sÀtta ihop byrÃ¥n Men strul med Post Nord som Àndrade tider o dagar 2 gÃ¥nger Och förslog bÀgge gÃ¥ngerna att jag skulle hÀmta ut paket pÃ¥ ett utlÀmningsstÀlle... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag har inte fÃ¥tt mitt paket. Det har fastnat pÃ¥ en paketcentral 100km frÃ¥n dÀr jag bor. Jag fÃ¥r varken tag pÃ¥ premiumXL eller fraktbolaget. Bedrövligt! Jag har betalt i förvÀg ocksÃ¥ sÃ¥ kÀnner mig gru... もっず芋る

䌁業情報

5. 金物店

premiumXL Sverige に぀いお

圓該䌁業による蚘述

UpptÀck PremiumXL
Din expert på Home & Living-produkter till attraktiva priser. Med mer Àn 15 års erfarenhet av e-handel och ett huvudkontor i Tyskland, erbjuder PremiumXL ett utmÀrkt urval av möbler och hemtillbehör.

VÃ¥rt sortiment
VÃ¥rt sortiment inkluderar varumÀrken som en.casa, lux.pro, casa.pro, neu.holz, neu.haus, corium och pro.tec, som ger variation och design till ditt hem. FrÃ¥n mysiga barnsÀngar till eleganta sidobord och praktiska skÃ¥p och garderober – vi har allt du behöver för ett trivsamt hem. För trÀdgÃ¥rden erbjuder vi ocksÃ¥ robusta möbler och dekorativa element som förvandlar din utomhusmiljö till en oas av vÀlbefinnande.

PrisvÀrdhet
Vi lÀgger stor vikt vid att våra produkter erbjuder en rÀttvis balans mellan pris och kvalitet. Varje artikel vÀljs noggrant ut och kontrolleras för att uppfylla dina förvÀntningar. Att handla online hos PremiumXL Àr enkelt och bekvÀmt, och vårt vÀnliga kundserviceteam finns alltid tillgÀngligt för att hjÀlpa dig med frågor eller funderingar.

Varför vÀlja PremiumXL?
PremiumXL Àr mer Àn bara en webbshop. Det Àr ett varumÀrke som utmÀrker sig genom många års erfarenhet och förståelse för kundernas förvÀntningar. Vi inbjuder dig att bli en del av vår gemenskap och dra nytta av vårt omfattande utbud.

Vårt löfte
Lita på vår erfarenhet och hitta de perfekta produkterna för ditt hem redan idag. Handla smart, lev vackert – med PremiumXL.

premiumXL - Home & Living

圓該䌁業による蚘述

Vi har alla artiklar i vårt sortiment i lager. BestÀll från premiumXL och dra nytta av vår snabba och prisvÀrda leverans direkt hem till dig.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 55ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

VÀldigt krÃ¥nglig montering nÀr man

VÀldigt krånglig montering nÀr man dessutom ska böja plåtarna sjÀlv, blir snett

2026幎5月11日

God dag,
tack för att du tog dig tid att lÀmna detta omdöme. TyvÀrr går det inte alltid att helt utesluta tillverkningsfel, och vi ber om ursÀkt för det besvÀr detta har orsakat. Vår kundtjÀnst kommer att kontakta dig och vi Àr övertygade om att vi snabbt kan lösa Àrendet till din belåtenhet.

Jag har Ànnu inte fÃ¥tt de 6 st rosa

Jag har Ànnu inte fått de 6 st rosa parasoll jag bestÀllde för flera veckor sedan

2026幎5月8日

God dag,
Tack för att du tog dig tid att lÀmna detta omdöme.
Vi beklagar verkligen att det uppstått problem med leveransen av din bestÀllning; båda paketen Àr på vÀg till dig i Sverige. Vi beklagar verkligen det besvÀr detta orsakat och vill be om ursÀkt för detta.

Snabb leverans fin hylla

Snabb leverans, perfekt emballage. Fin hylla och bra pris

2026幎5月21日

God dag,
tack för att du tog dig tid att lÀmna detta omdöme.

LÃ¥ng leveranstid

BestÀllde två st av samma vara, den ena levererade hem, den andra till ombud. Dessutom vÀldigt lång leveranstid.

2026幎5月6日

od dag,
Tack för att du tog dig tid att lÀmna detta omdöme.
Vi beklagar verkligen att det uppstod problem med leveransen av din bestÀllning. Tillsammans med vår leveranspartner arbetar vi för nÀrvarande intensivt på att hitta en lösning för att undvika liknande situationer i framtiden. Vi beklagar verkligen det besvÀr detta har orsakat och vill be om ursÀkt för detta

Mycket fin soffa

Mycket fin soffa. Är helt nöjd med den. Dessutom prisvÀrd. LÃ¥ng leveranstid

God dag,
tack för att du tog dig tid att lÀmna detta omdöme.

Allt var perfekt

Allt var perfekt

God dag,
tack så mycket för att du tog dig tid att lÀmna detta omdöme.

5぀星のうち4の評䟡

Vintage cafeset

Köpte ett cafebord med stolar i gjutjÀrn. Ok kvalitet. Snabb leverans.

God dag,
tack så mycket för att du tog dig tid att lÀmna detta omdöme.

5぀星のうち5の評䟡

Good product, price and delivery

Good product, good price, good information about delivery status and delivery in time. What could you wish more?

2026幎4月30日

Hello,
Thank you very much for taking the time to leave this review.
We are delighted that you are satisfied with our service.
We remain at your service.
Kind regards
The premiumXL team

Nöjd!!

Chansade och bestÀllde Hesel hussÀng trots dåliga omdömen om hemsidan och för mig kom varan enligt leveranstid, allt var med och sÀngen var helt enligt beskrivning, så jag Àr nöjd!

2026幎2月18日

premiumXL Sverige からの回答

Tack för att du tog dig tid att lÀmna den hÀr recensionen.

Vi Àr mycket glada att du Àr nöjd med vår service.

Vi fortsÀtter gÀrna att hjÀlpa dig.

Med vÀnliga hÀlsningar,

5぀星のうち1の評䟡

Fick ett bord utan skruvar

Fick ett bord utan skruvar, muttrar eller hjul. Ringde deras kundtjÀnst som svarar på tyska och sen lÀgger på efter en lång tysk utlÀggning(jag kan inte tyska!) anmÀlt till PayPal och mailat med dem i 4 månader. Fortfarande ingen respons.

2025幎11月4日

Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme.
TyvÀrr har du skrivit det anonymt, vilket gör att vi inte kan koppla det till din bestÀllning. För att vi snabbt ska kunna hjÀlpa dig, vÀnligen skicka ett kort meddelande till info@premiumxl.de. Observera att vi tyvÀrr inte kan ta emot meddelanden med mycket stora bildfiler. Vårt team kommer att kontakta dig inom 24 timmar och tillsammans med dig hitta en lÀmplig lösning.

BestÀllde en vÀggmonterad draglÃ¥da

BestÀllde en vÀggmonterad draglåda och de börjar med att informera att leveransen Àr försenad sedan Àr det knÀpptyst. Det har gått över 2 veckor så frågar igen sjÀlv efter en uppdatering och då får man besked via mejl att bestÀllning blockerats i systemet utan anledning och att de vill skicka varan igen. Man har ju betalat för en vara och vÀntar?

VÀldigt oseriöst.

2025幎10月10日

Reklamation utan återkoppling

De var snabba på att svara på mail tills jag hade fått hem varan. Nu står jag med ett kraftigt skadat skåp jag tror inte det Àr en transportskada ens och de har inte svarat på flertalet mail som jag har skickat under tre veckor.
3000kr åt skogen....

2025幎9月24日

Utan anmÀrkning

Jag var skeptisk utifrån tidigare omdömen, men jag har inget att anmÀrka på. Jag fick mitt paket, vÀlpaketerat, snabb och god service vid kontakt med företaget via mail.

2025幎9月15日

God dag,
tack för att du tog dig tid att lÀmna denna recension.
Vi Àr mycket glada över att du Àr nöjd med vår service.
Vi står gÀrna till din tjÀnst Àven i fortsÀttningen.

Usel kundservice

Jag råkade bestÀlla fel och mailade företaget 15 minuter efter order att jag ville annullera bestÀllningen. Det var söndag kvÀll. Sen eftermiddag måndag får jag ett, troligen Ai översatt mail på dålig svenska att de tyvÀrr inte kunde ångra ordern då den redan var lagd för utskeppning. Efter ytterligare mailkorrespondens fick jag en spårnings lÀnk till dpd som visade att de endast fått förhandsinformation om paketet.
Rent lurendrejeri att de då inte kunde stoppa bestÀllningen. Har vÀgrat ta emot leveransen hos Postnord, stoppat betalningen hos Klarna. Vet inte Àn hur det slutar ...
Ingen uppfattning om det var bra grejer eller ej men kundservice och kundbemötande i vart fall uselt

2025幎8月26日
5぀星のうち1の評䟡

Produkten jag bestÀllde saknar delar

Produkten jag bestÀllde saknar delar för montering, meddelade detta innan nyår har fortfarande inte fått återkoppling SVAGT!!

2023幎1月12日

premiumXL Sverige からの回答

Hej Jimmy, vÀnligen kontakta oss via info@premiumxl.se, vi kommer sÀkert hitta en bra lösning!

5぀星のうち3の評䟡

För pengarna var pallarna okey men det

För pengarna var pallarna okey men det var inte riktigt trÀ, en var kant stött och lagad.

2022幎10月26日

premiumXL Sverige からの回答

Hej Angelica, tack för din återkoppling. Det står inte i produktbeskrivningen att stolen Àr tillverkad av trÀ. Produktens material Àr stål och spånskiva. VÀnligen kontakta oss via info@premiumxl.se angående skador, vi kommer sÀkert hitta en bra lösning.

Bra service!

Snabb och tillmötesgående service!

2022幎10月18日

premiumXL Sverige からの回答

Tack för din återkoppling, Fredrik! Ha en fortsÀtt fin dag!

Hittade ett sminkbord

Hittade ett sminkbord, bestÀllde fick bekrÀftelse
omgående dagen efter var det redan på vÀg och i morgon hÀmtar jag det på utlÀmningsstÀlle på min ort.
Ska bli spÀnnande att öppna och sÀtta ihop.
Enkelt bestÀlla och betala.

2022幎9月4日

premiumXL Sverige からの回答

Hej Eva, tack för de vÀnliga orden, vi Àr glada att du Àr nöjd med vår produkt och tjÀnst:)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。