premiumXL Sverige レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde 2 bokyllor. De levererades vid 2 olika tillfÀllen varvid den enda till hemadressen och den andra till ombud som sedan krÀvde separat transport (har Àven meddelat transportföretaget detta). D... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Markisen uppfyllde mina förvÀntningar! Jag kan, förutom att anvÀnda den pÃ¥ min altan med utskjutande tak ocksÃ¥ montera den pÃ¥ min husbil vars ursprungliga markis havererat. En stor fördel att den k... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nöjd med varan o att det var lÀtt att sÀtta ihop byrÃ¥n Men strul med Post Nord som Àndrade tider o dagar 2 gÃ¥nger Och förslog bÀgge gÃ¥ngerna att jag skulle hÀmta ut paket pÃ¥ ett utlÀmningsstÀlle... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag har inte fÃ¥tt mitt paket. Det har fastnat pÃ¥ en paketcentral 100km frÃ¥n dÀr jag bor. Jag fÃ¥r varken tag pÃ¥ premiumXL eller fraktbolaget. Bedrövligt! Jag har betalt i förvÀg ocksÃ¥ sÃ¥ kÀnner mig gru... もっず芋る

䌁業情報

5. 金物店

premiumXL Sverige に぀いお

圓該䌁業による蚘述

UpptÀck PremiumXL
Din expert på Home & Living-produkter till attraktiva priser. Med mer Àn 15 års erfarenhet av e-handel och ett huvudkontor i Tyskland, erbjuder PremiumXL ett utmÀrkt urval av möbler och hemtillbehör.

VÃ¥rt sortiment
VÃ¥rt sortiment inkluderar varumÀrken som en.casa, lux.pro, casa.pro, neu.holz, neu.haus, corium och pro.tec, som ger variation och design till ditt hem. FrÃ¥n mysiga barnsÀngar till eleganta sidobord och praktiska skÃ¥p och garderober – vi har allt du behöver för ett trivsamt hem. För trÀdgÃ¥rden erbjuder vi ocksÃ¥ robusta möbler och dekorativa element som förvandlar din utomhusmiljö till en oas av vÀlbefinnande.

PrisvÀrdhet
Vi lÀgger stor vikt vid att våra produkter erbjuder en rÀttvis balans mellan pris och kvalitet. Varje artikel vÀljs noggrant ut och kontrolleras för att uppfylla dina förvÀntningar. Att handla online hos PremiumXL Àr enkelt och bekvÀmt, och vårt vÀnliga kundserviceteam finns alltid tillgÀngligt för att hjÀlpa dig med frågor eller funderingar.

Varför vÀlja PremiumXL?
PremiumXL Àr mer Àn bara en webbshop. Det Àr ett varumÀrke som utmÀrker sig genom många års erfarenhet och förståelse för kundernas förvÀntningar. Vi inbjuder dig att bli en del av vår gemenskap och dra nytta av vårt omfattande utbud.

Vårt löfte
Lita på vår erfarenhet och hitta de perfekta produkterna för ditt hem redan idag. Handla smart, lev vackert – med PremiumXL.

premiumXL - Home & Living

圓該䌁業による蚘述

Vi har alla artiklar i vårt sortiment i lager. BestÀll från premiumXL och dra nytta av vår snabba och prisvÀrda leverans direkt hem till dig.

たあたあ

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Svår att montera.

Svår att montera.
TyvÀrr Àr inte kanterna på fanerskivorna tÀckta i grå fÀrg vilket gör att möbeln ser billig ut

2022幎7月13日

premiumXL Sverige からの回答

Hej Anna, tack för din feedback! Kontakta oss gÀrna, vi kommer sÀkert hitta en bra lösning: info@premiumxl.se

5぀星のうち3の評䟡

Beskrivning som kanske lovade lite mer

Beskrivning som kanske lovade lite mer Àn vad den höll i verkligheten. Dynorna funkar, men inte mer Àn sÃ¥. ÅterstÃ¥r att se om dom Àr slut redan till hösten eller det fÃ¥r köpas nya redan till nÀsta sÀsong. Möjligen 10 cm tjocka men stoppningen Àr helt enkelt för klen.

2022幎7月3日

premiumXL Sverige からの回答

Hej Joachim, tack för din återkoppling! Kontakta oss gÀrna, vi kommer sÀkert hitta en bra lösning: info@premiumxl.se

KlÀdbetjÀnt Anaheim

Hej.
Har bestÀllt 2 st KlÀdbetjÀnt Anaheim varav en var feltillverkad.
Skickade e-post med felets beskrivning och nÀsta dag kom svar med ursÀkt och att en ny produkt skulle skickas omgående och kostnadsfritt vilket också skedde.
Allt kan bli fel men en korrekt reklamationsbehandling uppskattas mycket.

2022幎6月17日

premiumXL Sverige からの回答

Hej, tack för att du delar med dig av din upplevelse och vi blir otroligt glada över att du Àr nöjd med vår hjÀlp

Bra produkt

Bra produkt, snabb leverans och bra information hela vÀgen fram till leverans.

2022幎6月15日

premiumXL Sverige からの回答

Hej Johan, tack för din feedback! Vi Àr glada att du tycker om produkten!

Supernöjd!

Snabb leverans! Produkten motsvarade mina förvÀntningar.

2022幎6月14日

premiumXL Sverige からの回答

Hej Melvin, tack för återkoppling! Vi Àr glada att du tycker om produkten!

Bra kvalitét

RÀtt snabb leverans. VÀldigt vÀlpacketerat och rejÀla grejer (bra kvalitét)

2022幎5月20日

Hej Sandra,
tack för att du tagit tiden och skrivit till oss hÀr! Tusen tack för din fina feedback.
Ha en hÀrlig sommar!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och bra kvalitet

Snabb leverans och bra kvalitet. Se upp med annonserade priset, Àr utan moms och "skatt".

2022幎5月18日

Hej Stefan,
stort tack för att du tagit tiden och skrivit till oss hÀr!
Alla våra priser innehåller moms, du får gÀrna återkomma till oss via info@premiumxl.se dÀr vi kan få ta del av orderdetaljer för att lösa detta!
Ha en glad sommar!

5぀星のうち4の評䟡

Enl beskrivning

Enl beskrivning. Snabb leverans

2022幎4月20日

premiumXL Sverige からの回答

Hej! Tack för att du tagit tiden och skrivit din feedback till oss!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。