Reddede ferien ved at mÞde op på virksomheden uden for åbningstid, for at udleverer varer, da det ikke kunne nå at blive sendt inden ferien. Absurd god service!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har som aktiv idrÊts- og svÞmmelÊrer for voksne, som har vÊret ikke-svÞmmere af mange forskellige Ã¥rsager, handlet i Presenco Sport i mange Ã¥r og kÞbt svÞmmerekvisitter af bedste kvalitet og natur... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Produkterna motsvarade absolut vÃ¥r förvÀntan och leveransen kom fort. Det var tvÃ¥ leveranser vilket inte var helt tydligt men det beror nog pÃ¥ fraktleverantören. Fint att ha rabatt baserat pÃ¥ volym... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bedre beskrivelser pÃ¥ hjemmesiden ville vÊre en fordel. Talte i stedet med en venlig person - men desvÊrre kunne han ikke svare pÃ¥ nogle af mine spÞrgsmÃ¥l omkring produkterne - det forventer jeg bedr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Presenco Sport A/S har siden 1977 vÊret dedikeret til salg og vejledning i indkÞbet af rekvisitter til idrÊt, sport, bevÊgelse og leg til foreninger, sportshaller, institutioner, klubber og virksomheder. Vi er en stribe erfarne medarbejdere, som arbejder meget tÊt sammen med en lang rÊkke eksterne leverandÞrer, herunder producenter, grossister, freelancere samt service- og IT-virksomheder.
Jernet 7, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg var to gange blevet lovet af kundeservice, at varen ville blive sendt tirsdag d. 26/6, så jeg kunne have den d. 27, da jeg skulle afsted på ferie d. 29. om morgenen. FÞrst torsdag d. 28. blev varen sendt og den kom fÞrst frem efter jeg var taget afsted fredag. Hvis jeg havde vidste det på forhånd, havde jeg ikke bestilt.

Presencosport.dk ããã®åç
Lang leveringstid men ikke lÊngere end jeg vidste i forvejen. god og hurtig kundeservice via mail. gode varer.

Presencosport.dk ããã®åç
Modtog fÞrst en ordrebekrÊftelse 2 uger efter bestilling. Meget lang leveringstid på produktet, der ikke burde vÊre skaffevarer.

Dag til dag levering.
Jeg bestilte en bÞrne svÞmmevest om morgenen og den blev leveret
nÊste dags eftermiddag, det kalder jeg service.

Presencosport.dk ããã®åç
Super nemt og hurtigt.. Super kundeservice.. Er yderst tilfreds og kan kun anbefale andre at handle her hos Presenco Sport.

Presencosport.dk ããã®åç
Personalet har vaeret meget hjaelpsom. Mere end forventet. Det gjorde hele oplevelsen meget positiv.

Presencosport.dk ããã®åç
Afgav bestilling på reservedel til tennis boldkanon onsdag eftermiddag.
Reservedelen ankom fra USA fredag formiddag......hold da op

Presencosport.dk ããã®åç
KÞbte et spyd i maj sidste år og er stadig super glad for det. De leverede hurtigt og godt indpakket så det ikke fik slag på vejen :)

Presencosport.dk ããã®åç
de er hurtig til at levere og huske at svare hvis de ikke har varen hjemme

Presencosport.dk ããã®åç
Varer er altid klar, når man bestiller til afhentning.
Det samme gÞr sig gÊldende ved levering.
Det kÞrer bare.

Gode oplevelser
God inspiration
Gode forsendelser og leveringer

Presencosport.dk ããã®åç
En måned efter jeg har bestilt varer, skriver jeg og spÞrger til hvornår jeg får dem. Virkede som om, ordren var glemt. Dagen efter bliver jeg ringet op, hvor de fÞrst der fortÊller den ene vare er i rest ordre, men vi bliver enige om de sender noget andet med. Dette er så ikke med alligevel da pakken kommer en fredag. Jeg ringer, og de siger det sidste så kommer mandag. Dette modtager jeg så fÞrst tirsdag... Den ene vare var også i en forkert farve, men gad ikke ringe igen!

Presencosport.dk ããã®åç
Jeg syntes de er fantastiske , kan kun anbefale dem .

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã