Vi har haft besÞg af Gitte og Emil til et fÞrstehjÊlpskursus mÃ¥lrettet voksne der arbejder med bÞrn. Gitte og Emil var dygtige formidlere der skabte en god stemning. De lavede nogle gode og relevante... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KlÊder en godt på til at vÊre mere selvsikker og rolig I at skulle yde fÞrste hjÊlp. Vil helt bestemt deltage igen. Bestseller event med instrukÞr Kristoffer
Godt kursus fra os i Ncc i Esbjerg
Ãland AiRFORCE Vi fik i dag besÞg af Kristoffer, til fÞrstehjÊlp. Vild god oplevelse massere af forklaringer og lÊring. Gode praktiske eksempler og afprÞvning af fÞrstehjÊlp pÃ¥ hinanden. Kan helt kl... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
GITTE! KÊmpe ros! Mega dygtig
Gitte gjorde det mega godt! Virkelig dygtig og mega fed person! Hun gjorde det Sindsygt godt! God til ikke at vÊre kedelig
Rigtig godt kursus
Rigtig godt kursus, med masser af aktive Þvelser
ð til Gitte der var underviser
Super gode folk
Super gode folk, styr på det de laver, der er plads til grin og lidt sjov trods alvoren.
Godt kursus
SkÞnt kursus. Masser af humor indgik i undervisningen. Emil & Kristoffer var rigtig gode til at formidle
Sjov, spÊndende
Sjov, spÊndende og lÊrerigt kunne godt bruge mere tid.
Tak til Emil og Kristoffer
Fra Basen nord
Super oplÊg og gode fif her fra
Super oplÊg og gode fif her fra!
Emil og Kristoffer var smadder gode.
Tak fra Basen Nord
Ãland AiRFORCE
Vi fik i dag besÞg af Kristoffer, til fÞrstehjÊlp. Vild god oplevelse massere af forklaringer og lÊring. Gode praktiske eksempler og afprÞvning af fÞrstehjÊlp pÃ¥ hinanden. Kan helt klart anbefales. Et kursus man ikke lige glemmer.ððŒ
Ãland AiRFORCE
Vi har haft besÞg af Kristoffer, til en gennemgang i fÞrstehjÊlp. Det har vÊret en fantastisk oplevelse, med god lÊring og visuelle forklaringer. Gode praktiske eksempler og afprÞvning af fÞrstehjÊlp på hinanden. Kristoffer er professionel I sin undervisning og engageret omkring det.
Super fÞrstehjÊlps kursus
Vi i Ãland AiRFORCE har haft besÞg af Kristoffer idag, det var en super god genopfriskning, pÃ¥ en humoristisk og involverende mÃ¥de.
ðð€ððªð»
ðð€ððªð»ðð€meget informativt og lÊrerigt
Simon var en alle tidersâŠ
Simon var en alle tiders fÞrstehjÊlpslÊrer og formåede at formidle på en god og lÊrerig måde. Jeg har personligt styr på fÞrstehjÊlp men kunne tydeligt se at mine kollegaer fik en masse ud af det. Det var selvfÞlgelig også fedt at få det genopfrisket for mig
Simon gave us a very good instructionâŠ
Simon gave us a very good instruction in how to react and be ready for any situation. Thanks
Very good ð very descriptive andâŠ
Very good ð very descriptive and competent !
Simon var en god instruktÞr
Simon var en god instruktÞr, jeg fÞler mig bedre klÊdt på til at udÞve fÞrstehjÊlp
Simon var meget godt forberedt ogâŠ
Simon var meget godt forberedt og gjorde det interesant
FÞrstehjÊlpskursus.
Har haft fÞrstehjÊlpskursus ved Greenoil.
En god underviser, Kristoffer, som havde styr på stoffet og gjorde at alle var involveret.
Kan varmt anbefales.
Fantastisk oplÊg til fÞrstehjÊlp
Fantastisk oplÊg til fÞrstehjÊlp. Christoffer fik forklaret, vist og forklaret igen, så man forstår det.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ