Vi har haft besÞg af Gitte og Emil til et fÞrstehjÊlpskursus mÃ¥lrettet voksne der arbejder med bÞrn. Gitte og Emil var dygtige formidlere der skabte en god stemning. De lavede nogle gode og relevante... ãã£ãšèŠã
KlÊder en godt på til at vÊre mere selvsikker og rolig I at skulle yde fÞrste hjÊlp. Vil helt bestemt deltage igen. Bestseller event med instrukÞr Kristoffer
Godt kursus fra os i Ncc i Esbjerg
Ãland AiRFORCE Vi fik i dag besÞg af Kristoffer, til fÞrstehjÊlp. Vild god oplevelse massere af forklaringer og lÊring. Gode praktiske eksempler og afprÞvning af fÞrstehjÊlp pÃ¥ hinanden. Kan helt kl... ãã£ãšèŠã
Super underholdende og lÊrerigt
Super underholdende og lÊrerigt.
Underviseren meget god til af formidle
Underholdende let forstÃ¥eligt og tidâŠ
Underholdende let forståeligt og tid til spÞrgsmål og ekstra uddybming
Fantastisk dag
Fantastisk dag, vores lÊre forstÃ¥r virkeligt det i at lÊre fra sig. Det har vÊret en rigtigt god fornÞjelse ð
God og indlevende instruktÞr
God og indlevende instruktÞr, som formår at holde mig koncentreret trods adhd.
Super relevant kursus
Super relevant kursus, der blev formidlet på en struktureret og let forståelig måde.
God balance mellem teori og praktiske Þvelser.
Stor tak til Simon
Virkelig godt og lÊrerigt kursus takketâŠ
Virkelig godt og lÊrerigt kursus takket vÊre Simon
Mega lÊrerigt kursus
Mega lÊrerigt kursus. Skud ud til Simon.
Christoffer er en Fantastisk instruktÞrâŠ
Christoffer er en Fantastisk instruktÞr til fÞrstehjÊlp kursus , vi vil 100% anbefale ham her fra Hohenwarte Bondegårdsferie
Han er kompetent og forståelig og fantastisk og med humor det kan vi li
Tak for det
Meget kompetent underviser (Kristoffer)
Superfint jeg skal skeive ti twgn ð