Pricewise レビュヌ 498

3.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち1の評䟡

Geen reactie of bevestigen nadat wij gister een autoverzekering afgesloten via Pricewice. Terwijl de ingangsdatum morgen is, omdat we nieuwe auto gaan halen. Kan niet bellen en email krijg je na 10 da... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk vergelijken. duidelijke site. Overzichtelijke vervolg stappen. Al eerder gebruikt gemaakt van Pricewise en tevreden geweest over het verloop. Nu nav eerdere ervaringen dus weer opnieuw gebru... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb zojuist een nieuw contract bij Vattenfall aangevraagd. Dat proces verliep heel helder, duidelijk overzicht van prijzen. Het is mijn eerste contract met gebruik van zonnepanelen sinds 6 weken du... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Onafhankelijke vergelijkingssite voor energie, verzekeringen, Internet & TV en leningen.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk overgestapt en flink bespaard

Ik heb via Pricewise mijn energiecontract overgesloten. De vergelijker was duidelijk en ik zag direct waar ik het goedkoopst uit was. Het overstappen zelf ging eigenlijk vanzelf; ik hoefde alleen mijn gegevens in te vullen en de rest werd geregeld. Bevestiging kwam snel binnen. Prima ervaring, volgend jaar weer.

2026幎1月24日

Geen reactie

Geen reactie. Wat een vreselijke organisatie. Per ongeluk auto verzekering afgesloten. Gelukkig kwam ik er optijd achter dat zij er tussen zaten. Binnen de 14 dagen bedenktijd opgezegd. Telefonisch niet bereikbaar en via de mail hoor je niets of pas na een paar weken. Ga niet met ze in zee!!

2026幎1月27日

Beste heer/mevrouw De Kaper,

Dank dat u uw ervaring met ons deelt. Jammer om te lezen dat u ons als onbereikbaar heeft ervaren en dat u niet tijdig een reactie heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Ons klantenserviceteam heeft inmiddels contact met u opgenomen en uw aanvraag geannuleerd. Onze excuses dat het verwerken van uw annulering langer heeft geduurd dan wenselijk.

Mocht u nog vragen hebben of als wij alsnog iets voor u kunnen betekenen, dan helpen wij u uiteraard graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier:

5぀星のうち3の評䟡

knop "Mail mij deze deal" doet het niet

De knop "Mail mij deze deal" doet het niet. (Voorteken??)

Voor de rest ging aanvragen goed en soepel, want dat is alleen invullen en daar gaat nooit echt iets fout.

Wanneer ze je binnen hebben met het afgesloten contract en later bij gebruik er misschien problemen zijn wil ik zien hoe goed ze zijn om ze dan een 4 of 5 sterren te geven.

2026幎1月22日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb in maart een incident op de

Ik heb in maart een incident op de snelweg.
Er lag een grote steen op de snelweg bij het invoegen.
2 klapbanden en bodemschade opgelopen.
Totaal € 6500. Dader onbekend. Camera's op de snelweg volgens de gemeente Amstelveen stuk.
Rijkswaterstaat aansprakelijk gesteld en Waarborgfonds benaderd. Mijn verzekeraar Pricewise heeft als contactpersoon niets gedaan. Hierdoor mijn schadevrije-jaren verloren. Mijn rechtbijstandverzekeraar moet nu alles rechtbreien.
Dit zo slecht. Duurt weken voordat je bericht krijgt op een contactformulier. En dan krijg je een standaardantwoord waar je niets mee kunt.
Advies: verzeker je auto bij Centraal beheer Achmea. Fatsoenlijke mensen, je kunt ze gewoon bellen en je wordt serieus genomen. Nooit naar Pricewise overgaan. Zo slecht dit bedrijf!!!!

Beste Walther,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Wat vervelend om te lezen dat dit traject zo lang heeft geduurd en dat u zich hierin niet goed geholpen voelde. Dat begrijpen wij. Bij een schade wilt u duidelijkheid en snelle ondersteuning. We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie en begeleiding verder te verbeteren.

Wij hopen dat uw situatie inmiddels naar tevredenheid wordt afgehandeld door uw rechtsbijstandsverzekeraar.

Als de schade uiteindelijk niet wordt behandeld via uw cascoverzekering en u bent niet aansprakelijk voor deze schade, zou dit geen invloed moeten hebben op uw schadevrije jaren. Wij kijken daarom graag persoonlijk met u mee naar wat er is gebeurd en hoe dit is verlopen.

Wilt u hiervoor contact met ons opnemen via ons contactformulier? Dan zorgen wij dat uw situatie inhoudelijk wordt bekeken.

5぀星のうち1の評䟡

Ik wil een sim-only abbonement

Ik wil een sim-only abbonement afsluiten maar na betaling van 1 cent blijft het stil. In contact komen is niet mogelijk. Heel irritant!
Je kan van alles bekijken maar als je een vraag hebt kom je uit bij de FAQ.

Beste mevrouw Vlug,

Wat vervelend om te lezen dat u het gevoel heeft gehad dat u geen contact met ons kon krijgen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Volgens onze gegevens hebben wij op de dag van uw review contact met u gehad en ook in de dagen daarvoor. Mogelijk hebben onze berichten of oproepen elkaar gekruist, wat voor verwarring kan hebben gezorgd.

Wij nemen uw feedback serieus en denken graag met u mee om eventuele onduidelijkheden alsnog goed op te lossen. U kunt altijd rechtstreeks contact met ons opnemen dan kijken we het graag samen met u na.

5぀星のうち4の評䟡

Snel een keus maken, pricewise helpt! Wow

Beetje spannend of ik niet of de kleine lettertjes heb heen gelezen. Een vast contract voor 1 jaar, een stuk goedkoper dan bij mijn vorige profider sinds jaar en dag, Vattenfall..... Ik weet het niet, maar ben blij als alles uitwerkt zoals me net online is laten zien. :)
Almost too good to be true, na toch al snel 2 maanden kijken en vergelijken....

Zo slecht!!! Ik ben al 2 maanden bezig om.mijn

Ik ben al 2 maanden bezig om.mijn motorverzekering te beeindigen. Dit moet via de mail. Ook gebeld! maar ze reageren niet en blijven betaalherrinneringen sturen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik ga hier nooit meer een verzekering afsluiten.

2025幎12月1日

Beste heer/mevrouw Govaart,

Dank voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat u al langere tijd bezig bent met het opzeggen van uw verzekering. Wij begrijpen dat dit frustrerend is.

In ons systeem kunnen wij geen opzeggingsverzoeken terugvinden onder u naam. Wel zien wij dat de verzekering inmiddels is beëindigd. Mocht dit niet overeenkomen met uw verwachting of heeft u hier nog vragen over, dan zoeken wij dit graag verder voor u uit.

U kunt hiervoor contact met ons opnemen via ons contactformulier: https://www.pricewise.nl/contact-form/
Wij helpen u graag om dit definitief en duidelijk voor u af te ronden.

Slechte Klantenservice

Slechte Klantenservice, erg lange wachttijden. Geen duidelijke antwoorden op mijn vragen.

2025幎12月2日

Beste Jon,

Dank voor het delen van uw ervaring. Jammer om te lezen dat u onze klantenservice als onvoldoende heeft ervaren en dat u te maken had met lange wachttijden en onduidelijke antwoorden. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We nemen dit soort signalen serieus en we zijn daarom ook druk bezig met het verbeteren va onze klantenservice.

In het geval dat we u nog ergens bij kunnen helpen, wilt u dan ons contactformulier invullen? Dan nemen we persoonlijk met u door hoe we u alsnog goed kunnen helpen.

Al 2 weken totale stilte

2 weken geleden geprobeerd schade te melden, onder mijn verzekering bij Priceswise. In mijn productoverzicht staat niets vermeld.
Schade melden lukt dus niet.
Gemaild op 1 januari. Nu 14 januari nog NIETS van ze vernomen.

2026幎1月14日

Beste heer/mevrouw G.,

Dank voor het delen van uw ervaring. Het is vervelend om te horen dat u na uw schademelding nog niets van ons heeft vernomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Op basis van de gegevens in uw review kunnen wij u niet direct terugvinden in ons systeem. Als u nog geen reactie heeft ontvangen met betrekking tot uw schademelding, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Dan kijken wij uw situatie graag voor u na en helpen wij u verder waar mogelijk.

Spijt van mijn keuze

Spijt, spijt komt altijd achteraf. Zeer moeilijk bereikbaar! Als je ze juist nodig hebt. Na mijn scheiding probeer ik de verzekering over te zetten, maar ze nemen later dan je wil contact op. Noooooit meer pricewise, sorry.

-edit- er is inderdaad inmiddels contact geweest en de situatie is opgelost. Gelukkig! Na deze situatie ben ik wel heel erg veel wijzer wat betreft verzekeringen en de werkwijze er achter. De vele (voor de consument ondoorzichtige) constructies.

2026幎1月5日

Beste Marcel,

Dank voor het delen van uw ervaring. We vinden het vervelend dat onze service niet naar verwachting is geweest voor u. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Voor zover wij kunnen zien, heeft ons klantenserviceteam inmiddels contact met u opgenomen en uw verzoek in behandeling genomen. Mocht er nog iets onduidelijk zijn of heeft u aanvullende vragen, dan helpen wij u graag verder.

Mocht er een aanvullende vraag zijn, dan vragen wij u contact met ons opnemen via ons contactformulier: https://www.pricewise.nl/contact-form/

5぀星のうち1の評䟡

Internetverzekering is onzin, Pricewise niet te bereiken

Ik ben zo iemand die jaarlijks overstapt met alles, verzekeringen, nutsbedrijven en internet. Gaat prima, maar internet vindt ik altijd spannend. Pricewise bood een "internetverzekering" aan. Als het dan mis zou gaan met de nieuwe aansluiting zou je via hen een gratis MiFi-router in bruikleen krijgen.
Nu ging het mis met de nieuwe aanbieder omdat die een verkeerde internetaansluiting had gestuurd en de monteur niets kon. Dat is te langzaam opgepakt waardoor ik ineens zonder internet zat omdat de oude provider het al had afgesloten.
Toen ik bij Pricewise aanspraak wilde maken op de internetverzekering was nergens te vinden hoe dat moest. Ze bellen kon niet, probeer maar eens een telefoonnummer te zoeken van de klantenservice...
Ik kon enkel een algemeen contactformulier invullen. Je raadt het al, ook daar werd niet adequaat op gereageerd. Conclusie, de "internetverzekering" is een commercieel verzinsel wat in praktijk niets waard is.

2026幎1月8日

Beste Brian,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat vervelend om te horen dat u in eerste instantie geen prettige ervaring heeft gehad – dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Fijn dat we inmiddels persoonlijk contact hebben gehad en samen tot een passende oplossing zijn gekomen. We waarderen het dat u ons de kans heeft gegeven om dit recht te zetten.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。