Beetje spannend of ik niet of de kleine lettertjes heb heen gelezen. Een vast contract voor 1 jaar, een stuk goedkoper dan bij mijn vorige profider sinds jaar en dag, Vattenfall..... Ik weet het niet... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Geen reactie of bevestigen nadat wij gister een autoverzekering afgesloten via Pricewice. Terwijl de ingangsdatum morgen is, omdat we nieuwe auto gaan halen. Kan niet bellen en email krijg je na 10 da... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Makkelijk vergelijken. duidelijke site. Overzichtelijke vervolg stappen. Al eerder gebruikt gemaakt van Pricewise en tevreden geweest over het verloop. Nu nav eerdere ervaringen dus weer opnieuw gebru... ãã£ãšèŠã
Ik heb zojuist een nieuw contract bij Vattenfall aangevraagd. Dat proces verliep heel helder, duidelijk overzicht van prijzen. Het is mijn eerste contract met gebruik van zonnepanelen sinds 6 weken du... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Onafhankelijke vergelijkingssite voor energie, verzekeringen, Internet & TV en leningen.
é£çµ¡å
Postbus 3359, 1001AD, Amsterdam, ãªã©ã³ã
- pricewise.nl
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Na al die jaren was ik altijd zeerâŠ
Na al die jaren was ik altijd zeer tevreden over Pricewise. Sinds vorig jaar ontvang ik echter automatisch een e-mail vlak voordat mijn contract afloopt, waarin een verbruiksinschatting wordt gemaakt en ik direct word doorgestuurd naar de website met een aangepast maandbedrag.
Dit geschatte verbruik wijkt aanzienlijk af van mijn daadwerkelijke verbruik. Voor hetzelfde verbruik zou ik ineens op jaarbasis ongeveer ⬠500,- meer moeten betalen. Ik kon mijn werkelijke verbruik op dat moment niet vaststellen, omdat mijn eindnota pas een maand later zou worden ontvangen.
Daarnaast heeft United Consumers mij hierover per e-mail geïnformeerd en aangegeven dat mijn gasverbruik volgens hen niet overeenkwam met dat van het voorgaande jaar. Dit zorgde voor extra onduidelijkheid over het juiste verbruik en het bijbehorende maandbedrag.
Om dit te laten corrigeren of om het contract te ontbinden, bleek Pricewise bovendien slecht bereikbaar.
Dit vind ik erg teleurstellend. Dit had ik niet van u verwacht

Had een abonnement afgesloten
Had een abonnement afgesloten, maar toen mijn abonnement in moest gaan gebeurde er niks. Ik heb het bedrijf zelf gebeld waar mijn abonnement afgesloten werd maar die konden geen gegevens vinden van mij. Proberen pricewise te bellen, nou dat nummer is nergens te vinden dus je kan geen kontact opnemen. Dit heb ik via de mail gedaan 2x zelfs op verschillende dagen en ik moet nog steeds een mail terug krijgen na ruim een maand. Dus ik zou zeggen bestel gewoon zelf je abonnement, want dit zijn prutsers!

Prima vergelijker
Duidelijke vergelijking en gelukkig maakt Pricewise geen irritante reclames op media.
Eenvoudig te gebruiken
Eenvoudig te gebruiken in de vergelijking wat de meest gunstige aanbieding oplevert
Vergelijking geen probleem
Vergelijking geen probleem, maar er komt een andere premie uit, dan de aanbieder berekent. Daarna houdt de service op. Nergens contact mogelijkheden te vinden. Het contactformulier werkt ook niet.

Prijzen kloppen niet.
Niet bepaald âPricewiseââŠ
De enige taak van deze site is het vergelijken van prijzen, maar zelfs dat lukt niet. De tarieven die Pricewise toont kloppen niet met de werkelijke contractprijzen; in mijn geval lag de prijs 6% hoger dan aangegeven. Zelfs in hun eigen orderbevestiging stonden andere prijzen dan in het daadwerkelijke energiecontract.
Dit voelt bijna als misleiding. De energieleverancier is inmiddels benaderd; passen ze het niet aan, dan annuleer ik het contract. Pure tijdverspilling, dit.
Neemt niet eens de goedkoopste mee in vergelijking
Deze site neemt niet Energiek mee in de vergelijking. Notabene DE goedkoopste dynamische energieleverancier in Nederland!
Zo kan je niet goed vergelijken!

Top site
Ik kijk ieder jaar voordat mijn contract is afgelopen op Pricewise.
Geen poespas en vooral een duidelijke site.
Het is erg eenvoudig om alles teâŠ
Het is erg eenvoudig om alles te vergelijken en de overstap te regelen
Hele heldere informatie
Hele heldere informatie, overstappen is super makkelijk.
goed en duidelijk
Pricewise maakt een duidelijkeâŠ
Pricewise maakt een duidelijke vergelijking met alle relevante info.
Telefonisch niet bereikbaar
Telefonisch niet bereikbaar! Pricewise maakt fouten en je kan niemand bereiken om dit op te lossen. Beter altijd direct bij desbetreffend bedrijf contract afsluiten en niet via Pricewise doen!
alles eenvoudig behalve als jeâŠ
alles eenvoudig behalve als je ingangsdatum 3 mnd verder op is.
Complex systeem voor de gewone leek.
makkelijke en begrijpelijke website metâŠ
makkelijke en begrijpelijke website met de juiste informatie
Ik geef via Idin mijn gegevens door enâŠ
Ik geef via Idin mijn gegevens door en binnen een paar seconden staan de aanbieders van laag naar hoog op de site.
Duidelijk en helderððŒ
duidelijk en overzichtelijk