Pricewise レビュヌ 498

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Beetje spannend of ik niet of de kleine lettertjes heb heen gelezen. Een vast contract voor 1 jaar, een stuk goedkoper dan bij mijn vorige profider sinds jaar en dag, Vattenfall..... Ik weet het niet... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Geen reactie of bevestigen nadat wij gister een autoverzekering afgesloten via Pricewice. Terwijl de ingangsdatum morgen is, omdat we nieuwe auto gaan halen. Kan niet bellen en email krijg je na 10 da... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk vergelijken. duidelijke site. Overzichtelijke vervolg stappen. Al eerder gebruikt gemaakt van Pricewise en tevreden geweest over het verloop. Nu nav eerdere ervaringen dus weer opnieuw gebru... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb zojuist een nieuw contract bij Vattenfall aangevraagd. Dat proces verliep heel helder, duidelijk overzicht van prijzen. Het is mijn eerste contract met gebruik van zonnepanelen sinds 6 weken du... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Onafhankelijke vergelijkingssite voor energie, verzekeringen, Internet & TV en leningen.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Na al die jaren was ik altijd zeer

Na al die jaren was ik altijd zeer tevreden over Pricewise. Sinds vorig jaar ontvang ik echter automatisch een e-mail vlak voordat mijn contract afloopt, waarin een verbruiksinschatting wordt gemaakt en ik direct word doorgestuurd naar de website met een aangepast maandbedrag.
Dit geschatte verbruik wijkt aanzienlijk af van mijn daadwerkelijke verbruik. Voor hetzelfde verbruik zou ik ineens op jaarbasis ongeveer € 500,- meer moeten betalen. Ik kon mijn werkelijke verbruik op dat moment niet vaststellen, omdat mijn eindnota pas een maand later zou worden ontvangen.
Daarnaast heeft United Consumers mij hierover per e-mail geïnformeerd en aangegeven dat mijn gasverbruik volgens hen niet overeenkwam met dat van het voorgaande jaar. Dit zorgde voor extra onduidelijkheid over het juiste verbruik en het bijbehorende maandbedrag.
Om dit te laten corrigeren of om het contract te ontbinden, bleek Pricewise bovendien slecht bereikbaar.
Dit vind ik erg teleurstellend. Dit had ik niet van u verwacht

2025幎12月1日

Beste Endermoose1,

Dank voor het delen van uw ervaring en ook voor het vertrouwen dat u jarenlang in Pricewise heeft gehad. Juist daarom vinden we het jammer om te lezen dat uw recente ervaring teleurstellend is geweest.

In onze herinneringsmail gebruiken we het energieverbruik dat eerder bij ons is opgegeven om een inschatting te maken en een eerste vergelijking te tonen. Wanneer het daadwerkelijke verbruik hiervan afwijkt, kunnen de getoonde maandbedragen en uitkomsten uiteraard veranderen. In de vergelijking kunt u uw verbruik altijd aanpassen, zodat de berekening beter aansluit bij uw werkelijke situatie.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer dit voor onduidelijkheid zorgt, zeker als uw definitieve jaarverbruik op dat moment nog niet bekend is. Uw signaal over bereikbaarheid nemen we daarnaast serieus.

Als u wilt, kijken we graag met u mee naar uw situatie en de berekening. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via:

Had een abonnement afgesloten

Had een abonnement afgesloten, maar toen mijn abonnement in moest gaan gebeurde er niks. Ik heb het bedrijf zelf gebeld waar mijn abonnement afgesloten werd maar die konden geen gegevens vinden van mij. Proberen pricewise te bellen, nou dat nummer is nergens te vinden dus je kan geen kontact opnemen. Dit heb ik via de mail gedaan 2x zelfs op verschillende dagen en ik moet nog steeds een mail terug krijgen na ruim een maand. Dus ik zou zeggen bestel gewoon zelf je abonnement, want dit zijn prutsers!

2025幎12月28日

Beste Bernadette,

Dank voor het delen van uw ervaring. Het is vervelend om te lezen dat uw abonnement niet is gestart zoals verwacht.

We hebben een aantal keer persoonlijk contact met u gehad over het doorzetten van uw aanvraag. Helaas bleek er bij het verwerken van de order iets mis te gaan, waardoor deze niet succesvol is afgerond. We begrijpen dat dit voor u erg frustrerend moet zijn geweest.

We hebben begrepen dat u inmiddels zelf een nieuw contract heeft afgesloten. Mocht u toch nog vragen hebben of willen dat we iets voor u nakijken, dan horen we dat uiteraard graag.

U kunt ons bereiken via het contactformulier:

Vergelijking geen probleem

Vergelijking geen probleem, maar er komt een andere premie uit, dan de aanbieder berekent. Daarna houdt de service op. Nergens contact mogelijkheden te vinden. Het contactformulier werkt ook niet.

2025幎12月5日

Beste heer/mevrouw Noordhoff,

Dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat u onverwachts een verschil heeft ervaren tussen de premie in onze vergelijking en die van de aanbieder. Deze verrassing willen wij uiteraard ten alle tijden voorkomen.

Premies kunnen in sommige gevallen veranderen doordat gegeven kortingen of cashbacks op een ander moment worden verrekend door de aanbieder. In onze vergelijking ziet u vaak een maandbedrag inclusief korting.

Desondanks nemen wij u klacht serieus en kijken we graag met u mee om te achterhalen wat er in uw situatie is gebeurd.

Wilt u ons via onderstaand formulier uw gegevens sturen? Dan pakken we dit met prioriteit op.

U vindt het contactformulier hier: https://www.pricewise.nl/contact-form/

Prijzen kloppen niet.

Niet bepaald “Pricewise”

De enige taak van deze site is het vergelijken van prijzen, maar zelfs dat lukt niet. De tarieven die Pricewise toont kloppen niet met de werkelijke contractprijzen; in mijn geval lag de prijs 6% hoger dan aangegeven. Zelfs in hun eigen orderbevestiging stonden andere prijzen dan in het daadwerkelijke energiecontract.

Dit voelt bijna als misleiding. De energieleverancier is inmiddels benaderd; passen ze het niet aan, dan annuleer ik het contract. Pure tijdverspilling, dit.

2025幎12月1日
5぀星のうち2の評䟡

Neemt niet eens de goedkoopste mee in vergelijking

Deze site neemt niet Energiek mee in de vergelijking. Notabene DE goedkoopste dynamische energieleverancier in Nederland!

Zo kan je niet goed vergelijken!

2025幎11月30日

Beste YY,

Wanneer een nieuwe energieleverancier actief wordt, duurt het soms even voordat wij over alle informatie beschikken om het aanbod op de website te kunnen tonen. Het aanbod van Energiek staat sinds 28 oktober 2025 bij ons in de vergelijker. We zien dat uw review van 30 november is. Op dat moment stond het aanbod er dus tussen. Vervelend dat u het toch niet kon vinden. Of was uw bezoek aan Pricewise misschien al van langer geleden?
Naast dynamische en variabele contracten, biedt Energiek sinds kort ook vaste contracten aan. Deze vindt u nu ook bij ons in de vergelijker, naast alle energieleveranciers die er al veel langer staan.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。