Jeg kan varmt anbefale Primo Borydning til alle, som stÃ¥r i en svÊr situation med rydning af et bo. Malte er meget behagelig, rolig og Êrlig - og boligen blev ryddet totalt og til tiden, en kÊmpe lett... ãã£ãšèŠã
Det var en god oplevelse med Malte fra Primo Borydning. Malte er grundig, fair og ordentlig. Arbejdet med at rydde lÞsÞre i mit hus er udfÞrt 100% tilfredsstillende. Der var ogsÃ¥ gjort rent, sÃ¥ det v... ãã£ãšèŠã
Professionel tilgang og yderst tilfredsstillende resultat. SÞren er meget behagelig og respektfuld i sin gennemgang af vores dÞdsbo. God dialog og kommunikation hele vejen. Opgaven blev lÞst i god tid... ãã£ãšèŠã
I sne og slud rykker Malte ud. Trods snestorm, fÊrdselsuheld ,mangel pÃ¥ personale stod Primo Borydning pÃ¥ en sÞndag i Silkeborg og ryddede âvoresâ dÞdsbo. Hurtigt og effektivt. RengÞringen af lejli... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
OpkÞb og rydning af dÞdsbo
ãã³ããŒã¯
- primoborydning.dk
God samtale inden aftale om rydning afâŠ
God samtale inden aftale om rydning af dÞdsbo
Vel udfÞrt og godt arbejde under rydningen.
Trygt og professionelt hele vejenâŠ
Trygt og professionelt hele vejen igennem.
Vi kan varmt anbefale Primo Borydning
Vi kan varmt anbefale Primo Borydning. Vi fik hurtig og kompetent hjÊlp, og alt var efter arbejdets udfÞrelse helt som aftalt.
100 procent efter bogen!
100 procent efter bogen!
Flinke og ordentlige medarbejdere der blev sendt ud for at tÞmme min farmors hjem, en opgave der krÊvede et lidt stÞrre maskineri efter et helt liv på en gård.
Men firmaet gjorde hvad de lovede, og i dag stÃ¥r det hele tomt og rent, sÃ¥ tusind tak for et godt samarbejde og en rigtig god pris, som vi bestemt ikke brokker os over ð Tak Malte og company!
God oplevelse med Primo Borydning
Jeg kan kun give min allerbedste anbefaling til Primo Borydning og Malte.
De har overblik, er kompetente, hurtige og effektive.
Malte er dygtig, sÞd og forstående - tog sig endda tid til at trÞste mig i min sorg over at se et elsket hjem forsvinde
Super bo rydning i en svÊr tid
Super bo rydning i en svÊr tid. Var nemme at koordinere tidsplanlÊgning med og ydede en super god service.
Tak for godt samarbejde.
Benedikte & Peter
SeriÞst firma, der gÞr hvad de lover.
SeriÞst firma med venlige behagelige mennesker, at tale med i en svÊr tid, Fin pris for både rydning og rengÞring, som blev udfÞrt perfekt.
Kan varmt anbefales.
Klar anbefaling til Primo Borydning.
Klar anbefaling til Primo Borydning.
Mega godt stykke arbejde. Der er IKKE en finger og sÊtte på det.
Godt firma og hurtige og effektive
Hurtig og effektiv borydning til en fair pris
Besigtigelse og tilbud modtaget få dage efter kontakt til Primo Borydning reprÊsenteret ved Malte. Rydningen gennemfÞrt ca. 1 uge efter.
Rydningen blev udfÞrt hurtigt og professionelt afsluttet med stÞvsugning og let aftÞrring. Det tÞmte hus fremtrådte herefter rengjort, selvom udgangspunktet var et hus med rigtig meget stÞv og nullermÊnd.
Prisen var efter min mening meget fair.
Prima Perfekt arbejde af Primo borydning
Vi har brugt Primo borydning i for. med rydning af to store lagre med opmagasinering af 2 lejligheder. I sig selv en uoverskuelig opgave, da vi skulle finde nogle enkelte ting blandt alt det nedpakkede. Primo borydning har vÊret Prima - perfekte, Hele tiden med det smil, og en tilstedevÊrelse der signalerede ro, overblik og professionalisme. De holder deres aftaler, de kommer til tiden, de udfÞrer arbejdet som lovet og helt uproblematisk, og de forstår at 'lÞfte et åg fra andres skuldre*.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger af Primo Borydning. Hvor er jeg glad for at jeg ringede til netop Malte - Tak Malte
Klar anbefaling
Jeg brugte primo borydning ifm min fars bortgang. Malte som var min kontaktperson var utrolig behagelig at tale med, pålidelig i forbindelse med aftaler og trovÊrdig og reel da jeg skulle have et tilbud på arbejdet.
Arbejdet blev udfÞrt hurtigt og som aftalt. Jeg vil anbefale enhver at bruge Primo Borydning i en lignende situation. Tak for godt arbejde, Malte og kolleger.
Min bedste anbefalinger
Jeg vil takke for et rigtig godt udfÞrt stykke arbejde, og som blev udfÞrt tidligere, end jeg havde håbet på.
Jeg vil til hver en tid anbefale Primo Borydning, hvis nogen i omgangskredsen skal have tÞmt et hus.
Virkelig professionelt, samt personlig behandling!!
Fandt tilfÊldig Primo borydning på nettet. Dette endte med at vÊre en yderst formidabel oplevelse. Malte var meget forstående overfor, hvor svÊrt det kan vÊre at tÞmme et hus efter ens mor er gået bort. Det klarede han og hans firma i lÞbet af en dag. Under hele processen var der lÞbende kommunikation. Kan varmt anbefale at benytte sig af Primo borydning til andre, der må stå i lignende situation. Tusind tak for Jeres hjÊlp.
Meget tilfreds - super service
Vi er yderst tilfredse med Primo Borydning, som hjalp i forbindelse med tÞmning af vores mors hus. Alt blev gjort som aftalt.
Fremragende forlÞb fra ende til anden.
Fremragende forlÞb fra ende til anden.
Alt klappede. Hyggelige folk, der ved, hvad de har med at gÞre. Alle aftaler (naturligvis) overholdt til punkt og prikke. Huset aflever pÊnt, stÞvsuget og fejet.
Kan anbefales uden forbehold
Malte Madsen, Primos indehaver, gav et godt indtryk lige fra fÞrste kontakt. Han kom på det aftalte tidspunkt og vurderede indboet, foreslog at rydde dÞdsboet mod vÊrdien af mÞblerne, og udfÞrte arbejdet hurtigere end forventet.
Super god service og alle aftaler overholdt.
Service og hjÊlpsomhed ud over det sÊdvanlige. Vi brugte Primoborydning til at rydde vores mormors hus, en stor opgave der blev lÞst til topkarakter. Allerede dagen efter fÞrste kontakt, mÞdtes vi i huset til en gennemgang og aftalte videre forlÞb. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og Primoborydning sÞrgede for at kontakte os, hvis der var noget der krÊvede det. Mens rydningen var i gang, måtte vi bede om mere arbejde ud over det aftalte. Det blev klaret, stadigvÊk indenfor aftalt tid. Efter huset var blevet tÞmt, hjalp Primoborydning med at finde et lille spejl der pludselig blev efterlyst af en slÊgtning til huset.
Slutresultatet var perfekt, og hele oplevelsen var bare rigtig god. De hÞjeste anbefalinger herfra.
Professionelt arbejde udfÞrt til tidenâŠ
Professionelt arbejde udfÞrt til tiden med alle aftaler overholdt.
Utrolig profesionelle til deres erhvervâŠ
Utrolig professionelle til deres erhverv !
Intet at sÊtte fingre på
Kan varmt anbefales ! ð