En almindelig og brugervenlig hjemmeside, uden for meget tingeltangel; hvilket er et kÊmpe plus herfra :) Jeg bestilte en t-shirt og blev vel-informeret hele vejen; bÃ¥de med afsending, personl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En super butik, som laver ting i super kvalitet. Deres flotte og blÞde T-shirt i dejlig blÞdt design kan virkelig anbefales. De har super pasform, flot tryk i seje designs ogsÃ¥ er der tÊnkt pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sikke en fantastisk service! Bestilte en t-shirt og den blev leveret pÃ¥ mindre end to dÞgn. Imponerende. LÊkker kvalitet af trÞjen og den var pakket fint ind, og sÃ¥ endda med en personlig hils... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt genial og personlig betjening! Det er bestemt ikke sidste gang at jeg bestiller hos Printbyorder, kvaliteten var i top og jeg modtog min vare inden for 48 timer efter bestilling. Samtidig blev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Danmarks bedste Erhvervstrykkeri og engrossalg af tÞj/beklÊdnings genstande. Vi tilbyder et bredt sortiment af ydelser, såsom DTG print, DTF print, Serigrafi/Screen print/Direkte tryk, Sublimations, brodering og meget andet. Vi sÊlger også de bedste brands og produkter til printvirksomheder, kunstnere, musikere og alle andre der skal have lavet deres eget merchandise. Skal jeres virksomhed have kvalitets reklameartikler eller arbejdstÞj, af hÞj kvaliet til lave priser. Så står vi altid klar til at hjÊlpe jer med at få prÊcis det I Þnsker.
RugvÊnget 9, st.tv, 2750, Ballerup, ãã³ããŒã¯
Jeg er yderst tilfreds med handlen hos printbyorder. Kvaliteten af både tryk og selv t-shirt er god. Dette samme kan jeg sige om servicen... God og hurtig betjening.

Printbyorder ããã®åç
Jeg var så heldig , at vinde den flotteste t-shirt med Kim Larsen trykt på. Så flot arbejde. Jeg er så glad for den og anbefaler alle og gå ind og tjekke siden. Og selvfÞlgelig kÞbe de flotte r-shirt med flotte tryk. Og er i i tvivl om noget, så skriv til den sÞde ejer, og i får altid et pÊnt og brugbart svar. Kan kun anbefale printbyorder.dk

Printbyorder ããã®åç
De har super pasform, flot tryk i seje designs også er der tÊnkt på miljÞet, da de er lavet i Þko bomuld og trykket også er lavet miljÞmÊssigt korrekt.
Jeg er så glad for min Niels Bohr bluse. Som ser ud som ny selv efter flere vaske.
Så kan StÊrkt anbefales Og man kan enten vÊlge en af deres egne seje tryk eller selv oploade et billede
Herudover er de gode til at informere kunderne undervejs, så man ved hvornår ens varer kommer.

Printbyorder ããã®åç
Helt genial og personlig betjening!
Samtidig blev der fra Printbyorder fulgt op på om min vare var tilfredsstillende!
Ud over det var der en hyggelig lille håndskrevet hilsen med i pakken.