Min erfarenhet av PrivatlÀkarna har varit djupt under all kritik. De vÀgrade förnya ett lÃ¥ngvarigt recept trots att de sjÀlva inte kunde erbjuda en lÀkartid pÃ¥ en mÃ¥nad. Att lÀmna en patient utan me... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
VÀldigt dÃ¥lig, de sÀger emot informationen som de har pÃ¥ sin hemsida och viftar bort en nÀr man försöker söka vÃ¥rd för nÃ¥got dem sÀger att dem ska kunna hjÀlpa en med. Telefontiderna ska vara 8-12 pÃ¥... ãã£ãšèŠã
En lÀkare pÃ¥ akuten skickade mig vidare till Sjukhuset att bli inlagd. Efter 5 dagar en kvinnligt lÀkare pÃ¥ Geriatrik Àr lÀran om Ã¥ldrandets sjukdomar: Det handlar om att förebygga, diagnostise... ãã£ãšèŠã
Jag har just lÀst nÃ¥gra negativa omdömen om PrivatlÀkarna pÃ¥ Knutpunkten. Jag har varit patient dÀr sedan 2005, bor pÃ¥ annan ort men vill absolut inte byta vÃ¥rdcentral. VÀnligt och professionell... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DÃ¥rlig behandling
Dårlig behandling. Den kvindelige hudlÊge var arrogant og ville ikke give hånd eller stå tÊt på mig. Hun kunne ikke se nogle symptomer på hudsygdom men udskrev alligevel et prÊparat. Jeg fik aldrig oplyst, hvad diagnosen var! Jeg har stadigvÊk symptomer, og nu kan jeg ikke få fat i dem pr. telefon.
Michael Cogan Àr den bÀsta lÀkaren jagâŠ
Michael Cogan Àr den bÀsta lÀkaren jag har trÀffat ð
Opererat min finger , hade ingen alls smÀrta efter bedövning
En pÀrla bland alla lÀkare branschen
Personalen var jÀtte snÀlla vÀnliga o trevliga
Stor tack från en supernöjd patient
Inte tagen seriös och förminskad
Har dessvÀrre upplevt att mina besvÀr inte blivit tagna på allvar eller fått den hjÀlp jag behöver. Först och frÀmst har jag haft flera besvÀr som jag var tvungen att söka hjÀlp för individuellt. Får trÀffa en AT-lÀkare och berÀtta om mina besvÀr, dÀr personen t om gör en undersökning som hen inte egentligen borde göra då personen inte har beslutsfattande...dessutom ledde det inte till något alls. Det vÀldigt obekvÀmt då hen också mÀrkbart kÀnde sig obekvÀm att göra undersökningen. Order cringe passar vÀldigt bra hÀr. Dessutom skickar lÀkaren mig till olika personer dÀr jag får vÀnta en månad emellan varje besök, för att inte bli tagen på allvar och inte utredd.
Mina nagelproblem får jag höra av en arbetsterapeut ska målas över och mina kronisk ryggvÀrk ska jag jogga och trÀna bort. Jag Àr en aktiv och hÀlsosam person, som tÀnker på min hÀlsa och Àr i bra form. HudlÀkaren på PrivatlÀkarna var inte direkt bemötande. Tittade knappt på mina naglar. Tittade vÀldigt snabbt med sitt verktyg med lampa på naglarna och i hårfÀstet och princip sÀger "jag kan inte ge någon diagnos med några gropar i naglarna". Att minimera mina problem med att sÀga "några gropar", nÀr nÀstan alla mina naglar har små gropar, rÀnder och missfÀrgningar, kÀndes rÀtt surt. Dessutom var jag inte ute efter en diagnos, jag ville bli utredd och få veta vad detta beror på! Förutom det fick jag ingen bra undersökning av denna lÀkare, som borde kollat på min kropp och verkligen undersökt om jag hade några synliga mÀrken. IstÀllet frågar hon mig om jag har några hudförÀndringar, hur ska jag veta det? Om det Àr i håret, örat eller på stÀllen jag inte kan se, hur ska jag vet det då?
Jag ville få hjÀlp med en utredning men fick ingen vidare hjÀlp av AT-lÀkaren. Jag berÀttar om min sjukdomshistoria, min familjs sjukdomshistoria och Àndå sÀger den hÀr lÀkaren att den inte har tillrÀckligt för att skicka mig vidare till specialist. Jag önskade få en undersökning om ev psoriasisartrit då jag har många av besvÀren och mina nagelförÀndringar var det som fick mig att vilja göra en utredning. LÀkaren sa också att alla blodprov såg bra ut, men efter att ha gjort min egen utredning såg jag att endast 2 av 5 nödvÀndiga blodprov för ledvÀrkstest gjordes. Jag har nu bytat vårdcentral och ska göra de blodprov och tester som krÀvs för att göra en utredning om psoriasisartrit. Ringde Hudmottagningen i Eslöv för att fråga dem om man kan veta om det rör sig om nagelpsoriasis eller inte baserat på bara nagelsymtom, hon sa "Ja sjÀlvklart", så nu ska jag dit och få hjÀlp istÀllet. MÀrkligt då att hudlÀkaren hos PrivatlÀkarna sa som hon gjorde, tog inte ens ett prov för nagelsvamp. Under all kritik!
VÀgrade trÀffa mig utan att fÃ¥ lÀsa minâŠ
VÀgrade trÀffa mig utan att få lÀsa min journal från föregående lÀkare. Har svår vÀrk och fick vÀnta i dagar på stt de hörde av sig också. MÀrkligaste vårdcentral jag varit på.
De har Àven ett jÀttekonstigt system dÀr man som sjuk ska skriva in alla sina symtom för att få en tid.
SÀtter aldrig min fot hÀr igen.
Kan bara sÀga att jag förstÃ¥r allaâŠ
Kan bara sÀga att jag förstår alla dåliga omdömen!
PrivatlÀkarnas hudmottagning
Besökte privatlÀkarnas hudlÀkare. Betalade 300 kr, tog tid från jobb för att få en "konsultation" på knappt 4 minuter. Dåligt och nonchalant bemötande av lÀkaren, hon blev Àven irriterad nÀr jag försökte visa vilket födelsemÀrke det var jag önskade få undersökt. NÀr hon tyckte att hon var klar fick jag bara en kommentar om att hålla mig borta från solen under dagarna och ha heltÀckande klÀder, fick ingen information om varför (hon hittade inget avvikande eller konstigt). Efter det lÀmnade hon rummet utan att se om jag hade några frågor, hela besöket gick på 3-4 minuter. Kommer inte att besöka privatlÀkarna igen och kommer avråda andra från att vÀlja dem.
De svarar inte på telefonen
De svarar inte på telefonen. Bara roboten kan man prata med, och det sÀger att det Àr öpett måndag till fredag förmiddagen, meb det Àr omöjligt att komma fram till någon som kan boka tid med, Àven om det Àr förmiddag jag ringer.
Jag trÀffade en fantastisk hudlÀkareâŠ
Jag trÀffade en fantastisk hudlÀkare Therese Glauman.
Hon var kunnig, glad o trevlig. Hon gjorde min dag.
Kan verkligen rekommendera henne.
Besöket hos hudlÀkaren var av noll vÀrde för mig
Knappt ett bemötande. Ingen nyfikenhet som du önskar hos en lÀkare, i detta fallet en hudlÀkare. Dom två minuterna det tog för henne i vårt bokade möte, så hann hon vÀnda sig om att titta på klockan och sprita hÀnderna för att visa att mötet var över.
Besöket gav noll vÀrde för mig som kund och jag hade bokstavligen rÀknat ner dagarna inför besöket, för att få det stöd / behandlingsalternativ, som jag önskade så vÀl. Om inte det Àr möjligt, så vÀnligen visa kunden iallafall din vÀlvilja och kreativitet.
Nu. Tillbaka på ruta ett.
Var finns kundvÀrdet?
Allergiutredning
VÀntat lÀnge på allergiutredning, kÀmpat på med flera besök för att genomgå lapptest, nÀr det vÀl var dags att gå igenom resultatet hade lÀkaren inte tid och skippade att ge mig info. Alltihop visade sig vara helt meningslöst, men givetvis fick jag betala för det många besöken.
Dålig undersökning
Dålig bemötande, satt och vÀntade 20 min , undersökning tog halv minut, hon som undersökte mig kunde knappt nÀrma sig mig. Jag ser att jag inte har friska naglar men hon sÀger att de Àr friska. Utomlands sa dermatologen att jag har brist på calcium och svamp, jag fi k tabletter och krÀm jag kom får återbesök till privatlÀkarna men hon sÀger att jag har friska naglar... det Àr så dåligt... jag ska aldrig mer söka hudvård hos privat lÀkarna. Aldrig....
Jag har just lÀst nÃ¥gra negativaâŠ
Jag har just lÀst några negativa omdömen om PrivatlÀkarna på Knutpunkten.
Jag har varit patient dÀr sedan 2005, bor på annan ort men vill absolut inte byta vårdcentral.
VÀnligt och professionellt bemötande från det man kommer in tills man går dÀrifrån!
Ingen nÀmnd, ingen glömt.
Tack för tatin finns!
Eva
katastrof
inget bra . eftersom det finns en mycket stor brist på kommunikation mellan arbetstagaren.
Sammanfattningsvis slösa inte din tid att åka dit som jag gjorde.
Jag har mer Àn ett år upplevelse hos de.
SÀmsta bemötande jag varit med om
SÀmsta bemötande jag varit med om. Fick vÀnta en halvtimme efter utsatt tid, okej för mig tÀnkte jag, tills hudspecialisten kom in. Så otrevlig och hastig, att jag va ledsen nÀr jag gick dÀrifrån. NÀr hon va klar frågade jag hur man skulle gå tillvÀga för att ta bort leverflÀckar. Då sa hon att jag skulle kontakta en estetisk klinik. Jag sa att jag hade lÀst på deras hemsida att dom gjorde det. Då sa hon att dom inte hade möjlighet till det. Och skulle dom göra det så kostade det 3000:- per leverflÀck, och bokstavligt öppnade dörren och visade ut mig. Har nog aldrig trÀffat en så otrevlig mÀnniska. Hon borde inte jobba med mÀnniskor.
PrivatlÀkarna
PrivatlÀkarna - Hudmottagningen i Helsingborg de Àr stÀndigt stressade, otrevliga, otåliga och har inte ett proffionellt bemötande!
Ãr man inte nöjd med sitt arbete sÃ¥ Àr det bara och byta yrke som kanske passar Àn bÀttre, svÃ¥rare Àn sÃ¥ Àr det inte.
Riktigt omstÀndiga
Riktigt omstÀndiga och svåra att ha att göra med. De gör ofta fel. NÀr jag klagade till högsta chefen brydde hon sig inte. Nu har jag suttit i chatt med en lÀkare sedan kl 9 och det verkar som att hon gått på lunch utan att göra klart Àrendet. Klockan Àr nÀstan 12.30!!! Helt otroligt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã