レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har kÞbt brugt bil hos ProCars i Ballerup.. Helt igennem en perfekt handel. Bilen blev leveret ny serviceret, klargjort sÃ¥ den lignede en ny og da der efterfÞlgende skulle krog pÃ¥ forlÞb det ogsÃ¥ glat... もっず芋る

Vi har netop kÞbt ny bil hos Pro cars CPH. Kompetent og helt outstanding vejledning fÞr og under kÞb. Ingen smarte og pÃ¥trÊngende sÊlger typer her, men derimod kompetente og yderst behagelige personer... もっず芋る

Rigtig god service og intro til hybridbiler. Vi er meget glade for vores Kia Niro som vi ellers var ved at opgive pga ca. 9 mdr. ventetid fra fabrikken. Hos Jannick er bilerne nÊsten nye, sÃ¥ toppen af... もっず芋る

Har lige kÞbt en super fin Kia Niro gennem Pro Cars Cph. Til dato den bedste, og mest behagelige bilkÞbs oplevelse, vi har haft. Jannik fra firmaet har ydet en outstanding service hele forlÞbet ig... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Pro Cars Cph er en salgs- og rådgivningsvirksomhed, som har specialiseret sig i salg, import samt leasing af biler.

4.7

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg er fan af god service og det fik vi

Jeg er fan af god service og det fik vi her. Min sÞn, svigerdatter og jeg kom forbi en sÞndag og kiggede. Vi blev mÞdt med en meget nÊrvÊrende og dygtig forhandler, som tog sig god tid til vores spÞrgsmål. I lÞbet af ugen havde min sÞn og jeg flere forskellige spÞrgsmål, og vi modtog den hjÊlp vi behÞvede. Og det endte med at vi kÞbte 2 biler den efterfÞlgende sÞndag. Vi har ud over 2 skÞnne biler, en fantastisk kÞbs oplevelse, som vi vil fortÊlle videre i vores kredse i mange år frem. Biler kan kÞbes mange steder. Så dette er faktisk kun fordi, rådgiveren leverede denne personlige og professionelle hjÊlp. KÊmpe tak fra os, og jeg håber mange vil komme forbi og opleve denne gode hjÊlp og rådgivning.

2020幎11月6日
自発的なレビュヌ

Ole ved Pro Cars Herning er skÞn...

KÞbte en Kia Optima af Ole i Herning afdelingen. Jeg har det personligt lidt svÊrt med "sÊlgertyper", som har det hele i munden, så derfor var det skÞnt at mÞde Ole... Han er helt reel og hyggelig. Han har langt fra svaret på det hele, men han er Êrlig omkring det, og har nogle gode kontakter, så han kan altid finde frem til svaret. Hans humÞr smitter, og så er han bare generelt skÞn og jordnÊr. Bilen er helt perfekt, og lever 100% op til det aftalte. Jeg vil til hver en tid anbefale Pro Cars Herning.

2020幎9月26日

Har kÞbt bil hos Pro Cars

Har kÞbt bil hos Pro Cars. Blev betjent af Jannik og kan til en hver tid anbefale ham og hele teamet bag. Selv lang tid efter kÞb overholdes aftaler og alt er i orden. Der er altid en god stemning på kontoret blandt de ansatte og man fÞler sig velkommen. Fair pris og kanon service.

2020幎9月9日

Virkelig god service

Virkelig god service. De kunne svare på alt teknisk spÞrgsmål om bilen, de havde en fantastisk klargÞring og alle ridser, stenslag osv. blev gennemgået og fikset ved overlevering af bilen.
Kan rigtig godt anbefale at handle hos Procars

2020幎8月29日
自発的なレビュヌ

Procars er trovÊrdige og yder en god service 👍

Vi kÞbte en Kia optima i marts hos Procars. Det var en super god oplevelse, hvor vi fik al tÊnkelig hjÊlp. Meget kompetente personaler der var trovÊrdige og forstod at yde en god kundeservice både fÞr og efter kÞb af bilen. Vi er meget glade for vores bil. Kan kun varmt anbefale at kÞbe bil hos Procars.

2020幎7月12日

Top sevice

Har netop hentet bil jeg har handlet med Jannik. Super professionelt, virkelig behagelig og serviceminded oplevelse. Jeg er FULDT ud tilfreds og vil klart anbefale at handle bil her.

2020幎7月6日

Professionelt og behageligt bilkÞb

Vi har kÞbt vores bil hos Pro Cars, med super vejledning fra Morten og Jannik. Fra start til slut oplevede vi en professionel og rar proces, med plads til spÞrgsmål og overvejelser. Vi fik en god pris for vores gamle bil og kÞbte ny bil til en rigtig fin og fair pris.

Vi vil til enhver tid handle bil her igen :-)

2020幎6月15日

Vi kÞbte ny bil hos Pro Cars Cph

Vi kÞbte ny bil hos Pro Cars Cph. Hele forlÞbet var godt. Vi prÞvekÞrte bilen flere gange og fik hurtige svar på alle vores spÞrgsmål. Vi fik også en god bytte pris for vores gamle bil.
Ved levering af den nye bil fik vi en grundig introduktion til den og alle dens funktioner.
Hele vejen igennem oplevede vi god service og er glade for at vi kÞbte bil hos Pro Cars Cph.

2020幎5月24日

Den bedste oplevelse

Efter at have lÊst de meget positive anmeldelser her på Trustpilot, valgte vi at kontakte Pro Cars da vores gamle bil skulle skiftes ud med en Kia Optima.
Vi har valgt at give 5 stjerner da de fuldt ud levede op til forventningerne og mere til.
Den bedste nÊrvÊrende service og imÞdekommenhed.
For de fleste er det en “stor” ting at kÞbe bil og de gÞr deres bedste for at det bliver en tryg og god oplevelse.
Kan klart anbefale at kigge forbi hvis du/i skal kÞbe bil.

2020幎5月18日

Fantastisk kÞbsoplevelse!

Fantastisk kÞbsoplevelse!
Vi kÞbte bilen uden overhovedet at have tilset den, da vi bor 300 km vÊk. Vi blev mÞdt af venlig og imÞdekommende personale, som er nede på jorden og ikke mindst serviceminded. Det hele gik som aftalt - ingen pjat.
Vi kÞrer gerne 600 km igen for at hente en ny bil, hvis det skulle blive aktuelt. 👌🏌
KÊmpe anbefaling herfra!

2020幎5月18日

Fremragende service.

Vi har haft vores Kia optima i nogle mdr og vi elsker den! Det har vÊret en god oplevelse at kÞbe bil hos Pro cars med god dialog, super pris og kanon service. Og måske vigtigst af alt, er de til at stole på. Stor anbefaling herfra.

2020幎5月17日

Fantastisk god oplevelse

Fantastisk god oplevelse med kÞbet af vores fÞrste bil. God rådgivning, service og kommunikation undervejs og tålmodighed til at reservere en bil uden lovning om et kÞb. Jannik var enorm venlig og god at handle med. Kan kun anbefale at handle hos Pro Cars CPH.
Og så skal de også have en kÊmpe ros for at fokusere på de grÞnne biler!

2020幎5月17日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。