Jeg vil gerne rette en stor tak til Prosam for hjÊlpen med at finde den helt rigtige forsikringslÞsning. En sÊrlig og stor tak til Peter Smelov! Peter er en Êgte professionel, som ikke bare sÊ... ãã£ãšèŠã
Jeg ringede ind til Prosam, da jeg havde brug for rÃ¥dgivning om ulykkesforsikringer til mine voksne bÞrn. Jeg kom igennem kÞen pÃ¥ 11 sekunder, hvilket bare er fedt i sig selv. Ud over det, bliver j... ãã£ãšèŠã
Really happy with this insurance company. I ordered a Green Card and received it by email within an hour. At one point my payment didnât go through and I didnât even notice, but their team contacted m... ãã£ãšèŠã
I've been working with this company for several years now. I'm very happy with them. They're always responsive and helpful. I'd especially like to mention Petr Smelov. I've been with him for many... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mange mennesker i Danmark har i flere år efterlyst, at den personlige kontakt og rådgivning igen kommer i centrum. Det har PROSAM nu gjort noget ved.
VestervÊnget 6, 8381 , Tilst, ãã³ããŒã¯
- mail@prosam.dk
- prosam.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Gode forsikringer til fornuftige penge
Fremragende kundeservice
HOLD JER LANGT VÃK FRA PROSAM!
HOLD JER LANGT VÃK FRA PROSAM!
Aldrig har jeg oplevet det så svÊrt og melde mig ud af et forsikringsselskab:O
Folk i kundeservice er ikke oplÊrt godt nok og har ik styr på tingene:/
Hold jer for gudsskyld langt fra dem!

God og relevant information
Fin Service.
Fin Service.
Det gik hurtigt og uden problemer. FÞrste gang jeg har haft brug for mit forsikringsselskab, så det er bare dejligt. Anbefaler det helt klart til mine venner .
Jeg kan kun sige
Jeg kan kun sige, god behandling
Jeg kan kun sige at jeg har fået en rigtig god behandling,hÞflige medarbejdere, og en hurtig serves, er meget tilfreds.
ingen problemer alt gÃ¥r efter en snor âŠ
god kundeservice- og vejledning - der er hurtig tilbagemelding på forespÞrgsler.
God og solid rådgivning
God og solid rådgivning, alletiders assurandÞr.

UseriÞs forretning
UseriÞs forretning
Min forsikringsaftale med virksomheden var kommet på plads start 2020, og sat til overflytning 01.09.2020. Den blev forskudt til 1.11.2020 uden oplysning af dette. Jeg var selv nÞd til at skrive til selvskabte for at fÞlge op og hÞre på status.
Jeg rykker endnu engang, for at sikre min overflytning, for her at få oplyst at flytningen endnu engang er rykket til 01.12.2020. - igen uden at oplyse mig som kunde.
Spild af tid, spild af energi og spild af penge.

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
En behagelig mand at snakket med
En behagelig mand at snakket med. helt nede på jorden tog sig god tid til at svare på alle spÞrgsmål

Topkarakter
Jeg har fået en fyldestgÞrende forklaring på alle mine forsikringer og et godt indblik i den dÊkning jeg får. Jeg er ovenud tilfreds med mÞdet og ser frem til at blive mÞdt af et kendt ansigt hvis uheldet skulle vÊre ude.

Rigtige mennesker
Sagen af den at jeg blev skilt, mistede overskudet på alt, så missede mine betalinger.. da der til sidst var gået et år eller måske halvandet år, og vi fik kontakt, de gik med til en afbetaling ordning med start fÞrst 3 måneder efter. Sà DAN.. mennesker, der faktisk forstår menneskelig problemer.

Aldrig PROSAM
Aldrig PROSAM. Aldrig.
De holder ikke aftalte.
ÐбЌаМ Ма ПбЌаМе. ÐеÑжОÑеÑÑ Ð¿ÐŸÐŽÐ°Ð»ÑÑе ÐŸÑ ÐÑПÑаЌ
Never Prosam.

Aldrig mere prosam .
Aldrig mere prosam .
Ingen tager ansvar i det firma.

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
AfbrÊnding af 6 biler (påsat)
Ved afbrÊnding af 6 biler, og med en pågrebet mulig gerningsmand betalte vi, som de eneste, selvrisiko for vores afbrÊndte biler, da de 2 af bilerne var vores er det et sort tab i Þkonomien. Endvidere skal der betales selvrisiko for de genstande der gik tabt inde i bilen...
Jeg var/er noget rystet efter denne oplevelse, hvilket lidt gjorde at jeg blev "snydt" af taksator. Begge biler var under 8 måneder gamle, og havde stort set ikke kÞrt under COVID19 nedlukningen.
Hvis der skal vÊre noget ros, så var det trods alt hurtig sagsbehandling.
Opdatering 13/10
Har korresponderet med kurator, som også var meget uforstående (det var ikke PROSAMs egen kurator). Vi har selvfÞlgelig vÊret i kontakt med PROSAM.

100% tryghed
Har efterhånden vÊret forsikret i Prosam en del år nu og der har altid vÊret god kundeservice og hurtig behandling af sager. Kan varmt anbefales herfra.

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Jeg tabte min IPhone og fik udenâŠ
Jeg tabte min IPhone og fik uden problemer en ny

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Har lige vÊret uheldig med et tv
Har lige vÊret uheldig med et tv. Ringer ind til skadesafdelingen, fik med det samme overfÞrt penge til et nyt. Sådan skal det gÞres

God personlig kontakt
God personlig kontakt, gode priser uden overraskelser.
FÞler mig tryg ved at vÊre kunde hos Prosam.