レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Hold dig langt væk fra dette fup og svindelforetagende. Jeg bestilte for 4 måneder siden en dobbelt portion Prostaguard, men har ikke set skyggen af noget som helst. Har rykket for mine varer, men de... もっと見る

5つ星のうち1の評価

FUP og SVINDEL Kan det virkelig være lovligt at franarre især pensionister deres folkepension på noget som ikke virker og som ingen effekt har ifølge læger ? Konceptet med et påtvunget abbonement må... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virker nu som et lovende produkt efter en noget lang- varig periode uden synderlig effekt (første forsendelse næsten opbrugt.) Glæder mig til at se, om der på den længere bane er samme succes rate, e... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tror att det har fungerat Man kan aldrig veta säkert om det är tabletterna eller annat. Men jag tog en testomgång och kommer nog att fortsätta ta dem då jag märkte positiv skillnad redan efter en vec... もっと見る

企業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

当該企業による記述

ProstaCare forsyner kroppen med 6 effektive aktive ingredienser, bl.a. lycopen og græskarfrø. Lycopen hjælper med at opretholde en sund prostata. Græskarfrø bidrager til at opretholde en sund prostatafunktion hos mænd.

3.3

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Store forventninger

Tror at produkter kan bidrage positivt. Er dog kun lige begyndt

2022年8月30日

Hej Karsten
Tak for dit feedback.

Vi er glade for at du har tillid til produktet, vi glæder os til at høre hvordan det står til om et stykke tid :)

Jeg har før brugt Prostatan

Jeg har før brugt Prostatan, og mærker ingen forskel endnu. Snarere tværtimod!
Men der skal jo også gå 4 måneder!!

2022年8月29日

Hej Bjarne
Tak for dit feedback.

Det er helt korrekt at der skal gå 4-6 måneder før man mærker en fuld effekt af et kosttilskud, dog kan der i nogle tilfælde gå kortere, eller længere tid.
Det er svært at sige, da alle mennesker er forskellige.

bedømmelse af prostacare

Har taget prostecare ca. en måned men har en forventning om at det bliver bedre med tiden

vh
svend hansen

2022年8月25日

Hej Svend
Tak for dit feedback.

Vi er glade for at høre du vælger at være tålmodig, alt godt tager tid. :)

betaling

da jeg ikke har netbank, er jeg nødt til at betale banken 50 kr hver gang, for at de overfører pengene
Hvorfor kan man ikke betale via betalingsservice

2022年8月19日

Hej Hans
Tak for dit feedback

Det er vi kede af at høre, vi har sendt dig en mail, som vi håber kan afhjælpe problemet. :)

Vi bruger ikke betalingsservice hos Vitamail, men der bliver i øjeblikket kigget på at få det implementeret.

5つ星のうち5の評価

hej er ovenud tilfreds efter 20 dage er…

hej er ovenud tilfreds efter 20 dage er drypperriet stoppet samt at jeg ikke er oppe og tisse hver nat og det er som om blæren tømmes helt så det bliver spændene at se resultatet efter 2 månder

2022年8月14日

Hej Alex
Tak for dit feedback.

Vi er glade for at høre du allerede nu mærker en god virkning!
Så det bare med at fortsætte, det skal nok blive rigtig godt :)

Prostata problemer.

Hvis man først har forstørret prostata, er der ingen piller der kan fjerne alle problemerne. Men Prostacare om morgenen og Alfuzosin om aftenen har gjort, at jeg nu typisk kun skal op 1 til 2 gange om natten, og det er jo veldig dejligt når jeg før skulle op 4 - 6 gange.

2022年7月27日

Hej Kurt
Tak for dit feedback.

Vi er glade for at høre at du nu skal op færre gange om natten, og dermed får sovet mere :)
Rigtigt fin måde at kombinere det på med Alfuzosin.

Måske

Tror på det, synes at jeg har fået " selskabs blære " ihvetfald går det fint med vand aflevering.

2022年7月14日

Hej Leif
Tak for dit feedback
Dejligt at høre at du har fået et positivt resultat af vores produkt!
Hilsen Vitamail.

Efter 2 mnd

Indtil videre bedre, men også kun I 2 mnd

2022年6月30日

Hej Kim
Tak for dit feedback.

Dejligt at det indtil videre går godt, så håber vi at det bliver endnu bedre i fremtiden!

5つ星のうち5の評価

Lovende produkt ! Kan utvivlsomt hjælpe mange !

Virker nu som et lovende produkt efter en noget lang-
varig periode uden synderlig effekt (første forsendelse næsten opbrugt.) Glæder mig til at se, om der på den længere bane er samme succes rate, eller sågar en yderligere lille forbedring. Stor ros til ophavsmændene og producenterne. Mange tak!

2022年6月27日

Hej Allan
Tak for dit feedback.

Vi er rigtig glade for at høre du har gavn af produktet.
Dertil skal du have stor ros for at hænge i selvom du ikke ser en effekt på dag 1, alle gode ting kræver tid.

Mange tak for de pæne ord!

Jeg er ny kunde

Jeg er ny kunde - har fået første forsendelse alt OK
men endnu kan jeg ikke sige om mit køb har de ønskede resultater - jeg forventer at jeg 60 dage efter
første leverance kan svare på jeg har opnået det ønskede resultat.
Kurt Sørensen

2022年6月24日

Hej Kurt.
Tak for dit feedback.

Vi er glade for første levering gik godt, Vi glæder os meget til at høre din mening om 60 dage. :)

Jeg har nu taget pillerne i 3 mdr

Jeg har nu taget pillerne i 3 mdr. men virkningen er ikke kommet, har fået af vide at der skal gå ca. 6 mdr før virkningen er på sit højeste, s¨jeg glæder mig

2022年6月22日

Hej John
Tak for dit feedback.

Vi er glade for du hænger i! :)
Det er helt korrekt der skal gå 4-6 måneder for at mærke en fuld effekt.

Total virkningsløs!

2022年6月10日

Hej Lars
Tak for dit feedback.

Det er vi kede af at høre, der skal gå mellem 4-6 måneder for at mærke en fuld effekt.

toiletbesøg

det vigtigtigste er nok mindre toilet besøg om natten

2022年6月10日

Hej Erik
Tak for dit feedback.

Vi er rigtig glade for produktet lyder til at virke godt for dig, så det bare med at fortsætte!

Min umiddelbare oplevelse

Min umiddelbare oplevelse , efter 3 ugers brug god

2022年6月5日

Hej Bent
Tak for dit feedback.

Vi er glade for at høre du har en god oplevelse, og så endda allerede efter 3 uger! Det jo helt perfekt :)

5つ星のうち4の評価

Vil vente indtil jeg har brugt…

Vil vente indtil jeg har brugt Prostacare i længere tid. Har gode forventninger!
Troels

2022年5月31日

Hej Troels
Tak for dit feedback.

Det er vi glade for, vi ser frem til at høre din mening om et stykke tid :)

I har ageret hurtigt og serviceminded

I har ageret hurtigt og serviceminded
I skriver selv, at man ikke kan forvente nogen mærkbar ændring før efter et stykke tid med indtagelse af tabletterne, så nok lige tidligt nok at spørge
Bedste hilsner
Søren

2022年5月27日

Hej Søren
Tak for dit feedback.

Vi beklage vi har spurgt dit lidt for tidligt i processen, vi vil utroligt gerne høre vores kunders mening :)

Mange tak for de fine ord, vi gør vores bedste!

Super tilfreds indtil videre

Super tilfreds indtil videre, jeg har kun taget det 14 dage, men jeg tror på det.

2022年5月21日

Hej Carl-Erik
Tak for dit feedback.

Dejligt du er tilfreds, det er vi glade for at høre!

Jeg har taget produktet i 1 mdr

Jeg har taget produktet i 1 mdr. derfor lidt vanskeligt, at give en vurdering. Dog kan jeg sige, at hvor jeg tidligere skulle af med mit vand tidlig morgen, havde jeg besvær med vandladning, hvor det nu løber mere ubesværet.

2022年5月21日

Hej Finn
Tak for dit feedback.

Rigtig godt at du allerede så tidligt har en effekt, så det bare med at fortsætte!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。