Jeg fik 3 behandlinger af Umut/Protreatment Slangerup efter flere Ã¥r med on/off smerter i nakke/kÊbe/skuldre. Efter disse behandlinger og Þvelser til at lave hjemme, er der sket stor forbedring. Klar... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Viborg Protreatment. Fysioterapeuterne er virkelig dygtige, professionelle og tager sig tid til at lytte og tilpasse behandlingen â det gÞr en kÊmpe forske... ãã£ãšèŠã
Igennem hele min rehab fik jeg professionel og yderst god behandling samt smil fra alle ansatte. Sofie er en meget kompetent fys som jeg ville anbefale til alle der fÃ¥r skader og vil have den bedste r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har kommet hos Martin Bjerg i Ballerup de sidste mÃ¥neder og for 2 Ã¥r siden, pga af smerter i nakke og skulder forÃ¥rsaget af problemer med en diskos i nakken. Martin er meget dygtig og professione... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ProTreatment blev stiftet i oktober 2006 af fysioterapeut Thomas JÞrgensen. JÞrgensen mente, at der manglede et sted, hvor der var plads til at samle diagnosticering og forskellige behandlingsformer hvor patienten var i centrum. Vores oplevelse og erfaring med systemet er, at der er utrolig langt fra, at patienterne konstaterer en skade til, at der er en sundhedsperson, der er i stand til at forstÃ¥, fremkalde og ikke mindst behandle patientens skade eller gene. Denne lange proces er grundlaget for ProTreatments opstart, og vi forsÞger stadig at gÞre op hermed â vi vil vise, at der er en anden og kortere vej at gÃ¥.
Hvem er vi?
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Du er i fokus
- Med afsÊt i vores eget udviklede behandlingskoncept er vi specialiseret inden for diagnosticering, behandling og trÊning af biomekaniske problemstillinger. Vi bestrÊber os hver dag på at yde vores patienter den bedste behandling ved at sÊtte den enkelte patientens individuelle skade og behov i centrum via progressiv behandling. Den individuelt rigtige behandlingsmetode bliver udvalgt ud fra kriterier, hvor hurtig og succesfuld rehabilitering er det primÊre mål.
- Hvor finder du os?
- ProTreatment er en virksomhed, der driver fysioterapeutiske klinikker flere steder i Danmark. Vi har b.la. klinikker på SjÊlland og i Jylland.
- Tilskud til behandlinger
- De fleste af vores klinikker har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at man med henvisning fra lÊge kan få tilskud til behandlinger (Vores klinik i DragÞr har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring da det er en privatklinik).
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
problemer med min lyske
Efter at have problemer med min lyske i 6 måneder, hvor jeg ikke kunne tage et normalt skridt uden det gjorde ondt, bookede jeg tid hos pro treatment i regstrup hos Victor Husher Corde. Efter fÞrste behandling var det allerede meget bedre. Han tager fat og massere, så jeg var helt Þm og gav mig nogle Þvelser. Han ved virkelig hvad han laver og jeg Êrger mig at jeg ikke tog afsted noget fÞr.

Emilie kan varmt anbefales
Emilie får 5 ud af 5 stjerner for sin professionalisme og formåen. Hun behandlede vores sÞn for spÊndinger, da han var nyfÞdt. Han gik fra at vÊre irritabel og ked af det, til at vÊre meget mildere og glad. Emilies rolige og omsorgsfulde sind gjorde både os og vores sÞn trygge gennem hver behandling. Stor og varm anbefaling!

ProTreatment ããã®åç
Jeg har gÃ¥et hos Emilie hosâŠ
Jeg har gÃ¥et hos Emilie hos ProTreatment ved Jorcks Passage og er super tilfreds med mit forlÞb. Hun har hjulpet mig meget. Derudover har jeg ogsÃ¥ haft mine knap 10 mdr gamle tvillinger i behandling hos hende. De havde spÊndinger efter graviditeten og fÞdslen, som hun hjalp dem af med. De var trygge og glade ved hende og havde sÃ¥ god gavn af behandlingen. Emilie er super dygtig og rigtig god til at mÊrke den enkelte klient og deres behov. Kan varmt anbefale hende som behandler ð«¶ðœ

Protreatment NÊstved
Protreatment NÊstved, ved Natasha Byrnak...
Hun er enestående!!!
Empatisk, nÊrvÊrende, aktiv lyttende, professionel, sÞd, venlig, forstående...
Man fÞler sig i den grad :
Set, hÞrt og forstået.
Og hun forklarer i et sprog, som man forstår!
Der burde vÊre 6 stjerner, til dem der gÞr forskellen...
Så havde hun fået dem af mig!

Verdensklasse behandling
Har vÊret til en en rÊkke session med Protreatment Ballerup (Martin Bjerg), som har hjulpet med en hel ny tilgang i forhold til tidligere behandlinger hos andre fysioterapeuter. Martin "startede fra bunden" med at fÃ¥ mig bygget op igen i et roligt tempo som min krop kunne fÞlge med i og det har virket 100%. ðð
Kan på det varmeste anbefale Martin Bjerg som behandler - super kompetent

En stjerneoplevelse.
Jeg er 86 år og har behov for at holde min krop vedlige. Jeg er flyttet til Risskov for et halvt år siden, og i det halve år har jeg jÊvnligt frekventeret Pro Treatment på TrÞjborg, og det har vÊret et sÊrdeles behageligt bekendtskab. Fine faciliteter. God atmosfÊre. Medarbejderne er kompetente, smilende og hjÊlpsomme. Jeg går til styrketrÊning 2 gange og balancehold 1 gang ugentlig. Jeg sÊtter stor pris på klinikkens fleksibilitet. Hvis jeg er optaget på den normale trÊningstid, finder de altid uden problemer en erstatningstid. Jeg giver med glÊde fem stjerner og en varm anbefaling.
Bent

Topdygtige
Superdygtige og holistisk - over 4 gange er mit problem nÊsten forsvundet

Absolut professionel
Efter at have bÞvlet med min nr to rygskade på to år, er det en fornÞjelse at komme hos Linea.
Hendes professionalisme og tilrettelÊggelse af mine behandlinger er fantastisk, og hun er virkelig et af de sjoveste mennesker jeg kender. Kan absolut anbefale jeres lokation i Jorcks passage.

ProTreatment ããã®åç
De lytter til hvad man siger og girâŠ
De lytter til hvad man siger og gir gode råd. dygtige fysioterapeuter.De har hjulpet mig meget

Dygtig fys
Er i forlÞb hos Simone, som er virkelig dygtig. Hun er rolig og koncentreret mens hun arbejder og aflÊser/spÞrger ind til hvordan kroppen reagerer under/efter behandlingen. Så tilpasser og målretter hun sin videre behandling. KÊmpe anbefaling herfra.

Hands on
Efter en minisk operation og et krÊftforlÞb som efterlod mig med et Þmt knÊ, 10 fÞlelseslÞse tÊer og et underben der er dobbelt så tykt som det andet blev jeg henvist til Suren Nagarajah hos Pro treatment.
Havde ikke så hÞje forventninger da jeg havde prÞvet trÊning fÞr uden den store forbedring.
Men Suren trykkede på den store muskel i underbenet, det gjorde virkelig ondt men for fÞrste gang i over 2år kunne jeg mÊrke noget i mit underben, efter 3 behandlinger begyndte jeg til min store overraskelse at mÊrke de yderste led i mine "dÞde" tÊer i det behandlede ben. Benet fÞles lettere og er mindre hÊvet lige efter behandlingen.
Så stor tak til Suren og hans tro på at Hands on hjÊlper,det har hjulpet mig mere end jeg turde håbe på.
Min overbevisning er at Hands off og mere trÊning vil vÊre et tab for fysioterapien og det ene burde jo ikke udelukke det andet.
Tak for dig Suren.

Den sjoveste jeg kender
Efter lÊngere tids pause, skulle jeg finde et sted at komme i gang med min trÊning igen. Valget faldt på klinikken ved Jorcks Passage på grund af den meget centrale billigenhed. Linea er både sÞd, fuld af engagement og ikke mindst: den sjoveste, jeg kender

ProTreatment ããã®åç
Jeg sender mine bedste anbefalinger tilâŠ
Jeg sender mine bedste anbefalinger til Rikke fra ProTreament i Viborg. Virkelig en fantastisk fysioterapeut til både bÞrn og voksne. Hendes erfaring indenfor sport gÞr at man som sportsudÞver er i trygge hÊnder og fÞler sig både set og hÞrt. Hun tager en seriÞs og er realistisk med de Þvelser hun sender med en med hjem. Derudover er Rikke bare utrolig god til bÞrn og vinder bare deres fortrolighed med det samme. Hun forsÞger at holde bÞrnene i deres sport med Þvelser som gÞr de kan biholder deres sociale relationer med holdet selvom de er skadet.
Alle sportsudÞvere isÊr bÞrn burde have en som Rikke. De bedste anbefalinger herfra.

ProTreatment ããã®åç
Kompetente, dygtige og venlige behandlere.
Kompetente, dygtige og venlige behandlere.
Som lÞber optår der forskellige ting hen af vejen, og jeg fÞler mig i gode hÊnder hos ProTreatment.
Har haft forlÞb ved både Kion, Mads og Emilie, som har vÊret gode til at finde årsagen, og samtidig afhjÊlpe, så jeg har kunne fortsÊtte min trÊning.
Derudover har jeg også haft enkelte tider ved flere af de andre behandlere, som også har vÊret meget behjÊlpelige!
Generelt har det vÊret nemt at finde tider, selv med kort varsel, via deres online booking.
De bedste anbefalinger herfra!

ProTreatment ããã®åç
Hos protreatment svinninge oplever jegâŠ
Hos protreatment svinninge oplever jeg tit at behandlingen starter efter aftalt tid og slutter fÞr tid. Jeg oplever også behandleren går under vejs, den tid får jeg ikke i den anden ende. Da jeg bestilte tid til fÞrste konsultation skulle den tage 45 min, men der blev kun brugt 25 min.
Normal tid på 30 min bliver der hÞjst brugt 20 min.
Jeg oplever også behandleren ikke er villig til at gÞre behandling fÊrdig inden forlÞb bliver afsluttet.
Jeg vil ikke komme tilbage til den fysioterapeut efter den ringe behandling

ProTreatment Svinninge âïžâïžâïžâïžâïž
ProTreatment Svinninge âïžâïžâïžâïžâïž
Fantastisk sted, virkelig sÞde og meget kompetent behandlere, Jeg kan kun pÃ¥ det kraftigste anbefale stedet, efter en behandling var min dÃ¥rlige lÊnd i meget bedring, og nu 3 uger efter, er jeg tilbage pÃ¥ fodboldbanen og i trÊningscentret ðð

KÃMPE HIGH-FIVE til teamet i NÞrresundby
KÃMPE HIGH-FIVE til teamet i NÞrresundby. IsÊr Kasper og Suren.
Sparring, engagement, opfÞlgning er i verdensklasse!! Kan klart anbefales.. også til alm. trÊning.

Effektiv behandling.
Effektiv behandling.
Jeg har haft et forlÞb hos Maria Sabroe i Ã
lsgårde. Maria fik skabt forbedringer allerede fra fÞrste behandling. God stemning i klinikken.

ProTreatment ããã®åç
ForlÞb hos Rikke i Viborg.
Min sÞn og jeg har haft et forlÞb hos Rikke (bÞrnefysioterapeut) hos klinikken i Viborg allerede da William var nyfÞdt. Dette har vÊret en yderest god og et lÊrerigt forlÞb. Vi var der pga. min sÞn havde en favoritside og var lettere låst.
Rikke giver sig altid rigtig god tid og kommer med nogle gode Þvelser og råd. Det var en kÊmpe hjÊlp som fÞrstegangsforÊldre. Samtidig gik vi også på motorik hold som var fantastisk. Man lÊrte så mange ting som man kunne inkorporere i sin hverdag.
Rikke er en utrolig engageret bÞrnefysioterapeut som brÊnder for sit fag og så er hun altid klar på at hjÊlpe hvor hun kan.
Man er i meget trygge hÊnder ved Rikke.
KÊmpe anbefaling herfra!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹