ProTreatment レビュヌ 250

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik 3 behandlinger af Umut/Protreatment Slangerup efter flere Ã¥r med on/off smerter i nakke/kÊbe/skuldre. Efter disse behandlinger og Þvelser til at lave hjemme, er der sket stor forbedring. Klar... もっず芋る

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Viborg Protreatment. Fysioterapeuterne er virkelig dygtige, professionelle og tager sig tid til at lytte og tilpasse behandlingen – det gÞr en kÊmpe forske... もっず芋る

Igennem hele min rehab fik jeg professionel og yderst god behandling samt smil fra alle ansatte. Sofie er en meget kompetent fys som jeg ville anbefale til alle der fÃ¥r skader og vil have den bedste r... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har kommet hos Martin Bjerg i Ballerup de sidste mÃ¥neder og for 2 Ã¥r siden, pga af smerter i nakke og skulder forÃ¥rsaget af problemer med en diskos i nakken. Martin er meget dygtig og professione... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 理孊療法クリニック

圓該䌁業による蚘述

ProTreatment blev stiftet i oktober 2006 af fysioterapeut Thomas JÞrgensen. JÞrgensen mente, at der manglede et sted, hvor der var plads til at samle diagnosticering og forskellige behandlingsformer hvor patienten var i centrum. Vores oplevelse og erfaring med systemet er, at der er utrolig langt fra, at patienterne konstaterer en skade til, at der er en sundhedsperson, der er i stand til at forstÃ¥, fremkalde og ikke mindst behandle patientens skade eller gene. Denne lange proces er grundlaget for ProTreatments opstart, og vi forsÞger stadig at gÞre op hermed – vi vil vise, at der er en anden og kortere vej at gÃ¥.

Hvem er vi?

圓該䌁業による蚘述

Du er i fokus
Med afsÊt i vores eget udviklede behandlingskoncept er vi specialiseret inden for diagnosticering, behandling og trÊning af biomekaniske problemstillinger. Vi bestrÊber os hver dag på at yde vores patienter den bedste behandling ved at sÊtte den enkelte patientens individuelle skade og behov i centrum via progressiv behandling. Den individuelt rigtige behandlingsmetode bliver udvalgt ud fra kriterier, hvor hurtig og succesfuld rehabilitering er det primÊre mål.
Hvor finder du os?
ProTreatment er en virksomhed, der driver fysioterapeutiske klinikker flere steder i Danmark. Vi har b.la. klinikker på SjÊlland og i Jylland.
Tilskud til behandlinger
De fleste af vores klinikker har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at man med henvisning fra lÊge kan få tilskud til behandlinger (Vores klinik i DragÞr har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring da det er en privatklinik).

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

250件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Mine varmeste anbefalinger

Jeg har gået fast hos Lotte Buk Buskbjerg gennem et par år nu.
Virkelig dygtig og kompetent fysioterapeut. Utroligt sÞd og rolig.
Mine varmeste anbefalinger herfra til ProTreatment og Lotte Buk Buskbjerg

2024幎4月10日

KÊre Mette
Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at hÞre, at du har haft en god og tryg oplevelse hos Lotte.

Vi sender dine varme ord videre til hende med det samme!

//Team ProTreatment

Fantastiske

Fantastiske, imÞdekommende og profesionelle. Mangler du en fys er protreatment Svinninge stedet du skal kontakte

2024幎4月8日

KÊre Casper

Tusind tak for din flotte og varme anmeldelse - det sÊtter vi stor pris på.

Århus bedste FYS! NÊrmest healende hÊnder

KÊmpe tak til Nicklas for at hjÊlpe mig med min venstre akillessene der har drillet i en periode. Fedt jeg skal ud og spille fodbold igen!

KÊre John

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de varme ord om Nicklas!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at Nicklas har kunnet hjÊlpe dig med din akillessene, sÃ¥ du nu er klar til at komme ud og spille fodbold igen. Din begejstring og tillid betyder meget for os, og vi sÞrger selvfÞlgelig for, at Nicklas fÃ¥r dine rosende ord – det vil gÞre ham rigtig glad!

Tak fordi du deler din oplevelse!

Team ProTreatment

Venlig og professionel behandling med

Venlig og professionel behandling med et hurtigt og godt resultat. Mine to behandlere Jakob Due og Daniel i Kanalgaden, ProTreatment kan varmt anbefales.
Janne JÞrgensen

2024幎4月11日

KÊre Janne

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pÊne ord om Jakob Due og Daniel i Kanalgaden!

Det glÊder os meget at hÞre, at du har oplevet bÃ¥de venlig og professionel behandling – og ikke mindst fÃ¥et et hurtigt og godt resultat. Vi sÞrger selvfÞlgelig for at give din ros videre til Jakob og Daniel, som vil blive rigtig glade for dine ord.

Tak fordi du anbefaler os – vi står altid klar, hvis du får brug for os igen.

Protreatment Albertslund

Min oplevelse af Protreatment Albertslund er kun positiv. Behandlingen er professionel, målrettet og giver gode resultater.

KÊre Anne-Marie.
Vi sÊtter stor pris på dine fine ord og flotte stjerner.
Din anmeldelse vil straks blive delt med vores fysioterapeuter i Albertslund.

Professionel og positiv oplevelse

Det bedste er, at EMIL har fÃ¥et fikset mit 70 Ã¥r gamle knÊ, sÃ¥ jeg nu igen er “fit for fight”.

Derudover har han (og sikkert også hans kolleger) - en professionel tilgang til sin patient.
Han er lyttende, har en frisk jargon og ikke mindst et godt humÞr 🀗😀 tak for det !

Jeg kan på det varmeste anbefale ProTreatment i Albertslund

KÊre Bente

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de varme ord om Emil!

Det er fantastisk at hÞre, at Emil har kunnet hjÊlpe dig med dit knÊ, sÃ¥ du igen fÞler dig “fit for fight”.
Vi sÞrger naturligvis for at sende dine ros videre til ham.

Tusind tak for din anbefaling!

Team ProTreatment

Altid en virkelig god oplevelse med den

Altid en virkelig god oplevelse og med den rette behandling og vejledning

Stor stor tilfredshed med vores samarbejde hos Stine i Helsinge.

2024幎4月17日

KÊre Signe

Tusind tak for din fine anmeldelse og de flotte ord om dit samarbejde med Stine i Helsinge!

Tak fordi du deler din tilfredshed!

NÞrresundby og Suren

Har nu haft forskellige forlÞb hos ProTreatment NÞrresundby hos Suren de seneste 5-6 måneder.

Generelt synes jeg hele Protreatment teamet har vÊret fantastisk venlige og sÞde hele vejen igennem og det er overfor alle deres klienter, af hvad jeg har oplevet mens jeg har vÊret der.

Jeg har Suren som behandler og kan kun anbefale ham, han ved hvad han laver, forklarer hvorfor han gÞr de forskellige ting og hvad målet med de forskellige ting er.

Hvis jeg Þnsker nye Þvelser på mit trÊningsprogram, så tilfÞjer han og fjerner Þvelser alt efter mine Þnsker.

Alt i alt er jeg meget glad for forlÞbet hos ProTreatment NÞrresundby og specielt Suren, kan varmt anbefales

Ps: hvis man skulle mangle nogle gode opskrifter på pizza, så er det også Suren I skal have fat i, han er lidt af en Pizza-connoisseur

2024幎2月17日

KÊre Jonas

Tusind tak for din flotte og grundige anmeldelse – den sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Det er dejligt at hÞre, at du har haft et rigtig godt forlÞb hos os i NÞrresundby. Din ros til Suren som behandler betyder meget. Vi sÞrger naturligvis for at give ham dine fine ord videre.

Faglig dygtig fysioterapeut

Jeg går både til rygtrÊning for hold og individuel behandling for nakke/skulder hos Nicoline Tia Graff i Helsinge/Tisvilde afdelingen.
Er super glad for den behandling jeg modtager og kan kun anbefale ProTreatment i den NordsjÊllandske afdeling.
Nicoline er dygtig til hurtig at spotte hvor ”skoen trykker” og til at få sat en effektiv behandling i gang.

2024幎4月17日

KÊre Peder.

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pÊne ord om Nicoline.

Det glÊder os meget at hÞre, at du er glad for både holdtrÊningen og den individuelle behandling, og at Nicoline hurtigt kan spotte, hvor skoen trykker, så du får den rette behandling.

Vi sÞrger selvfÞlgelig for at give hende din ros videre – det vil gÞre hende rigtig glad.

Tak fordi du anbefaler os!

Dygtig fysioterapeut

Jeg er gennem flere år blevet behandlet af Mikkel der er ansat i Kanalgaden i Albertslund, han er en meget kompetent behandler, der sÞrger for at holde min svage lÊnd i god form.

KÊre Leif

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord om Mikkel i Kanalgaden, Albertslund!

Vi sÊtte stor pris på at du deler din oplevelse, og vi står altid klar til at hjÊlpe dig fremover.

Dygtige og kompetente fysioterapeuter

Dygtige og kompetente fysioterapeuter. Jeg er meget glad for at trÊne hos Protreatment i Ballerup

KÊre Tina
Tak for din fine anmeldelse - vi deler straks dine rosende ord med klinikken i Ballerup.
//Team ProTreatment

Super kompetente behandlere og

Super kompetente behandlere og behandling.
Anbefaler det til alle jeg kender 🙏

KÊre Adolfo
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse, som vi er virkelig glade for. Og ikke mindst tusind tak for dine anbefalinger. Det er bare den bedste melding, vi kan få.

Tak fra Team ProTreatment

Dygte fysioterapeuter og et behageligt sted at komme.

Jeg blev af min lÊge henvist til fys behandling, og havnede tilfÊldigt hos ProTreatment, da jeg bare sÞgte på fys i lokalområdet. Jeg er virkelig glad for mit forlÞb hos ProTreatment, da jeg er blevet mÞdt af et team af venlige og kompetente behandlere, som også taler sammen og finder bedste mulighed for behandling - individuelt eller på hold. Jeg kan kun anbefale ProTreatement!

ProTreatment からの回答

Tusind tak, Ulla! Det er på sådanne tilbagemeldinger, vi går glade på arbejde hver eneste dag. Oprigtigt og stort tak fra alle os for dine pÊne ord.
// Team ProTreatment

Jeg har brugt Ida-Louise Thaulow de

Jeg har brugt Ida-Louise Thaulow de gange hvor ryggen har vÊret helt låst, og kan virkelig mÊrke en forskel fra fÞrste session. De gange hvor hun har haft orlov og jeg har prÞvet andre(ikke Pro Treatment), har det ikke haft nogen synderlig effekt, så jeg er altid vendt tilbage. Kan kun anbefales hende.

KÊre JÞrgen
Din meget flotte anmeldelse og dine meget fine ord er givet videre til Ida-Louise. Mange tak for at dele din oplevelse.
Tak fra Team ProTreatment

Det er en god oplevelse at blive

Det er en god oplevelse at blive behandlet hos ProTreatment
Gode terapeuter der gÞr alt for klienterne
Man fÞler sig godt tilpas efter behandling

KÊre Anette
Mange tak for dine stjerner og positive ord! Det betyder meget for os, at du har delt dine oplevelser.
Tak fra Team ProTreatment

Super professionelt team med hÞj

Super professionelt team med hÞj faglighed og venlig tilgang til behandlingsforlÞbet.
Har deltaget i GLAD trÊning og kÊmpe ros til Malene for super god guidning.

KÊre Tine
Ja, man er i gode hÊnder og godt selskab hos Malene :)
Vi har videregivet dine stjerner og fine ord til Malene.
Tak for at dele fra alle os i Team ProTreatment.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。