Super resultat og professionelt udfÞrt
Super resultat og professionelt udfÞrt. Er yderst tilfreds og kan varmt anbefales. Og ikke mindst, af venlig og yderst service minded personale.
Teglhaven 39, 3450, AllerÞd, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Super grundig afrensning af fliser og meget behagelig dialog med driftsleder Simon.
Super god oplevelse. God kommunikation hele vejen igen og flot arbejde udfÞrt til en god pris . Kan varmt anbefales âºïž
Vi har de flotteste og reneste fliser nu :-)
Medarbejderne er gode til at overholde aftaler, informerer fÞr de kommer; arbejdet udfÞrt 100% som aftalt.
KÊmpe ros til Simon, som har renset, imprÊneret vores fliser og givet sand. Det står så skarpt! Tak fra en meget tilfreds kunde
Dejligt at få renset fliserne så professionelt. Simon er rigtig flink og god til at overholde aftale.
Firmaet lovede faktura tilsendt umiddelbart ( 1.600kr - 4 x vask)
Intet kom, ingen forklaring. Kom ikke efter de 3 mdr. som lovet / aftalt. Ingen kontakt.
Plat og svindel - HOLD JER LANGT VÃK.
Mobil pay sendt til Anders Emil Petersen!
Det firma har Taget mine penge og ikke dukket op. og jeg har beviser på det. så hold jer vÊk fra dem
Super oplevelse. Vi havde fornÞjelsen af et besÞg fra PudsogRens. Det var professionelt udfÞrt og meget behagelig kommunikation undervejs. Resultatet var imponerende, så dem vil vi helt klart anvende igen
Aftalerne overholdt, hurtig respons og godt resultat.
Kan varmt anbefales!!!
Kan varmt anbefales!!
Har lÊnge ledt efter en god vinduespudser. Fik anbefalet Puds&Rens, og har langt fra fortrudt. God pris, super service og pletfri vinduer. Ny fast kundeðªð