レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De er i minus - utrolig dÃ¥rlig kundeservice - umuligt at komme i kontakt med dem. Kan ikke fÃ¥ lov at opsige domÊnenavn og totalt ufremkommelig selvbetjening og automatiserede mails og ingen tilba... もっず芋る

䌁業が回答したした

'DomÊne dÊmonen' punktum.dk Helt uden for pÊdagogisk rÊkkevidde. Stort set ikke-eksisterende kundeservice. Utroligt at et sÃ¥dant monopol stadig eksisterer i lille DK. (Minder lidt om 'Teledanm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mest fremragende kundeservice jeg har oplevet lÊnge! Jeg blev mÞdt med stor tÃ¥lmodighed og professionalisme, og personen blev i telefonen, indtil jeg fÞlte mig helt tryg og forstod det hele. Det er v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Er Punktum.dk i gang med at sÊtte et punktum for sin egen berettigelse? Jeg har vÊret kunde hos Hostmaster i mere end 20 Ã¥r og alt er gÃ¥et efter en snor med betaling via betalingsservice. Nu!!!? Jeg h... もっず芋る

䌁業情報

1. デヌタベヌス管理䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Punktum dk A/S stÃ¥r bag det danske internet. Siden 1999 har vi skabt en stÊrk, digital infrastruktur, som gÞr, at .dk domÊnet er et trygt og godt sted at vÊre. Vi ved, at vi passer pÃ¥ noget vigtigt – for vores kunder og deres virksomhed. Det er vores mÃ¥l at levere stabil drift og den hÞjeste sikkerhed og service, som er tilpasset til den virkelighed, vores kunder befinder sig i – og som hele tiden byder pÃ¥ nye udfordringer og muligheder. Derfor er vi i konstant udvikling og flytter os med og for vores kunder, sÃ¥ de bedre kan fokusere pÃ¥ det, de er bedst til.

1.7

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

169件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 97に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Mest fremragende kundeservice lÊnge

Mest fremragende kundeservice jeg har oplevet lÊnge! Jeg blev mÞdt med stor tålmodighed og professionalisme, og personen blev i telefonen, indtil jeg fÞlte mig helt tryg og forstod det hele. Det er virkelig sjÊldent at opleve så engageret og hjÊlpsom service. KÊmpe anbefaling herfra!

2026幎4月30日

KÊre Jan

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi sÊtter stor pris på at kunne hjÊlpe i et roligt tempo og sikre, at alt bliver forstået, så du fÞler dig tryg hele vejen igennem.

Din ros betyder meget for os og bliver givet videre til Malou. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Mette - Punktum dk

Alting ender som bekendt med et punktum - måske også punktum.dk?

Er Punktum.dk i gang med at sÊtte et punktum for sin egen berettigelse? Jeg har vÊret kunde hos Hostmaster i mere end 20 år og alt er gået efter en snor med betaling via betalingsservice. Nu!!!? Jeg har da sjÊldent oplevet noget så dilettantisk. For det fÞrste bliver man nu spammet til i tide og utide med forskellige uforståelige beskeder - og sidst er det hele kulmineret ved, at jeg er blevet bedt om at flytte administrationen af mit domÊne over til en anden udbyder. Her får jeg - mildt sagt - en mangelfuld support, som naturligvis har afstedkommet nogle komplikationer. Kommunikationen foregår på nogle vilkår, som er helt uacceptable med diverse tekniske formuleringer, som jeg i hvert fald ikke kan overskue. Det mener jeg ikke er i orden. Og for lige at knytte en knude på det hele: Hvorfor "udvikle" og Êndre noget, der faktisk fungerede? Det var bare det... Punktum! Og dog... Jeg bliver her på Trustpilot begavet med den viden, at Punktum.dk simpelt hen har en mailadresse med direkte reference til Trustpilot. Den har jeg naturligvis brugt, men naturligvis som når man ellers henvender sig til Punktum.dk - uden resultat!

2026幎4月28日

KÊre Lars

Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse med de seneste Êndringer har vÊret frustrerende og uoverskuelig.

Vi har forståelse for, at det kan fÞles som et stort skifte, isÊr når kommunikationen og processen ikke opleves som klar og let at navigere i.

I forbindelse med administrationen af .dk-domÊner er der flere parter involveret, og kommunikationen kan derfor komme fra forskellige steder afhÊngigt af situationen.

Vi kan desvÊrre ikke genkende prÊcist, hvilke beskeder eller den konkrete support du henviser til, men vi vil meget gerne hjÊlpe med at få det afdÊkket, så du får et klart overblik.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@punktum.dk flere detaljer. Så kan vi hjÊlpe med at gennemgå din sag.

Update:
Du skriver at du har skrevet til os, hvilket vi kan se at du har kl 13.52, og din update på anmeldelsen kommer kl 15.10, hvilket er meget kort tid for os at svare.

Jeg kan venligst oplyse om at din mail vil blive lÊst og besvaret senere i dag,

De er i minus - ringe service

De er i minus - utrolig dårlig kundeservice - umuligt at komme i kontakt med dem. Kan ikke få lov at opsige domÊnenavn og totalt ufremkommelig selvbetjening og automatiserede mails og ingen tilbagevenden.

Virkelig ringe - de skulle have minus point.
Ingen vender tilbage og umuligt at komme igennem pr. telefon - 3. dagen hvor jeg er nr. 32.

Det minder om stavnsbåndet.

2026幎4月27日

KÊre Sanne

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse med både kundeservice og selvbetjening.

Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, hvis du har forsÞgt at komme i kontakt med os over flere dage uden at få den nÞdvendige hjÊlp eller afklaring.

Vi forstår også, at det kan vÊre frustrerende, når det ikke er tydeligt, hvordan man opsiger eller håndterer sit domÊne, og når kommunikationen opleves som automatiseret og uden tilstrÊkkelig opfÞlgning.

Vi vil gerne understrege, at det skal vÊre muligt at få hjÊlp og komme videre i processen, både via vores selvbetjening og via vores kundeservice . Når det ikke fungerer i praksis, som du beskriver, tager vi det alvorligt.

Vi kan desvÊrre ikke genkende eller kommentere den konkrete sag ud fra anmeldelsen alene, men vi vil meget gerne hjÊlpe dig videre, hvis du skriver til mig på trustpilot@punktum.dk med dine oplysninger.

Mette - Punktum dk

Dette besynderlige firma må få prisen

Dette besynderlige firma må få prisen for håblÞs kommunikation:

"Den 1. juli 2026 opdaterer Punktum dk sine vilkår for brugsret til et .dk-domÊnenavn (også benÊvnt
registrantvilkÃ¥r) bl.a. som fÞlge af Punktum dk’s beslutning om at Êndre administrationsmodel og Þge
indsatsen for internetsikkerheden. Opdateringen omfatter blandt andet Êndringer i relation til
Punktum dk’s overgang til forhandlerhÃ¥ndtering og om registreringsperioden for .dk-domÊnenavne"

Jeg har INGEN anelse om, hvad ovenstående betyder/indebÊrer. Formodentlig er det en googleoversÊttelse. Jeg håber inderligt, at Punktum.dk får noget konkurrence, så det er muligt at fravÊlge firmaet.

2026幎4月16日

KÊre Isabelle

Det er bestemt ikke hensigten, at vores informationer skal fremstå som noget, der ligner en maskinoversÊttelse eller er svÊre at forstå.

Kort fortalt handler Êndringerne om, hvordan .dk-domÊner administreres fremadrettet, herunder at flere opgaver håndteres via forhandlere, samt at vi styrker sikkerheden omkring domÊner.

Det påvirker ikke brugsretten af dit domÊne, men kan have betydning for, hvordan du administrerer det i praksis.

Når det er sagt, tager vi din feedback videre, så vi kan blive bedre til at forklare Êndringerne i et mere klart og tilgÊngeligt sprog.

Du kan lÊse mere om den nye administrationsmodel på vores hjemmeside via dette link: https://punktum.dk/artikler/information-til-dig-om-dit-dkdomaenenavn

Bedraverrig

Jeg kan desvÊrre ikke give mindre og hvis jeg ikke hÞre fra i orden politianmelde jeg den flok idioter og de arbejdere jo nok sammen med one com total idioter hvis i syntes det sammen lad os slå os samme de tryner kun. Vores pengepung

2026幎4月15日

KÊre Allan

Vi er kede af at lÊse, at du har haft en oplevelse, der har fÞrt til så stor frustration. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give.

Vi vil meget gerne hjÊlpe med at fÃ¥ afklaret situationen og se nÊrmere pÃ¥, hvad der konkret er sket i din sag. Punktum.dk samarbejder ikke med henblik pÃ¥ at “tryne” nogen, og vi har ingen interesse i andet end at sikre en stabil og sikker administration af .dk-domÊner.

Du kan lÊse mere om det på vores hjemmeside: https://punktum.dk/artikler/information-til-dig-om-dit-dkdomaenenavn

Du må meget skrive til mig på trustpilot@punktum.dk med lidt flere oplysninger om din sag, så vil jeg gÞre mit bedste for at hjÊlpe dig.

'DomÊne dÊmonen' punktum.dk

'DomÊne dÊmonen' punktum.dk
Helt uden for pÊdagogisk rÊkkevidde.
Stort set ikke-eksisterende kundeservice.
Utroligt at et sådant monopol stadig eksisterer i lille DK. (Minder lidt om 'Teledanmark' i gamle dage :-)))

Til alle erhvervsdrivende og soloselvstÊndige:
BRUG jeres fornuft og undgå punktum.dk.
BRUG jeres kÞbekraft til domÊner som f.eks .org og .eco og sÊt jer fri af det gamle (forÊldede) danske domÊne monopol!!!

2026幎4月13日

KÊre Jette

Vi er kede af at lÊse, at du har haft en frustrerende oplevelse med vores kundeservice. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Som administrator af .dk-domÊnet arbejder vi under nogle faste rammer, der skal sikre stabil drift, hÞj sikkerhed og lige adgang for alle brugere i Danmark. Det kan nogle gange betyde, at vores processer opleves som mindre fleksible eller svÊre at navigere i, men det er ikke vores intention, at det skal fÞles utilgÊngeligt eller uoverskueligt.

Når det er sagt, tager vi din feedback meget alvorligt. Vi arbejder lÞbende på at forbedre både vores vejledning og dialog med brugerne, så det bliver lettere at få den hjÊlp, man har brug for, både telefonisk og via vores FAQ på vores hjemmeside punktum.dk.

Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne uddybe din oplevelse, så vi kan lÊre af den og fÞlge op internt. Du er velkommen til at skrive til mig på trustpilot@punktum.dk.

Virkelig dårlig oplevelse

Er nu efterhånd flere end en uge siden hvor de har lukket domain pga. ID kontrol. Vi har jo betalt regningen.

Tag mere end 20 min. i kÞb hvis man ringer, og så blev man bedt om at skrive. Nu er der igen gået tre dage efter man har ringet og skrevet til dem.

Kan ikke kontakte med omverden fordi vores mail adresse er koblet på domainen.

Virkeligt dårlig! Det er ligesom de gÞr noget aktivt for at genere en.

2026幎4月9日

KÊre Shuang Winkel

Jeg forstår godt, hvor frustrerende det er når ens mail ikke virker.

Jeg vil gerne lige afklare en vigtig ting: betaling og ID-kontrol er to separate processer. Selvom en faktura er betalt, er vi stadig forpligtet til at gennemfÞre ID-verifikation for at sikre retvisende kontaktoplysninger på registranten.

Begge dele er nÞdvendige, og domÊnet kan desvÊrre forblive suspenderet, indtil ID-kontrollen er afsluttet.

Når det er sagt, må du meget gerne sende mig en mail på trustpilot@punktum.dk,

Så vil jeg gerne sÞrge for, at din sag bliver fulgt op med det samme, så vi kan få jer online igen hurtigst muligt.

SPAM sender samme besked ud 3-6 gang om

SPAM sender samme besked ud 3-6 gang om dagen til ens firma

2026幎3月19日

KÊre Kristian

Vi forstår godt, at det kan virke bekymrende at modtage mails, som kan minde om phishing.

Vi vil gerne understrege, at Punktum dk ikke sender phishing-mails. Hvis du har modtaget henvendelser fra os, skyldes det typisk, at der er et tilgodehavende på dit / dine bruger-ID.

I sådanne tilfÊlde sender vi en påmindelse (maks. én gang dagligt) med henblik på at få dig til at logge ind på vores selvbetjening og få belÞbet udbetalt.

Hvis mailen er sendt fra os, vil afsenderadressen altid slutte på @punktum.dk.

Hvis du fortsat er i tvivl om de mails du har modtaget er fra os eller ej, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice i vores åbningstid.

Mette - Punktum dk

Kan kun tilslutte mig de dårlige

Kan kun tilslutte mig de dårlige anmeldelser, intet fungerer hos dem og arrogant kundeservice, når de endelig tager telefonen.

2026幎3月12日

KÊre Soren

Tak for din anmeldelse, den er vi virkelig kede af at lÊse.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder. Vi tager din feedback meget alvorligt, både i forhold til drift og den kundeservice, du har mÞdt. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, eller hvis dialogen med os ikke har vÊret tilfredsstillende, så er det noget, vi gerne vil rette op på.

Vi vil meget gerne undersÞge din sag nÊrmere og hjÊlpe dig videre.

Du er velkommen til at kontakte mig med dine oplysninger på trustpilot@punktum.dk, så vi kan prÞve at finde en lÞsning sammen.

Mette - Punktum dk

Kan vi snart få en konkurrent til dette

Kan vi snart få en konkurrent til dette latterlige firma tak! Utroligt at de kan have monopol på .dk domÊner, og samtidig have sådan en latterlig ikke-eksisterende kundeservice, der ikke har åbent i weekenden og lukker kl. 13 om fredagen. Og er umulige at komme igennem til telefonisk, deres emails besvares fÞrst efter 4-5 dage, hvis de overhovedet besvares!
Vi sender nu en klage til Digitaliseringsministeriet over dem, kan ikke vÊre rigtig at man er tvangsindlagt til at bruge dem, hvis man Þnsker et .dk domÊne

2026幎3月13日

KÊre Lux

Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi Þnsker, at man har hos os. Vi beklager, hvis du har haft svÊrt ved at komme igennem til vores kundeservice eller har oplevet lang svartid. Det er noget, vi arbejder lÞbende på at forbedre.

Som administrator af .dk-domÊnet har vi et sÊrligt ansvar for at sikre stabil drift og ordentlige processer, og det gÊlder også den service, vi leverer til vores kunder.
Din feedback omkring tilgÊngelighed og svartider tager vi med i vores videre arbejde, hvor vi lÞbende vurderer, hvordan vi kan forbedre os.

Vi vil meget gerne se nÊrmere på din konkrete sag og hjÊlpe dig videre. Du er velkommen til at kontakte mig på trustpilot@punktum.dk med dine oplysninger, så vi kan fÞlge op og sikre, at du får den nÞdvendige assistance.

Mette - Punktum dk

Extremely frustrating support and broken email verification

I have been trying to access my account for days, but I cannot complete the ID verification because your system simply does not send the verification email.

I have already contacted support many times through the contact form, explaining the exact same issue over and over again.

Your support replied one time, telling me to log in with a temporary password that was supposedly sent to my email. The problem is exactly the same: I never receive any email from your system when I press the button. I have already explained this around 10 times.

So the response I received did not solve anything.

Because of this broken system I cannot:

complete the ID verification

receive the verification email

receive the temporary password email

access my account

Customer details for reference:
Customer ID: AS33464-DK
Email: jamsmaidhnd@gmail

I will remove this 1-star review immediately if the company finally responds properly to my contact form requests and actually helps solve this issue.

Right now the system simply does not work and support is not resolving the problem, very annoying and frustrating would not recommend.

2026幎3月4日

Dear Ecom Master

Thank you for your review.

We are very sorry to hear about the issues you’ve experienced with receiving emails from our system and the difficulties this has caused in accessing your account.

We can see that your cases are currently being handled, and we hope that a solution will be found for you as soon as possible.

Kind regards

forfÊrdelig skrattende pop musik

forfÊrdelig skrattende pop musik
Jeg ventede på telefonen, fordi jeg ikke havde fået svar i flere dage. Jeg blev tvunget til at hÞre noget forfÊrdelig skrattende pop musik af elendig kvalitet

2026幎2月18日

KÊre Michael

Vi beklager den lange svartid og den ventetid, du oplevede på telefonen.

Vi er opmÊrksomme på, at ventemusik og lydkvalitet har betydning for den samlede oplevelse, og vi tager din kommentar med i vores lÞbende evaluering af telefonsetup og kundeservice.

Hvis du stadig mangler hjÊlp, er du meget velkommen til at kontakte os direkte med dine sagsoplysninger, så sÞrger vi for at fÞlge op hurtigst muligt.

Benyttede i dag Punktum.dk's enestående

Benyttede i dag Punktum.dk's enestående tilbud hvor de fortÊller at "Punktum dk vil gÞre det nemt at vÊre kunde ", det kostede mig så 350 kr og 2 timers arbejde (altså at gÞre det nemmere for mig at vÊre kunde ved at tvinge mig til at skifte fra "egenadministration" til "forhandleradministration"). Magen til makvÊrk og elendig kundeservice, hvis jeg kunne handlede jeg et andet sted :-( - og lur mig om jeg nu ikke også ender med at skulle betale mere for domÊnerne på årlig basis.

2026幎2月16日

KÊre Michael

Vi er kede af at hÞre, at overgangen fra registranthåndtering til forhandlerhåndtering blev oplevet som både besvÊrlig og omkostningstung.

Det er ikke intentionen, at det skal fÞles mere komplekst at have brugsretten til et .dk-domÊnenavn, og vi forstår, at Êndringer i administrationsform i nogle tilfÊlde kan vÊre frustrerende.

Vi vil også gerne gÞre opmÊrksom på, at Punktum.dk ikke har kontrol over de priser, som forhandlere sÊtter, da de er private virksomheder.

Der er de reviews

Der er de reviews, hvor 1 stjerne bare er 1 stjerne for meget. Og det er her DK-hostmaster/Punktum.dk er kommet til.

Vi skal igennem sindsyge anmodninger om at uploade kontoudtog, pdf, selfies etc.

Én mindre adresse forskel, i adressen:

"We have received your documentation.

Unfortunately, the contact information in the submitted documentation does not match the contact information provided on the domain registration, and we therefore must reject the submitted documentation.

Therefore, all domains are suspended and will be deleted in 30 days."

WTF!?! Det er ikke bare dårlig service det er komplet uansvarlig adfÊrd!

2026幎2月13日

KÊre Jannik

Vi forstÃ¥r fuldt ud, at det kan vÊre frustrerende og tidskrÊvende at skulle indsende dokumentation som kontoudtog, PDF’er og selfies, isÊr nÃ¥r smÃ¥ forskelle i adresser kan medfÞre afvisning.

Baggrunden for disse krav er dog vigtig: som administrator for .dk-domÊner skal vi sikre, at registrantens kontaktinformationer er korrekte og verificerede.

Dette er en nÞdvendighed for at beskytte domÊnerne mod misbrug, svindel eller uberettiget overtagelse.

Vi forstår, at proceduren kan virke streng, men den er designet med sikkerheden for registranterne og deres .dk-domÊnerne.

Vi tager din feedback alvorligt og arbejder lÞbende på at gÞre processen med data- og ID-kontrol mere tydelig og håndterbar for vores kunder.

ren åger .

et firma uden moral. da de har monpol på .dk domains så har de Þget priserne helt ublu . nu vÊlger de så at skubbe 90% af arb. ud til forhandlere som så skal lÊgge adm omk ovenpå . alt hvad punktum nu skal gÞre er at holde en ski.de database med 800000 records til en pris på 79 kr . så det var lige 50mill i kassen uden at lave en ski.d

2026幎1月25日

KÊre Kim

Tak for din anmeldelse og for at dele dit perspektiv.

Vi forstår, at de kommende Êndringer kan give anledning til kritik, og vi lytter gerne til folks bekymringer.

Som administrator af .dk har vi et overordnet ansvar for, at domÊnet drives stabilt, sikkert og i overensstemmelse med gÊldende krav.

Den beslutning, du henviser til, er truffet som led i en langsigtet tilpasning af vores rolle, hvor vi i hÞjere grad fokuserer på kerneopgaver som drift af den centrale infrastruktur, sikkerhed, robusthed og den samlede forvaltning af .dk-domÊnet, mens andre opgaver varetages af forhandlere.

Du kan lÊse mere om vores beslutningen og tidplanen inde på vores hjemmeside:

Elendigt service organ

Elendigt service organ, det er ikke eksisterende, der bliver henvist i en SMS at man skal bruge selvbetjeningen på nettet , men man kan ikke logge in, og så når du ringer er man nummer 1 i kÞrne og det bliver man ved med i 35min ind til man opgiver, elendig it system, om man kan ikke gÞre noget eller skifte udbyder , fordi de har monopol.

2026幎1月6日

KÊre Lasse

Tak for din anmeldelse

Vi beklager meget den frustration, du har oplevet i forbindelse med både selvbetjening og kontakt til vores kundeservice.

Det er forståeligt, når en situationen har fÞltes fastlåst.

Jeg håber at du har fået fat i os og fået den lÞsning du eftersÞgte.

Hvis ikke, er du meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@punktum.dk

Mette - Punktum dk

uforståelig vejledning ved indbetaling til mit ".DK"

uforståeligt spild af privat kundetid, ved forsÞg på at gennemskue om det er spam siden eller korrekt abonnement, når der skal indbetales til ORDET punktum dk eller A/S eller ??

2025幎12月21日

KÊre Tom

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det beklager vi meget, at vejledningen i forbindelse med indbetaling til dit .dk-domÊne har virket uoverskuelig, og at det har skabt tvivl om, hvorvidt den modtagne mail reelt var sendt fra Punktum dk.

Vi har fuld forståelse for, at den slags usikkerhed kan vÊre både frustrerende og tidskrÊvende, og det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

For at imÞdekomme netop denne problematik har vi på vores hjemmeside samlet information om phishingmails samt konkrete råd til, hvordan man kan vurdere, om en mail er legitim og sendt fra os.

Du kan finde siden her:

Hvis du har spÞrgsmål, eller hvis der er noget, vi kan hjÊlpe med at afklare, er du meget velkommen til at kontakte os i vores åbningstid på telefon +45 33 64 60 60 eller oprette en sag via vores kontaktformular:

Mette - Punktum dk

At jeg ikke kan kontakte jer på mail

At jeg ikke kan kontakte jer på mail giver 1 stjerne samt mulige ubetalte regninger fra jer.

2025幎12月18日

KÊre Palle

Tak for din anmeldelse og for at gÞre os opmÊrksomme på din oplevelse.

Det beklager vi meget, at du har oplevet udfordringer med at kontakte os via mail, og at det har skabt bekymring for, om der kan vÊre ubetalte regninger.

Vi forstår fuldt ud, at manglende mulighed for kontakt kan fÞles både frustrerende og utrygt, sÊrligt når det handler om betalinger.

For at sikre korrekt håndtering af personoplysninger og henvendelser har vi valgt ikke at tilbyde direkte e-mailkontakt.

I stedet kan du altid kontakte os via vores kontaktformular, hvor din henvendelse bliver registreret og behandlet sikkert, eller ringe til os i vores åbningstid, så vi kan hjÊlpe dig med det samme.

Du kan kontakte os her:

Telefon: +45 33 64 60 60

Vi vil meget gerne hjÊlpe med at afklare din situation og sikre, at der ikke er nogen uafklarede forhold vedrÞrende dit .dk-domÊne.

Utrolig ringe service

Utrolig ringe service. noreply-adresser ud over det hele. Ingen mulighed for hjÊlp - hvem er de til for?

2025幎12月17日

KÊre Morten

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det beklager vi oprigtigt, at du har haft indtryk af ringe service og manglende mulighed for at komme i kontakt med os.

Vi forstår fuldt ud, at brugen af no-reply-adresser kan opleves som upersonlig og give en fÞlelse af, at hjÊlp ikke er tilgÊngelig, sÊrligt hvis man står med et konkret spÞrgsmål eller en bekymring.

No-reply-adresser anvendes til automatiske meddelelser, hvor svar ikke kan behandles.

Det betyder dog ikke, at vi ikke står til rådighed.

Vi tilbyder support via telefon og vores kontaktformular, hvor alle henvendelser bliver registreret og behandlet af vores kundeservice.

Du er meget velkommen til at kontakte os her:

Telefon: +45 33 64 60 60

Vi vil meget gerne hjÊlpe dig videre og tage os af eventuelle spÞrgsmål eller udfordringer, du måtte have.

Mette - Punktum dk

Det er desvÊrre ikke muligt at give nul

Det er desvÊrre ikke muligt at give nul stjerner, men med deres sidste udmelding omkring man nu skal have en forhandler "fordi vi Þnsker at gÞre det nemt for dig at have et .dk-domÊnenavn" er dog det vÊrste BS jeg har hÞrt. Jeg kontaktede ders kundeservice og spurgte hvad der skete hvis jeg ikke valgte en forhandler - om mit domÊne blev slettet eller punktum blot ville tildele en tilfÊldig forhandler. Svaret var jeg ikke kunne lade vÊre med at vÊlge .... Deres informationer om emnet på hjemmesiden er ikke opdateret og omtalte servicemedarbejder fortÊller de senere vil komme med mere information og forsÞger også at sige de gÞr dette fordi sådan gÞr man andre steder.

Jeg håber meget punktum besinder sig og give fortsat mulighed for at kunne betale direkte og blot indsÊtte adresse på DNS server uden jeg hvert år skal betale en forhandler for at betale penge til punktum.

Den venlig servicemedarbejder mente iÞvrigt ikke at punktum er et monopol, da firmaet har et CVR nr. Jeg håber hun kan få ny funktion, hvis punktum gennemfÞrer Êndringen da alt kundeservice så burde vÊre overflÞdig og en besparelse derfor kan sendes videre til forhandlerne. Men de fastholder nok prisen OG der kommer ekstra omkostninger til en forhandler - hvert år og ikke bare hvert 10 år.

2025幎11月14日

KÊre JÞrn

Tak for din anmeldelse og for at dele dine bekymringer.

Vi er kede af at hÞre, at valg af forhandler opleves som frustrerende.
Det er bestemt ikke vores intention at skabe unÞdige gener eller usikkerhed.

Vi forstår dog fuldt ud, at Êndringen af administrationsmodel rejser spÞrgsmål, og vi beklager, hvis informationerne endnu ikke har vÊret tilstrÊkkeligt tydelige eller fuldt opdaterede på hjemmesiden.

Punktum dk arbejder lÞbende på at gÞre vores kommunikation mere klar og på at få alle detaljer ud så hurtigt som muligt.

Vi tager dine kommentarer med videre i vores interne arbejde, så vi kan blive endnu bedre til at hjÊlpe og vejlede.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。