Het was goed dat ik een proefpakket kon krijgen van 150gr en geen 3kilo hoefde te kopen zoals bekende collega's, spijtig genoeg lust hij ze ook niet ! Net zoals alle andere :-( . Graag zou ik evt... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Mijn eerste ervaring met Pure Bob was zeer positief. Het proefpakket voor hondenvoer was snel en eenvoudig te bestellen, zonder ingewikkelde stappen. De levering volgde snel en het pakket was zorgvuld... もっと見る
Mijn hondje Lizzy is een slechte eter; het proefzakje van Pure Bob is een uitkomst en dat ging er op de banaan na heel goed in. Daarna het voer met kip zonder topping besteld en madam draait s'morgens... もっと見る
Floydje krijgt nu ongeveer 3 weken de snoepjes tegen Allergieën-jeuk. Ik zie zeker verbetering, hij is rustiger geworden, ook had hij korsten op zijn neus die aan het verdwijnen zijn. Zijn ontlasting... もっと見る
企業が回答しました
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Snelle en netjes bezorgd
Snelle en netjes bezorgd, nu hopen dat het gaat helpen tegen de jeuk.

Purebob からの回答
Ik heb de proefzakjes haalt aan de…
Ik heb de proefzakjes haalt aan de afhaalpunt en direct open gedaan en in hun pot gedaan en ze zijn Smakelijk aan het eten Loena en

Purebob からの回答
Het pakje kwam toe deed het open en Noa…
Het pakje kwam toe deed het open en Noa stond aan mijn been om te proeven, ze vond het heerlijk 🤤

Purebob からの回答
Heel blij dat ze het vandaag geleverd…
Heel blij dat ze het vandaag geleverd is want het was juist het laatste snoepje want het gaat prima nu ik dat heeft voor zijn anaalklieren

Purebob からの回答
zowel de allergische jeuk als ook het…
zowel de allergische jeuk als ook het tandsteen van mijn hond zijn volledig opgelost met de producten van Purebob. Echt bizar na zoveel gezocht te hebben en alleen zware medicatie het onder controle hield. Nu 3 brokjes die hij smakelijk opeet en we hebben geen medicatie meer nodig.

Purebob からの回答
Proef pakketje was snel binnen.
Proef pakketje was snel binnen.
Gelijk savonds gegeven ......
Nou hij had zijn bak zo leeg.
Erg fijn ziet er ook mooi uit .

Bakje leeg gegeten
Hond werd blij van het eten, na dagenlang slecht te eten nu bakje leeg

Purebob からの回答
Het kwam met DHL en die bezorgen het…
Het kwam met DHL en die bezorgen het bij een afleverpunt.

Purebob からの回答
Het samen stellen voor onze Miepie
Het samen stellen voor onze Miepie , en de bezorging is ook goed geregeld... fantastisch dank jullie nou maar de week met kip proberen....gr Anneke Hansen

Kan er mee door.
Volgens mij vond de hond het wel lekker, maar dat is moeilijk in te schatten. Het pakje was nog niet eens genoeg voor een halve maaltijd. Ook volgens hun voedingsschema!Heb het dus moeten mixen met zijn gewone eten. Ik had liever iets meer betaald voor een complete maaltijd. Je krijgt wel veel mails (zelfs hoe mijn hond het vond terwijl het nog niets eens binnen was).

Purebob からの回答
De bestelde brokjes waren snel binnen
De bestelde brokjes waren snel binnen, de gratis zalmolie was niet geleverd en moest ik verschillende keren om vragen. Uiteindelijk wel geleverd.

Purebob からの回答
Alle goeds voor je huisdieren
Alles is duidelijk beschreven en je kan proef zakjes aanvragen.
En ook wordt je bij vragen goed begeleid.
Tot nu toe , positief

Prima ervaring
Goed op de hoogte gehouden wanneer te bezorgen en vervolgens op tijd bezorgd. Ook een keurige navraag naar de ervaring van het product.

Twijfel niet, probeer!
Heb al heel leven voor honden online besteld en voor eentje nog steeds ergens. Maar de manier waarop deze brokken zijn toegevoegd met al de nodige groentjes en vitaminen sloeg direct aan bij heel moeilijke eter hier. Ze viel het zakje bijna aan van zin ernaar… 😉dus kan ik maar 2 ding zeggen. Vraag proefpakket, ervaar, en wordt klant , ze is speelser, ze rent naar haar etenen komt nu ook vragen waar het blijft… als baasje weet je dan ik maak ze gelukkig 🍀
Twijfel niet, probeer!

Purebob からの回答
Goed geïnformeerd nu nog kijken of ons…
Goed geïnformeerd nu nog kijken of ons hondje goed er van eet! Proefpakket je onder het wandelen gegeven om aan de smaak te wennen.

geen negatieve drie
Het is wel goed dat er getest kan worden, want met voeding veranderen is niet altijd evident zeker voor honden die overal op reageren met jeuk en maag/darmproblemen. Een score drie niet omdat het product niet goed is verre van, enkel het vaste plan pakket schrikt wat af.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。