Banner for Purebob

1,606
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Het was goed dat ik een proefpakket kon krijgen van 150gr en geen 3kilo hoefde te kopen zoals bekende collega's, spijtig genoeg lust hij ze ook niet ! Net zoals alle andere :-( . Graag zou ik evt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn eerste ervaring met Pure Bob was zeer positief. Het proefpakket voor hondenvoer was snel en eenvoudig te bestellen, zonder ingewikkelde stappen. De levering volgde snel en het pakket was zorgvuld... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn hondje Lizzy is een slechte eter; het proefzakje van Pure Bob is een uitkomst en dat ging er op de banaan na heel goed in. Daarna het voer met kip zonder topping besteld en madam draait s'morgens... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Floydje krijgt nu ongeveer 3 weken de snoepjes tegen Allergieën-jeuk. Ik zie zeker verbetering, hij is rustiger geworden, ook had hij korsten op zijn neus die aan het verdwijnen zijn. Zijn ontlasting... もっと見る

企業が回答しました

(1,606)

過去12か月のレビュー数: 1,165

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Ze heeft het gelijk opgegeten op de…

Ze heeft het gelijk opgegeten op de groente na, morgen ff zien of ze dan ook eet ( meestal niet )
Gr becky

Dank je Becky!

Meteen opgegeten op de groente na, dat is een prima start 🙂

Dat de tweede dag vaak moeilijker is klopt. Geef het telkens op hetzelfde moment en haal de bak na twintig minuten weg, dan pikt ze het meestal snel op.

Supersnelle levvering!

Supersnelle levering .Gisterenavond besteld en vandaag al in mijn brievenbus. Pure Bob houd via Whatsapp contact zodat je op ieder moment weet waar de bestelling zich bevind. Dit is echt super! Wat betreft probiotica anti -jeuk supplement zal ik later een beoordeling geven daar ik nog moet beginnen met de behandeling.

2026年7月15日

Dank je Chris!

Gisterenavond besteld en vandaag in de brievenbus, daar worden wij ook blij van 🙂

En fijn dat je het opvolgen via WhatsApp waardeert. Zo weet je op elk moment waar je pakje zit.

Proefpakkerje besteld

Proefpakkerje besteld, supersnelle servive, en mooie regeling.
Nu hopen dat ons boefje het goed verdraagt

2026年7月15日

Dank je Jolanda!

We duimen mee voor je boefje 🤞

Bouw de eerste week rustig op en geef het telkens op hetzelfde moment, dan verloopt de overstap het zachtst voor zijn buikje.

Levering

Heel behulpzaam,en goede service

Dank je Carla!

Fijn dat je goed geholpen bent. Loop je ergens tegenaan, we zijn er via woef@purebob.com.

5つ星のうち1の評価

bestelling

betaald en geen ordernummer na verschillende mails toch pakket ontvangen en onze hond lust die niet zo graag mengen met andere brokken.

Purebob からの回答

Dag Bernice, vervelend dat je erachteraan hebt moeten gaan.

Elke bestelling krijgt bij ons automatisch een ordernummer en een bevestigingsmail, dus normaal gezien is die naar je vertrokken. Kwam hij toch niet toe, kijk dan zeker even in je spam of ongewenste berichten, want daar duikt hij meestal op. Is hij daar ook niet, laat het ons dan weten, dan zoeken we uit wat er misging.

Dat je hond de brokjes voorlopig enkel gemengd wil, is trouwens heel normaal in de eerste week. Bouw rustig op over vijf tot zeven dagen en geef het telkens op hetzelfde moment, dan went het meestal vanzelf.

Vragen? Mail ons op woef@purebob.com of bel gerust, elke werkdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 18 uur.

5つ星のうち4の評価

Onze kieskeurig toonde direct interesse…

Onze kieskeurig toonde direct interesse en vond het smakelijk!

2026年7月11日

Dank je wel!

Een kieskeurige hond die meteen interesse toont, dat is een prima start.

Bouw de komende week rustig op en geef het telkens op hetzelfde moment, dan blijft het meestal zo goed gaan.

5つ星のうち5の評価

Ik heb nu een bundel abbonement en dat…

Ik heb nu een bundel abbonement en dat gaat prima , ik krijg een melding en het wordt vlot opgestuurd. Ik ben nog steeds tevreden met de verschillende snoepjes. Ik zie duidelijke verbeteringen wat betreft de klachten.

Dank je Annelies!

Fijn dat het bundelabonnement vlot loopt en dat je duidelijke verbetering ziet. Dat laatste blijft het belangrijkste.

Wil je iets wisselen in je bundel, dat kan altijd. Laat het gerust weten via woef@purebob.com.

5つ星のうち5の評価

Nadat ik de reclame had gelezen en…

Nadat ik de reclame had gelezen en gezien nam ik contackt op ik mocht een vragenlyst invullen in verband met myn hond ZITTA gewicht allergisch heeft ze veel beweging de nodige dingen om een gepast lekker eten te bekomen die goed zou zyn voor zitta ik kreeg 3dagen erna een proefpakket gratis alleen verzendkosten heb deze morgen de helft vh pakket eten gegeven aan myn hond en kzag dat ze het lekker vond ik ga zeker overschakelen naar PureBOB hun buffetje wordt met veel zorg uitgekozen Smakelyk voor de honden x👍👍👍

Dank je Nadine!

Fijn dat de vragenlijst je het gevoel gaf dat er echt naar Zitta gekeken werd. Daar is hij ook voor: gewicht, allergie en beweging bepalen samen wat ze nodig heeft.

Benieuwd hoe het verder gaat, laat het gerust weten 🐾

Snel gereageerd

Snel gereageerd, leuke mail ter info gehad en vlot geleverd! Nou nog hopen dat Desi het lekker vind! 🐶

Dank je Ed!

We duimen mee voor Desi 🐶

Lust ze het niet meteen, meng dan een kwart door haar vertrouwde eten en bouw op over vijf tot zeven dagen. Meestal is dat alles wat nodig is.

Dankbaar

Ik heb thuis een behoorlijk kieskeurig madammeke (Miep) die nogal aan haar gewoontes vasthoudt. De brokjes waren jammer genoeg niet helemaal haar ding, maar de Bobiotics voor een frisse adem zijn daarentegen een groot succes! Die strooi ik nu gewoon over haar eten heen. 😉
Daarnaast ben ik enorm dankbaar voor de fijne feedback en alle handige tips die ik via WhatsApp heb gekregen. Ook de levering is super snel. Wat een topservice! Binnenkort ga ik zeker nog wat bestellen voor haar gewrichten. Stap voor stap met Miep!
Dankjewel voor alles, team Bob! 🩵
Sabrina & Miep

Dank je Sabrina!

Jammer dat de brokjes niet Miepjes ding waren, sommige dames houden nu eenmaal stevig aan hun gewoontes 🙂 Wil je het toch nog eens proberen, meng dan een kwart door haar vertrouwde eten en bouw op over een week.

Fijn dat de frisse adem wel een succes is. Blijf die gewoon dagelijks geven op een vast moment.

5つ星のうち4の評価

Bestelling en levering verliepen heel…

Bestelling en levering verliepen heel vlot en snel thuis. Goede opvolging van pure Bob. Mila eet de door haar samengestelde voeding, maar vooral de kip ( ze is dan ook een vervente vleeseetster).

2026年7月7日

Dank je Noëlle!

Fijn dat alles vlot verliep en dat Mila haar samengestelde voeding eet.

Een overtuigde vleeseter die vooral voor de kip gaat, dat komt goed uit: onze recepten bevatten tot 80% vers vlees 🙂

Ziet er smakelijk uit

Ziet er smakelijk uit, ruikt goed, toch lust de duitse herder ze niet. Dus maar mengen in het eten. Levering gebeurde snel.

Dank je Martine!

Mengen is precies de juiste aanpak. Herders zijn vaak wat behoudend bij iets nieuws, maar bouwen over vijf tot zeven dagen werkt bijna altijd.

Geef het telkens op hetzelfde moment en laat de bak na twintig minuten weghalen. Lukt het niet, mail ons gerust op woef@purebob.com.

5つ星のうち5の評価

Heb gisteren het pakje ontvangen

Heb gisteren het pakje ontvangen. Hopelijk komt er snel verbetering bij Guusje. Hij vind ze in ieder geval lekker

2026年7月11日

Dank je wel!

Fijn dat Guusje ze alvast lekker vindt, dat is de halve strijd.

Geef ze elke dag op hetzelfde moment, dan zie je het snelst resultaat. Reken op enkele weken voor je echt verschil merkt.

Hondensuplementen

Je krijgt meteen een app met alle informatie over bezorging. Het wordt snel bezorgd meestal binnen 1 dag.
Bij onze honden merk je dat het werkt. Wij gebruiken tegen jeuk en allergie en onze honden reageren er goed. Geen gekrab en gelik meer.
Wij gebruiken ook het supplement voor gewrichten en deze lijkt ook prima te werken.

Dank je Petra!

Fijn dat je merkt dat het bij je honden werkt, dat blijft het belangrijkste.

En goed dat je de app-info handig vindt. Zo weet je altijd waar je pakje zit zonder erachteraan te moeten.

Dubbeldik tevreden

Goede klantenservice.
Snelle reactie en duidelijk antwoord op een paar vragen die ik had.

Ik heb een kieskeurige eetster, tot nu toe bevalt het voer haar heel goed.

Qua bezorging iets minder enthousiast. Fout ligt niet bij PureBob maar bij het postorderbedrijf.

2026年7月6日

Dank je wel!

Fijn dat je snel en duidelijk antwoord kreeg, en dat het voer je kieskeurige eetster bevalt.

Dat de bezorging minder vlot ging nemen we mee. Loopt het nog eens mis, laat het gerust weten via woef@purebob.com, dan pakken we het meteen op.

5つ星のうち4の評価

Het gebit van mijn Boomer knapt…

Het gebit van mijn Boomer knapt langzaam op.
Je ziet de achterste kiezen schoner worden.
Mijn Boomer stinkt niet uit haar bekje en de rest van haar gebit ziet er ook nog goed uit!
Gelukkig neemt ze haar eten wel met het poeder,maar ik moet er wel iets lekkers bij in doen.

2026年7月10日

Dank je Dirkje!

Achterste kiezen die zichtbaar schoner worden en geen geurtje meer uit het bekje: dat is precies waar het voor dient.

Blijf het gewoon dagelijks geven op een vast moment, dan bouwt het resultaat verder op.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。