レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

At arbejde sammen med Charlie og Nikolaj de sidste par mÃ¥neder har vÊret en fantastisk oplevelse. Da jeg startede forlÞbet, havde jeg absolut ingenting – og nu, efter kun to mÃ¥neder, har jeg opnÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jeg startede pÃ¥ forlÞbet tilbage i Januar. Charlies forlÞb har lÊrt mig en masse om personlig udvikling og selvsikkerhed. Det skal dog siges, at jeg sprang fra, midt i forlÞbet af personlige... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg anbefaler klart Purevalues for dig, som vil Êndre dit mindset og fÃ¥ det bedste ud af livet. Du fÃ¥r sÃ¥ mange nyttige mentale redskaber, som du kan bruge hele livet. Dette forlÞb har givet mig sÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan kun anbefale Charlie! Nu har jeg haft snakket/lyttet til nogle forskellige coaches, men kun en kan jeg virkelig sige "han har gjort sin lektie, til punkt og prikke og han forstÃ¥r spillet".... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Purevalue lever i hÞj grad op til sit navn

Tilbage i slutningen af december 2025 stod jeg i en situation uden kunder og en forretning, der efter nÊsten et halvt år stadig ikke kunne kÞre rundt.
Jeg havde stadig en ild i mig, men jeg var på dybt vand og usikker på, hvilke skridt jeg skulle tage.

En dag besluttede jeg mig for at hoppe på et mÞde med Charlie, og jeg har ikke set mig tilbage siden. Efter vejledning og stÞtte for Charlie og Nikolaj.
Har jeg lukket min fÞrste high-ticket kunde på mit allerfÞrste salgskald. Men det vigtigste for mig har vÊret den måde, jeg har lÊrt at tÊnke forretning og salg på.
Kort sagt på den nemmeste måde, man bygger ikke kun en succesfuld forretning, man bygger også en stÊrk karakter.

2025幎3月23日
5぀星のうち5の評䟡

Det har vÊret en vild rejse

Det har vÊret en vild rejse, og jeg er så glad for den udvikling, jeg har gennemgået med Charlie og Nikolajs stÞtte. At stå her med en helt ny tro på mig selv og min forretning fÞles fantastisk.

Jeg havde aldrig troet, at jeg ville kunne sÊlge forlÞb til de priser, men nu er det virkelighed, grundet deres stÞtte.
Jeg har en kÊmpe taknemlighed til de gutter 🙏🏿♥

En hel klar anbefaling herfra, hvis du Þnsker 🚀 vÊkst og mega god vibe at arbejde i ✹

2025幎2月3日

60.000kr på 2 måneder

At arbejde sammen med Charlie og Nikolaj de sidste par måneder har vÊret en fantastisk oplevelse.

Da jeg startede forlÞbet, havde jeg absolut ingenting – og nu, efter kun to mÃ¥neder, har jeg opnÃ¥et en omsÊtning pÃ¥ 60.000 kr. (eks. moms).

Dette havde ikke vÊret muligt uden den vejledning, jeg har modtaget. At deltage i forlÞbet har uden tvivl vÊret en af de bedste beslutninger i mit liv!

2025幎3月14日

FÞr jeg begyndte hos Purevalues

FÞr jeg begyndte hos Purevalues, sad jeg fast i min forretning. Jeg brugte timer på at overtÊnke og tvivle på de nÊste skridt, så jeg tog aldrig handling.
Efter få måneder med Nikolaj og Charlie er det en helt anden historie. Nu tager jeg action hver dag, og det kan mÊrkes.

✅Jeg har fÃ¥et langt stÞrre selvtillid i salgsprocessen.
✅Jeg har flere salgsmÞder end nogensinde fÞr.
✅Jeg har allerede lukket mine fÞrste kunder.

Nikolaj hjalp mig med at få styr på mit mindset og min forretning. Han viste mig prÊcis, hvad der holdt mig tilbage og hvordan jeg kom videre. Jeg blev mÞdt i ÞjenhÞjde med konkrete råd og prÊcise action steps, der skridt for skridt fik mig fremad.

Hvis du vil have flere mÞder, lukke flere kunder kunder og blive udfordret pÃ¥, hvordan du kan sÊlge til premium priser – sÃ¥ fÃ¥r Nikolaj og Charlie mine stÞrste anbefalinger.

2025幎3月14日

Kan helt klart anbefales

Charlie har vÊret min coach siden sommer 2022 og han har i den periode hjulpet mig med at forstå salgs og business verdenen meget bedre. Jeg er blevet mere selvsikker i mine egne evner og han har lÊrt mig diverse salgsmetoder og teknikker der har gjort det nemmere for mig som selvstÊndig og sÊlger.

Kan helt klart anbefales!

2023幎2月8日

Min Bedste Investering!!!

I 2022 gjorde jeg mig nogle overvejelser omkring, hvorvidt jeg skulle tage et spring ud i det ukendte.

Efter lidt eftertÊnkningstid så jeg mig ikke tilbage!

Jeg kan 100% anbefale at investere i Charlies forlÞb, hvis du gerne vil udvikle dine kompentencer (business relateret) og derudover også som person!
Personlige problemer bliver dine business problemer.. bare rolig. Det hÞrer du nok om igen:)

Selve forlÞbet har alle de redskaber du har brug eller får brug for.

Og husk! Det er en investering i dig selv.

2023幎2月8日

Utrolig kompetent!

Utrolig kompetent!

Gennem de 9 måneder jeg har haft Charlie som coach er jeg blevet meget mere kompetent til salg. Jeg performer langt bedre på mine salgskald, og det har resulteret i at jeg lukker mange flere at de mÞder jeg får ind.

Charlie er utrolig god til at formidle sig når han coacher. Man kan fÞlge med gennem det hele og han er god til at forklare på en måde så han er sikker på man forstår det.

Jeg har samtidig gennemgået en stor personlig udvikling som klart har hjulpet mig til at blive en bedre version af mig selv.

5 stjerner herfra 🙌

2023幎2月7日

Danmarks bedste salgscoach

Jeg har haft glÊden af at blive coachet af Charlie i omkring 9 måneders tid. Jeg har både vÊret en del af hans Game Changer og Up-level forlÞb.

Charlie er DEN bedste salgscoach jeg kender til i Danmark. Jeg er blevet coachet af en masse forskellige danske coaches, men jeg må sige at Charlie har vÊre den klart bedste!

Igennem Charlies forlÞb har jeg udviklet mig utroligt meget på det personlige plan, og er blevet markant bedre til salg. Dette har resulteret i en kÊmpe vÊkst i min virksomheds omsÊtning, og investeringen i Charlie har bestemt betalt sig hjem igen mange gange.

Hvis du sidder derude og gerne vil blive markant bedre til salg, er Charlie den helt rette at tage fat i!

2023幎2月3日

Game Changing!

Charlie er super kompetent, og har et helt vildt forlÞb. Han har nogle midler som jeg ikke oplever andre har, i forhold til virksomheden. Han hjÊlper med alt fra salg, til at forstå de kerne elementer der skal til for at en stÊrk virksomhed til at lÞbe godt rundt.

Hvis du skal investere i en coach, må det vÊre Charlie. Rigtig stor anbefaling herfra!

2022幎12月30日

KÊmpe Game Changer!

Charlie's forlÞb har vÊret en kÊmpe game changer for mig - og det er i konstant udvikling!

Jeg er utrolig glad for at vÊre med på Charlie's forlÞb, og den lÞbende udvikling har overrasket mig utrolig meget!

Hvis man går open-minded ind i forlÞbet, og er klar på at give den gas, vil man uden tvivl lÊre, og opnå meget mere end man kunne have håbet på, samt styrke sig selv og sin virksomhed.

Charlie er utrolig kompetent og dedikeret til at hjÊlpe dig og din virksomhed, uden tvivl.

Charlie, og hans forlÞb får de stÞrste anbefalinger herfra!

2022幎5月6日

Sand fornÞjelse

Min oplevelse hos Purevalues har vÊret en sand fornÞjelse. Charlie har vÊret en fantastisk coach, som har hjulpet mig meget med mange af mine problemer. Også problemet som jeg ikke selv kunne se, men som han hjalp mig med at overkomme.
Charlie er en utrolig behagelig person, og er nemt at snakke og lÊre fra, og han svare altid hurtig tilbage på mine beskeder, hvis jeg skulle have et spÞrgsmål.
Så hvis du overvejer at vÊre Charlies nÊste kunde, kan jeg kun opfordring til at blive det. Jeg har lÊrt så meget, som jeg ikke selv ville kunne have lÊrt på den tid, og har ikke fortrudt det 1 sek.

2022幎4月25日
5぀星のうち4の評䟡

Kan varmt anbefales!

Jeg startede på forlÞbet tilbage i Januar.
Charlies forlÞb har lÊrt mig en masse om personlig udvikling og selvsikkerhed.
Det skal dog siges, at jeg sprang fra, midt i forlÞbet af personlige årsager.
Gennem hele min rejse hos Charlie, som er ekstremt god til at lÊre fra sig med forskellige teknikker, som han bl.a. også lÊrer dig hen af vejen i forlÞbet - har jeg udviklet mig mentalt og fysisk lige fra at stå op tidligt til at finde kvalificerede leads.

En game-changer for mig, var da Charlie spurgte "Betaler andres meninger dine regninger", det var her, jeg begyndte at Êndre mig og spille spillet, som jeg er blevet instrueret i.
Hvis du godt kunne tÊnke dig at blive udfordret på alle parametre i din hverdag, og blive en dygtig, udfordrende og uovervindelig markedstingskonsulent, så bÞr du overveje et forlÞb hos Charlie, som kan Êndre dig og KOMMER til udfordre dig på alle niveauer.

"for every level there's another devil"

ForlÞbet kan varmt anbefales herfra!

2022幎4月24日

Et gennemfÞrt forlÞb!

Et gennemfÞrt forlÞb!

Der er ingen tvivl om at Charlie kan sit, når det kommer til salg og samtidig kunsten i at kunne lÊre det fra sig.

Det har vÊret min oplevelse at Charlie forstår at tage hånd om hver enkelte elev. Han motivere en, til virkelig at bevÊge sig ud af sin komfortzone i mange aspekter, hvilket har gjort det til en fornÞjelse at samarbejde med ham.

2022幎4月23日

Hver en krone vÊrd!

Det her forlÞb, har uden tvivl vÊret en game changer for mig - Charlie vender op og ned på det hele, når han tager dig med på rejsen, mod at skabe en succesfuld forretning!

Charlie har ikke bare Êndret hele mit syn på det at sÊlge, men Êndret det inde for så mange forskellige aspekter i forretningsverdenen.

Man kan hele vejen mÊrke hans dedikation, for at lÊre fra sig. Her formår han virkelig, at formidle det komplekse, til et sprog alle kan forstå.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til dem, som Þnsker at tage sig selv og sin forretning til det nÊste niveau!

2022幎4月23日
5぀星のうち5の評䟡

Ik' kÞb hvis du gerne vil vÊre gennemsnitlig...

Hvis du gerne vil vÊre gennemsnitlig og ligesom alle andre, så skal du ikke kÞbe Charlies forlÞb.
Charlies forlÞb er ikke bare next level, det er et helt nyt stadie. Et nyt stadie hvor du får en masse ny viden og nye kompetencer, som ALDRIG vil vÊre spild af penge.
Charlie er en virkelig rar person, som du altid kan snakke og regne med. Han kan altid overraske en med et eller andet, som hver gang gÞr noget godt.
Han giver f.eks. stadig coaching hvis han er syg, hvilket overraskede mig på davÊrende tidspunkt.
SÃ¥ er du klar til at blive blandt de 1% mest succesfulde i verden?
Så ik' tÞv, Charlie står ved din side igennem hele rejsen til minimum 1 kunde og til han tror på du kan klare det selv!
Men pas på, du kan med hÞj risiko blive en meget bedre version af dig selv!

2022幎4月20日
5぀星のうち5の評䟡

Er det forlÞb pengene vÊr

Er det forlÞb pengene vÊr?
Hvis du sidder og tÊnker om charlies forlÞb er pengene vÊr så er det meget normalt jeg havet det på prÊcis samme måde var tÊt på at trÊkke mig da det kom til betaling da det er et stort belÞb men Charlie fik forklaret mig hvorfor jeg gerne ville have det forlÞb og gudskelov for det. For hvis du skal noget som helst med salg så kan du ikke undvÊre charlies forlÞb da det giver alle de redskaber der skal til for at kunne sÊlge.

Kan klart anbefales 👍🏻👍🏻👍🏻

2022幎4月19日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan kun anbefale Charlie!

Jeg kan kun anbefale Charlie!
Nu har jeg haft snakket/lyttet til nogle forskellige coaches, men kun en kan jeg virkelig sige "han har gjort sin lektie, til punkt og prikke og han forstår spillet".
Charlie er ikke kun en ung coaching ekspert, men er også en god menneske kender! Jeg har selv flere gange under hans forlÞb, fået positive overraskelser, over hans coaching!
Der bliver for alvor gÃ¥et i dybden med personlig kontakt (mentor) til hans elever, og han har for alvor lÊrt mig, mere end jeg overhovedet havde i sigte, da jeg kÞbte hans forlÞb! Klar anbefaling herfra💎

2022幎4月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス