Purple Trading レビュヌ 114

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Confermo quanto letto nei precedenti messaggi. Strutturalmente un buon Broker , versamenti e prelievi senza problemi. Ottima assistenza . Spread nella media. Lo slippage rovina tutto. Fuori da... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

buon giorno e un ottimo broker sono unltimamanete sleappages troppo elevato du dax e goldi ,400 di media dul dax , e 98 di media sul gold , i spred sono muolto buoni , io ho chiusi tutto i conti finch... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Finalmente ho trovato un vero broker "regolamentato" che mi permette di tradare sereno e con una grande organizzazione dietro.Marco Martire , il responsabile italiano, e' sempre disponibile e presente... もっず芋る

䌁業情報

1. 金融ブロヌカヌ
  2. 株匏ブロヌカヌ

圓該䌁業による蚘述

Purple Trading is an STP broker with Czech roots who often claim to go against the status quo in the Forex industry. They provide brokerage services such as CFDs, stocks, ETF portfolios, and investment strategies for their clients in the Czech Republic, Slovakia, Poland, and Italy. Their vision is to build a strong community of profitable and well-educated traders and investors. That’s why their clients can count on a wide array of professional trading tools available for free as well as being treated as fairly and humanely as possible.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Purple Trading mne příjemně překvapil

Purple Trading mne příjemně překvapil. O téhle firmě jsem nic nevěděl neÅŸ jsem si tam otevřel účet. ZaloÅŸení účtu proběhlo rychle a bez problému za hodinu bylo vÅ¡e funkční. Mají tam i skvělou podporu, která funguje v pracovní dny v čeÅ¡tině a díky tomu vyřešíte během pár minut jakÜkoli problém. Je to obrovská pomoc hlavně pro nás začátečníky. Pokud začínáte s obchodování tak Purple Trading je perfektní firma pro Vás.

2022幎8月5日
5぀星のうち5の評䟡

Very nice professionals so far

Very nice, professionals , fast response, they do now competition for Czech and Slovak traders with 1M CZK first price, so I 've been asking for some details around DD, which is 20% max, and 10% profit at least to be qualified for final round in 6 weeks, where in final there are no limits for DD at all... its opportunity to get funded account, all profits made you can withdraw each 3 months (as they mentioned), it should be like that.. otherwise, they don't do adding any other funds on your funded account.. What also I love, there are not allowed robots in this competition, which it shows only fair play conditions for participants and no cheat tricks..
Except of that, nice tight spreads, possibility get 1:500 leverage for elite traders which is reduced up to 1:100 in accordance with your asset.
US stocks, EU stocks, crypto, commodities, all in..

2022幎1月3日

Miglior scelta

Ottimo broker, numero 1 in servizi e in qualità. Forex, indici, materie prime, azionario americano, future. Hanno tutto e sono affidabilissimi. Country manager sempre a disposizione in lingua italiana.

2021幎12月25日
5぀星のうち1の評䟡

Spread e commissioni elevate

2021幎12月8日
Purple Trading ロゎ

Purple Trading からの回答

Buongiorno. Grazie per il suo feedback. Purple Trading sta cercando di offrire condizioni di trading eque a tutti i suoi trader. Questo Ú il motivo per cui abbiamo più tipi di account in cui tutti possono scegliere il tipo di spread o commissione che desiderano utilizzare. Se ha in mente uno strumento o un evento avverso in particolare, non esiti a contattarci all'indirizzo email: support@purple-trading.com e possiamo risolvere questo problema insieme :-)

The Best CFD Broker

I've tried many brokers before, finally found truly professional and fair CFD broker. If I were you, I would not hesitate to choose Purple Trading for your trading... And as a platform I use cTrader - I believe the best solution you can have from Purple ;)

2021幎11月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス