Den fÞrste pakken vi bestilte forsvant hos postnord men dukket for Þvrig opp etter mer enn 15 dager nÃ¥r hobbyspesialisten allerede hadde sendt en ny pakke til oss. StrÃ¥lende kundeservice og oppfÞlging... ãã£ãšèŠã
Puslespill er en fin hobby som man kan gjÞre hele Ã¥ret rundt. Det passer for de fleste. Det er mange fine puslespill hos Hobbyspesialisten fra forskjellige steder i Norge. Blir fine og kan limes og fÃ¥... ãã£ãšèŠã
For det fÞrste var jeg litt skeptisk med gode pris pÃ¥ puslespill i forhold til butikkene. SÃ¥ tok jeg sjansen med Ã¥ bestille noen puslespill og fikk dem levert innen 3 dager. Ja, puslespill er av gode... ãã£ãšèŠã
Bestilte 3 ulike NeeDoh den 13.mai. Ingen fremgang i post appen ennÃ¥, pakken er ikke sendt. De svarer ikke pÃ¥ e-post. Ãnsker Ã¥ heve kjÞpet, da jeg allerede vet at NeeDoh kommer til Ã¥ vÊre fake. Styr u... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi i Hobbyspesialisten.no tidligere kjent som puslespill.org er norges stÞrste leverandÞr av puslespill med norske motiver. Vi har utviklet kvaliteten mye det siste året, og er nå fornÞyd med å kunne si at kvaliteten på våre puslespill er like gode som de beste merkene :) Vi gjÞr alt vi kan for at kunden skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha handlet med oss. Vi har derfor fornÞydgaranti. Har en brikke forsvunnet eller er det noe galt med puslespillet sender vi alltid nytt. :)
Langebruvegen 9, 6800, FÞrde, ãã«ãŠã§ãŒ
- +47 450 82 635
- post@hobbyspesialisten.no
- puslespill.org
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
troll puslespillene er nydelige âŠ
troll puslespillene er nydelige KjempefornÞyd
Rask levering og gode priser og bredtâŠ
Rask levering og gode priser og bredt utvalg.

O lykke !
Jeg ble for noen år siden ufÞr i ung alder grunnet sykdom, og min verden krymper. Da tok jeg opp igjen en hobby fra barndommen, puslespill. Jeg storkoser meg, og timene flyr. Jeg er en flittig kunde hos Hobbyspesialisten. Her har de flotte puslespill i mange stÞrrelser og motivet til gode priser. Jeg har brukt Chaten flere ganger, og får veldig raskt svar. Kjempeflott kundeservice. Nå vil jeg dele noe som skjedde i går. Jeg legger for tiden et puslespill på 3000 brikker og har kommet et godt stykke på vei. Men så ble det problemer; det mangler en brikke i en del av puslespillet. Et kjempestort lite gapende hull i bildet. En pusler mareritt! PrÞvde aktuelle kandidater sikkert 3-4 ganger i ren desperasjon. Endevendte sofaputer, ned på alle fire på gulvet og gikk over tepper med finkam, lyste under sofaen med lommelykt men fant bare hybelkaniner. Tok en alvorsprat med katta for å avdekke en mulig sabotasje på grunn av for liten oppmerksomhet. Brikken er og blir borte. Jeg resignerte og gikk og la meg, men våknet utpå natta. Sto opp og satte meg med puslespillet, prÞvde en brikke på måfå i dommedagshullet. O lykke, den smatt på plass, den passet!!! En fargenyanse jeg ikke så for meg kunne vÊre riktig, men det var den. Lykken bruste gjennom kroppen, og jeg sovnet sikkert med et smil på leppene. Puslespill får meg gjennom hele fÞlelsesregisteret, fra dypeste frustrasjon til den stÞrste glede underveis. Tilfredshet når puslespillet er ferdig, og en smule sorg når det rives. Noen som kjenner seg igjen?

Lang leveringstid
God pris, bra produkter. Men det tok lang tid med levering. FÞrst ventet jeg et halvt år på at rammen kom på lager, og så tok det over tre uker fÞr det ble sendt pga. problemer med pakking.

Bra kvalitet på varen
Bra kvalitet på varen, men fikk bare halvparten av varene jeg bestilte. Men fikk resten av varene etter jeg sendte mail

Rask levering
Enkelt og greit, kjapt fra bestilling til ordren var sendt.

Gode puslespill
Det er fordi at det er veldig enkelt å handle og veldig gode puslespill. Noe forskjell er det jo men de fleste er bra. Mystiskboks er en veldig hyggelig overraskelse har handlet flere å neste ikke blitt skuffet.

Var kjekt puslespill
Var kjekt puslespill. Men står ingenting om at pengene må brukes i butikken og ikke går til utbetaling. Ellers litt problemer med feil i levering.

Flotte puslespill
Flotte puslespill. Spennende overraskelser selvom vi vant bare 25 kr hver.

Hurtig levering
Hurtig levering. Puslespill var i bra kvalitet. Veldig fornÞyd.

KjÞpte to lotteri puslespill
KjÞpte to lotteri puslespill, i fÞrste omgang sÃ¥ fikk jeg kun en av to av puslespillene. Kontakter kundeservice og de skal sende en ny en. Da jeg fÃ¥r den siste pakken er pakning brutt, puslespillet er i plastikken men koden er brukt. Sender mail og fÃ¥r ikke svarâŠ

Hobbyspesialisten ããã®åç
Elendig flaske, null smak, og kundeservice
KjÞpte DRNK UP drikkeflaske i fjot og har testa den og prÞvd den fleire ganga. Den kom jo pakka med ein ananassmak, noko eg dessverre ikkje såg at eg kunne be om å endra. Ananas er den verste smaken eg veit om. Heile flaska luktar ananas i det eg opna den, og etter x antal vask luktar den framleis ananas. Det til tross for at eg har satt på colapatronen som eg kjÞpte. Og det bringer meg over til hovudproblemet.
For anten så fungera ikkje hjernen min, eller så er rett og slett heile opplegget bullshit. Eg har lest nÞye om både Air Up og den norske varianten her DRNK UP fÞr eg kjÞpte og tenkte eg ville stÞtta eit norsk firma. Eg gjer alt i henhold til bruksanvisningen, og eg har prÞvd x antal gonger (med alle tre patronane). Det smakar faktisk ikkje noko ant enn vatn med smak av plastikkflaske/silikonflaske. Heilt grusom smak av sjÞlve drikkeflaska, og eg har brekt meg fleire ganga. Har teke den med på jobb for å spÞrja kollegane mine om det er noko gale med meg, men dei ler og seier eg er blitt lurt av eit system som ikkje fungerer. Sambuaren og kidsa kjenner heller ingen colasmak når dei drikk.
Per dags dato er det ei relativt dårleg drikkeflaske (som lukta av ananas sit fast i) som ingen i familien vil drikka av. Faktisk så finn eg heilt likt opplegg på Temu, så det irriterar meg jo veldig at eg gjekk fem på og betalte nesten 500kr (med frakt) for ei (beklagar språkbruken) dritdårleg og overprisa drikkeflaske som ikkje held det den lovar.
Ein kan godt seie at den ikkje er kjÞpt eller droppahippa frå Temu eller lignande, men det er ikkje heilt overbevisande dessverre. Den smakar i alle fall som noko som kjem frå Temu eller Alibaba.
Eg har klaga direkte til Hobbyspesialisten, men kundeservice kjem kun med forsvar om at andre folk likar drikkeflaska og at den funkar, og artiklar som syner det same. Ã
fortella meg kor fornÞyde andre er vil ikkje få meg til å vera tilfreds med produktet. Eg er blitt tilbudt å kjÞpa nye patroner med an smak til ein billigare peng. Altså, i staden for å vera ydmyke og tilby meg pengane tilbake fordi eg er misfornÞyd så tilbyr dei meg heller å bruka MEIR peng hjå dei for å sjå om eg fortsatt er misfornÞyd. For her skal tydlegvis feilen absolutt ligge hos meg og ikkje dei. Det blir useriÞst for min del, og vitnar om dårleg kundeservice som absolutt ikkje skal ha feil, eller som ikkje taklar at nokon er misfornÞyd.
Flaska er kasta, 500kr kunne like godt vore skylt i do, og eg har fraråda alle rundt meg om å kjÞpe både sånne flasker og frå nettbutikken her generelt.
No kjem det vel enda eit forsvar frå nettbutikken om at eg blei tilbydd ditt og datt, og at alle andre er såå fornÞyde med bevis på det. Det hjelper lite, for eg er slettes ikkje fornÞyd. Og denne typen forsvarsmekanisme og kundebehandling irriterar meg.

Hobbyspesialisten ããã®åç
Rask levering og en ekstra overraskelse
Puslespillet jeg kjÞpte ble raskt levert og i esken lÃ¥ det ogsÃ¥ et ekstra puslespill og en flott kortstokk. Det var en veldig hyggelig overraskelseð€© Tusen takkð

Kjappe
Kjappe, hyggelige og gode folk. Morro for hele familien.
Dette ble veldig bra

Hobbyspesialisten ããã®åç
Datter Þnsket seg ett puslespill iâŠ
Datter Þnsket seg ett puslespill i siste liten fÞr jul og jeg bestilte ikke i god tid, men dere klarte faktisk Ã¥ fÃ¥ det fram til jul. Imponerende ð Dessuten fikk jeg ett ekstra puslespill og en kortstokk i pakka mi, vet ikke om det var feil pakking men utrolig hyggelig ð

Kjempefin gave
Spennende puslespill,brukte noen dager på det,og det beste,vant kr 1000,-