Den fÞrste pakken vi bestilte forsvant hos postnord men dukket for Þvrig opp etter mer enn 15 dager nÃ¥r hobbyspesialisten allerede hadde sendt en ny pakke til oss. StrÃ¥lende kundeservice og oppfÞlging... ãã£ãšèŠã
Puslespill er en fin hobby som man kan gjÞre hele Ã¥ret rundt. Det passer for de fleste. Det er mange fine puslespill hos Hobbyspesialisten fra forskjellige steder i Norge. Blir fine og kan limes og fÃ¥... ãã£ãšèŠã
For det fÞrste var jeg litt skeptisk med gode pris pÃ¥ puslespill i forhold til butikkene. SÃ¥ tok jeg sjansen med Ã¥ bestille noen puslespill og fikk dem levert innen 3 dager. Ja, puslespill er av gode... ãã£ãšèŠã
Bestilte 3 ulike NeeDoh den 13.mai. Ingen fremgang i post appen ennÃ¥, pakken er ikke sendt. De svarer ikke pÃ¥ e-post. Ãnsker Ã¥ heve kjÞpet, da jeg allerede vet at NeeDoh kommer til Ã¥ vÊre fake. Styr u... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi i Hobbyspesialisten.no tidligere kjent som puslespill.org er norges stÞrste leverandÞr av puslespill med norske motiver. Vi har utviklet kvaliteten mye det siste året, og er nå fornÞyd med å kunne si at kvaliteten på våre puslespill er like gode som de beste merkene :) Vi gjÞr alt vi kan for at kunden skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha handlet med oss. Vi har derfor fornÞydgaranti. Har en brikke forsvunnet eller er det noe galt med puslespillet sender vi alltid nytt. :)
Langebruvegen 9, 6800, FÞrde, ãã«ãŠã§ãŒ
- +47 450 82 635
- post@hobbyspesialisten.no
- puslespill.org
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
GÞy mÃ¥te og vinne penger pÃ¥ vis manâŠ
GÞy måte og vinne penger på vis man vant men puslespillet var helt forferdelig og pusle sammen

Hobbyspesialisten ããã®åç
Dette var utrolig bra puslespill. Fantastisk spennende og utfordrende.
Dette var et veldig bra puslespill.
Jeg og samboer fikk mer tid sammen da vi brukte noen dager på dette.
Tvn ble skrudd av og vi koste oss med vin og pusling.
Spennende og utfordrende qr Kode spill.
Dette har vi anbefalt videre til flere venner og familie.
Vi vurderer å kjÞpe 1 til.

Nydelige produkt!
Kjempe fine produkt. Kjapp levering, enkel handel!
KjÞpte kortstokker til meg sjÞlv, mamma og mi sÞster med bilde av favoritt byen. Gode kort og kjempe fine bilder!

Bestillingen kom veldig fort
Bestillingen kom veldig fort! Men manglet halve bestillingenâŠ

Pakken kom på bare 2 dager
Pakken kom pÃ¥ bare 2 dager, med et ekstra puslespill og kortstokk pÃ¥ kjÞpetð€© og dette var rett fÞr jul ogsÃ¥. Jeg vant sÃ¥klart bare 25 kr som sikkert de fleste gjÞrð€Šââïž men det var morro Ã¥ pussle det selv om det ikke tok mer enn 2-3 timer Ã¥ gjÞre ferdigð Men jeg la det ned igjen og pussler det alltids igjen senereð€©

Hobbyspesialisten ããã®åç
Syns vi fikk mye for pengene
Syns vi fikk mye for pengene. Litt synd det var kun 25 kr pÃ¥ qr koden da ð Rask levering

Dere levere raskt
Dere levere raskt, god kvalitet, flotte motiver. Får mye tid til og gå med puslespill.

Ekstra puzzlespill
Bestilte puzzlespill fikk pakken innen få dager og i pakken fikk jeg en kortstokk og ett ekstra puzzlespill. Til min store glede. Hadde dermed nok å holde på medi romjulen.

Oversiktlig nettside
Oversiktlig nettside, veldig fornÞyd med puslespillet og rask levering

Helt ok
Helt ok, puslespillet var passe lett Ã¥ legge (uten bilde Ã¥ se etter - naturlig nok!). Det kom raskt i posten fÞr jul, og jeg fikk med en kortstokk og et annet random puslespill som ble artig gave i en pakkelek;) Var selvfÞlgelig skuffende Ã¥ kun vinne 25kr - selvom det var forventet. HÃ¥per Ã¥ fÃ¥ hÞre om de som vinner 100.000kr, selvom det antagelig ikke annonseres fÞr alle puslespillene er solgtâŠ

Skuffende kundeservice
Skuffende kundeservice! Jeg bestilte puslespill til tantebarn til jul. Det jeg mottok var feil motiv, og ikke sÊrlig pent, noe som gjorde at jeg ikke kan beholde det. Jeg har skrevet til dem på epost flere ganger, men får ikke noe svar. På live chat er det heller ingen som svarer, har prÞvd flere ganger. De har ikke noe auto-reply på epost som sier noe om at de har stengt og på live-chat ser de ut som de er klart til å svare. Heldigvis kjÞpte jeg gjennom Klarna og har rapportert via der. Der får man stoppet faktura. Bestiller ikke hos denne leverandÞren igjen.

Lotteri puslespill
Jeg hadde ikke fÃ¥tt med meg at det pÃ¥gikk en kampanje da jeg kjÞpte lotteri puslespillet. SÃ¥ da jeg hentet pakken (veldig rask levering btw) sÃ¥ ble jeg gledelig overrasket over kortstokk og et ekstra puslespill!ð€©
Hadde sett for meg at kvaliteten pÃ¥ puslespillet var sÃ¥ son sÃ¥, men det overrasket. Mye bedre enn antatt ðð»

God Service og rask levering
Jeg har nå bestilt ved flere anledninger og hver gang, til og med nå mot julen, så har service og leveringen levd opp til forventningene. Så jeg kommer til å bestille fra dere igjen.

Hobbyspesialisten leverer varene
Hobbyspesialisten leverer varene! FÞr de lover til og med, og du får alltid med litt ekstra gÞy! Jeg hat kjÞpt i to omganger og fikk da med et par ekstra puslespill og noen kortstokker. Jeg kjÞpte det utrolig apennende lotteripuslespillet i julegave til noen venner, det var så godt motatt og spennende at jeg måtte kjÞpe ett til meg swÞv også, så det anbefales virkelig til "en som har alt" virkelig den store snakkisen rundt mange julebord i år! Jeg kommer til å handle igjen! De fÞlger deg også alltid opp i etterkant med ett takkebrev , noe jeg synes vat utrolig hyggelig!! Så igjen, dette er min nye hovedleverandÞr av puslespill!

KjÞpte 3 puslespel på 1000 brikker
KjÞpte 3 puslespel på 1000 brikker. Alle tre Þskjene var skada på undersida - også den som låg midt i sendinga, så då må det vel ha skjedd fÞr dei blei sendt?
Emballasjen frå posten var ikkje skada. Eg har ikkje sendt e-post. Når Þskja i midten også var skada er det lite sannsynleg at det har skjedd under transport.
Eg kan sende bilete om de ynskjer det.

Hobbyspesialisten ããã®åç
Veldig god service og kundebehandling.
Jeg ble oppringt av en veldig hyggelig kar fra Hobbyspesialisten fordi han ville forsikre seg om at jeg hadde bestilt riktig vare. Det viste seg at jeg hadde bestilt feil. Da fikk han gjort om så jeg fikk riktig vare tilsendt, og jeg ble spart for mye å rette opp i. Så tusen takk for super service, sjeldent å komme over så god kundebehandling:)

Fine motiver
Jeg synes pusslespillene er fine og har lagt flere av dem. Premien jeg vant glimrer dessverre fortsatt med sitt fravÊr, ellers er jeg veldig fornÞyd med motivene på spillene

Ikke overbevisst
Pusle for å vinne? Trur nok dette er tull. GÞy å pusle da, litt utfordringer er gÞy! Men når den fÞrst stopper helt opp på 10000kr, for så å rulle ned igjen til 25kr. Også får du det kun som gavekort i nettbutikken.

Rask levering
Rask levering. Utrolig hyggelig med en overaskende gave i esken. Kvaliteten ser bra ut.