To bardzo denerwujÄ ce, gdy klient musi wielokrotnie dzwoniÄ po numer kodu, a numer jest tak dÅugi, ÅŒe trudno go zapamiÄtaÄ. Czy moÅŒesz coÅ zrobiÄ, aby skróciÄ numer kodu w danych klienta? To bardzo de... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usÅugÄ którÄ obiecujecie i robicie t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tragedia kÅamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisaÅo mi ze restauracja Mc donalds anulowaÅa zamowienie i nie dostarcza mi poniewaÅŒ nie majÄ produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nie dostaÅem zamowienia oplaconego a kurier zostawiÅ jedzenie na wycieraczce. Ktos mi je zwinÄ Å. Kurier nie dzwoniÅ nie daÅ informacji. Ja w domu czekaÅem , nie dostaÅem jedzenia ani kasy. Czy ktoÅ za... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zamów jedzenie online wybierajÄ c spoÅród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronÄ Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. MoÅŒesz zapÅaciÄ tak, jak lubisz â gotówkÄ lub online wybierajÄ c PayU, PayPal, czy kartÄ kredytowÄ .
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- NajchÄtniej wybierany serwis do zamawiania jedzenia online.
- Brak ukrytych kosztów
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

To jakas bezosobowa firma
To jakas bezosobowa firma. AI niech zatrudniÄ . Kontakt z nimi to dno

Pyszne.pl ããã®åç
There is no live support
There is no live support in the app at all. In fact, they have no customer support whatsoever. My order arrived incorrectly. I submitted a request through the appâs AI system, and it has been 4 days with no response. I will not use this app again since there is no human support agent available.

2 godziny oczekiwania na zamówienieâŠ
2 godziny oczekiwania na zamówienie pomimo ÅŒe restauracja znajduje siÄ 1000 m od adresu dostawy :D Totalne dno - to byÅo moje ostatnie zamówienie od tego wspaniaÅego poÅrednika.

Bardzo polecam
ByÅam na 18 urodzinach wnuczki jedzenie pyszne smaki domowe .obsÅuga wspaniaÅa szybka i pani miÅa. Bardzo polecam tÄ restauracjÄ zwÅaszcza turystom trochÄ odÅegÅa od centrum ale warto tam dojechaÄ smacznie zjeÅÄ

Dostawa to poraÅŒka
Zamówienie zÅoÅŒone o 13:40 dotarÅo o 15:50⊠restauracja wydaÅa danie chwilÄ po 14⊠kurier krÄ ÅŒyÅ po mieÅcie dostarczajÄ c zamówienia do innych osób w sposób nielogiczny. PrzejeÅŒdÅŒajÄ c blisko mnie najpierw pojechaÅ na koniec miasta⊠Po przyjeździe poinformowaÅ, ÅŒe dyspozytor tak zarzÄ dzaÅ przejazdem. Czas oczekiwania na aplikacji zamiast siÄ zmniejszaÄ - wzrastaÅ⊠ostatecznie otrzymaÅam zimne zamówienie grubo po wizycie goÅci⊠i straciÅam pieniÄ dze. Aplikacja pozwala na wystawienie opinii restauracji ale dostawy oceniÄ juÅŒ nie moÅŒnaâŠ

NaprawdÄ warto doceniÄ firmÄ
NaprawdÄ warto doceniÄ firmÄ, która umoÅŒliwa zamówienie jedzenia przez internet bez koniecznoÅci rozmawiania przez telefon. Jak pojawiaÅy siÄ jakieÅ problemy to byÅy na bieÅŒÄ co rozwiÄ zywane. ObsÅuga klienta na wysokim poziomie.

Pyszne.pl ããã®åç
Tak jak wiÄkszoÅÄ komentarzy mojaâŠ
Tak jak wiÄkszoÅÄ komentarzy moja sytuacja z pyszne.pl jest taka sama. Zamówienie oznaczone jako dostarczone a nie byÅo kuriera, brak kontaktu telefonicznego. CaÅy czas byÅam w domu a kurier twierdzi ÅŒe nie otwieraÅam domofonu. Pomimo napisania maila i opisania caÅej sytuacji nie zostaÅy mi zwrócone pieniÄ dze. Nigdy wiÄcej nie zamówiÄ przez tÄ stronÄ

usuneli komentarze do opinii
usuneli komentarze do opinii. pozdro teraz nie moÅŒna sie nimi sugerowaÄ i sÄ bezuÅŒyteczne!!!
Wiele lat zamawiaÅem na tej platformieâŠ
Wiele lat zamawiaÅem na tej platformie ale ostatnio to poraÅŒka. Nie ostrzega, ÅŒe nie ma dostÄpnych teraz swoich kurierów, blokuje moÅŒliwoÅÄ anulowania zamówienia (po 1h zadzwoniÅem do restauracji a zamówienie jeszcze tam nawet nie spÅynÄÅo!). ChowajÄ siÄ za zidiociaÅym chatem ai, dodali haracz za serwis, brak jest infolinii... Totalna poraÅŒka, lepiej przejÅÄ do konkurencji.

Nie uÅŒywajcie tej strony/aplikacji
Nie ma jak umówiÄ siÄ z konsultantem w realnym czasie bo zÅodzieje nie chcÄ pÅaciÄ za obsÅugÄ klienta przez chociaÅŒ normalne godziny. Dodatkowo ich aplikacja jest tak zrobiona ÅŒe zmienia miejsce dostawy na gps przez co zmieniÅo mi na zÅy adres i nie zostaÅo mi to dostarczone. Kiedy poprosiÅem o jakiÅ kompromis to nie dostaÅem go. Zamiast tego kaÅŒÄ pisaÄ zgÅoszenie które nie sprawdzajÄ tylko piszÄ swoje korpo-talk. Zwrotu nie dostaÅem bo to moja wina ÅŒe nie sprawdziÅem adresu chociaÅŒ miaÅem go ustawiony juÅŒ dawno i nigdy nie miaÅem z tym problemu Nigdy wiÄcej nie zamówiÄ z tej strony/aplikacji. KaÅŒda inna aplikacja jest lepsza

Pyszne.pl ããã®åç
UsuniÄcie komentarzy to strzaÅ w kolanoâŠ
UsuniÄcie komentarzy to strzaÅ w kolano bo sama ocena NIC nie mówi. WÅaÅciciele lokali siÄ zmieniajÄ
, kucharze teÅŒ - czytajÄ
c opinie mam szansÄ siÄ o tym dowiedzieÄ, poczekaÄ, aÅŒ ponownie lokal poprawi jakoÅÄ, ewentualnie dowiedzieÄ siÄ czy np. przewidywany czas dostawy siÄ mniej wiÄcej zgadza, ALE nie. Teraz siÄ o tym nie dowiem.
Jak lokal ma 1000 ocen sprzed 5 lat to dalej bÄdzie miaÅ np. 4.7.
Korpo zawsze niszczy dobry produkt (a takim byÅa apka pyszne) bo jakiÅ CEO z czapy zawsze musi chcieÄ wycisnÄ
Ä wiÄcej. No a jak siÄ nie uda i zmasakruje produkt - trudno, on / ona pójdzie gdzie indziej, a produkt zostanie juÅŒ szajsem na staÅe. I tak jest w tym przypadku.
This is a scam you dont get your foodâŠ
This is a scam you dont get your food and no service either when you try to contact them. But they still take your money..ð€£ð¥²

Bede omijal , zlodzieje
Bede omijal, typowo zlodziejski customer service.
Zatem
1. Oplacilem zamowienie + tip 6zl
3. Zamowiemie wisialo 2h po czym zostalo skasowane przez Pyszne
3. Pyszne oddaje kase, ale nie oddaje tipu.
4. Wysylam maila,przypominajac, ze noe uzyli kierowcy wiec chce zwrot kasy (dla zasady)
5. Pysze nie odpowiada.
Konkluzjs - udlawcie sie tymi 6zl. Nigdy wiecej.apka odinsyalowans.gincie, niech was zezre konkurencja xxodzieje.
EDIT - ta odpowiedz tylko dowodzi intelektualnej impotencji waszego customer service.

Żenada!
Å»enada! Ponad 2 godziny od czasu zÅoÅŒenia zamówienia. Dostawa zajÄÅa panu godzinÄ z restauracji która jest 9 minut jazdy od adresu zamieszkania. Nie opisuje na wiadomoÅci. Brak moÅŒliwoÅci kontaktu z obsÅugÄ klienta. Jedzenie dostarczone totalnie zimne. Okropna obsÅuga klienta nie polecam.

UsuniÄcie opinii klientów
UsuniÄcie moÅŒliwoÅci zapoznania siÄ z opiniami innych klientów na temat interesujÄ cej nas restauracji znacznie zmniejszyÅo wiarygodnoÅÄ widniejÄ cych przy nich ocen (gwiazdek), ale za to zwiÄkszyÅo niepewnoÅÄ podczas skÅadania zamówieÅ oraz niechÄÄ do korzystania z aplikacji. Chyba lepiej teraz zamawiaÄ bezpoÅrednio ze stron restauracji gdzie moÅŒna zapoznaÄ siÄ z opiniami klientów. W zwiÄ zku z powyÅŒszym aplikacja przestaÅa byÄ mi potrzebna. A szkoda. Uninstall.
I ordered and the delivery never got toâŠ
I ordered and the delivery never got to me. I wouldn't have a problem with that if they had a sufficient help center and had tried to give my money back. Instead of that it looks like they are keeping the 35 euros they stole from me. keep them! That's how low you are selling your credibility. Never using the again! scammers! -1 star review! One of the worst! keep away! They left me poor and hungry! Scammers!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã