To bardzo denerwujÄ ce, gdy klient musi wielokrotnie dzwoniÄ po numer kodu, a numer jest tak dÅugi, ÅŒe trudno go zapamiÄtaÄ. Czy moÅŒesz coÅ zrobiÄ, aby skróciÄ numer kodu w danych klienta? To bardzo de... ãã£ãšèŠã
dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usÅugÄ którÄ obiecujecie i robicie t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tragedia kÅamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisaÅo mi ze restauracja Mc donalds anulowaÅa zamowienie i nie dostarcza mi poniewaÅŒ nie majÄ produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nie dostaÅem zamowienia oplaconego a kurier zostawiÅ jedzenie na wycieraczce. Ktos mi je zwinÄ Å. Kurier nie dzwoniÅ nie daÅ informacji. Ja w domu czekaÅem , nie dostaÅem jedzenia ani kasy. Czy ktoÅ za... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zamów jedzenie online wybierajÄ c spoÅród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronÄ Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. MoÅŒesz zapÅaciÄ tak, jak lubisz â gotówkÄ lub online wybierajÄ c PayU, PayPal, czy kartÄ kredytowÄ .
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- NajchÄtniej wybierany serwis do zamawiania jedzenia online.
- Brak ukrytych kosztów
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Brak zwrotu pieniedzy
Nie dostalam zwrotu pieniÄdzy za brak towaru w sklepie. Zamówienie zÅoÅŒone 26.01. Do tej pory bez odzewu pomimo juÅŒ jednej reklamacji, kwota 39 zÅ

Kpina
ZamówiÅam jedzenie przez opcjÄ "powtórz zamówienie", a zamawiam zawsze z dostawÄ kurierskÄ . Jak siÄ okazaÅo, tym razem samo mi wskoczyÅo odbiór osobisty - nigdzie aplikacja nie pokazaÅa, ÅŒe bÄdzie zmiana w dostawie. ZapÅaciÅam, ale nie mogÅam odebraÄ, bo po to zamawiam przez apkÄ, ÅŒeby z pracy nie wychodziÄ. ZÅoÅŒyÅam reklamacjÄ, stwierdzili, ÅŒe mam siÄ dogadaÄ ze sprzedawcÄ . Pyszne przytuliÅo prowizjÄ i umyli rÄce, mimo ÅŒe to ich aplikacja zawiodÅa. Ostatecznie nie mam ani jedzenia ani pieniÄdzy. Z plusów - w koÅcu zmotywowaÅo mnie to do usuniÄcia konta, czego i innym ÅŒyczÄ.

Dramat
Dramat - zamowienie zlozone o 12:30 czas dostawy po godzinie wyswietlil sie na 20:00 - restauracja nie moze nic zrobic z zamowieniem - kurier nie przyjechal. Zadna infolinia nie funkcjonuj. W app nie da sie rozwiazac sprawy. Chat to dramat nic
Nie znaczacy smiec funkcnonalny. Ostatni raz zamowilem a robilem to czesto

To kolejny raz
To kolejny raz, gdy skÅadam zamówienie za poÅrednictwem aplikacji Pyszne.pl. Po trzech godzinach oczekiwania na dostawÄ dowiedziaÅam siÄ na miejscu w lokalu, ÅŒe zamówienie w ogóle nie trafiÅo do realizacji, poniewaÅŒ nie pojawiÅo siÄ w ich systemie.
W zwiÄ
zku z tym sposób dziaÅania samej aplikacji pozostawia wiele do ÅŒyczenia, podobnie jak brak moÅŒliwoÅci szybkiego kontaktu - poza drogÄ
mailowÄ
; co uniemoÅŒliwia rozwiÄ
zanie problemu na bieÅŒÄ
co.

Pyszne.pl ããã®åç
Od pewnego czasu Pyszne bardzo siÄ popsuÅo.Nie odpowiedziaÅa mi Pani dlaczego nie moÅŒna przeczytaÄ opinii klientów odnoÅnie danej pizzerii. Zabiera to caÅkowity sens ich pisania. Roman.
Od pewnego czasu Pyszne bardzo siÄ popsuÅo.CiÄ
gle coÅ udoskonala na gorsze. ZnikÅy niektóre rodzaje pizz (kiedyÅ byÅo ciasto cienkie,tradycyjne,grube)teraz nie ma bo nie da siÄ wybraÄ.SÄ
tylko dwa rodzaje .A najgorsze to to, ÅŒe nie moÅŒna przeczytaÄ opinii klientów odnoÅnie danej pizzerii ,obsÅugi i smaku oferowanych pizz. ChcÄ zaznaczyÄ , ÅŒe to nie jest tylko moja opinia.Dlatego oczekujemy powrotu do tego co byÅo. Roman.

zamowilam zamowienie o 20:30 jest 22:41âŠ
zamowilam zamowienie o 20:30 jest 22:41 a ono nie przyszlo, zadzwonilam wiec do restauracji i okazalo sie ze nie ma ona nawet tego zamowienia, zalosne zachowanie ze strony pyszne pl ze tak naprawde nie ma z nimi sie jak skontaktowac telefonicznie a cala organizacja jest poprostu za lo sna. 1 gwiaxdka to jedyne na co zasluguja.

Pyszne.pl ããã®åç
Drugi raz w tym tygodniu
Drugi raz w tym tygodniu, po 2 godzinach dowiadujÄ siÄ, ÅŒe moje zamówienie jest anulowane. Bez podania powodu, bez wczeÅniejszej informacji. Tragedia. OczywiÅcie kontakt z obsÅugÄ klienta nie istnieje, zostaje tylko PR-we pieprzenie bota. Å»ENADA

Dostawa miaÅa byÄ 13-13.10
Dostawa miaÅa byÄ 13-13.10. przyjechaÅa po czasie. Aplikacje do Åledzenia nie pokazywaÅa na jakim etapie jest dowóz. Czat to pomyÅka

Katastrofa
Katastrofa. Zamówienie zÅoÅŒone o godzinie 19:00, czas dostawy 30-45min. Jest godzina 20:40, czas dostawy 35-55min ! W restauracji nawet nie widzÄ tego zamówienia. Przez aplikacjÄ nawet nie da siÄ go anulowaÄ. Jest to niestety bardzo przykre, szkoda zachodu. Lepiej skorzystaÄ z usÅug konkurencji, w ich aplikacjach przynajmniej da siÄ jakoÅ zareagowaÄ w takich sytuacjach. Stanowczo odradzam korzystanie z usÅug pyszne.pl poniewaÅŒ bÄdziecie tylko gÅodni, zdenerwowani i rozczarowani.

Pyszne.pl ããã®åç
UmoŌliwia poznawanie nowych smaków
UmoÅŒliwia poznawanie nowych smaków. Ratuje sytuacjÄ, kiedy nie ma obiadu :)

ZÅoÅŒone zamówienie zostaÅo anulowaneâŠ
ZÅoÅŒone zamówienie zostaÅo anulowane przez brak potrawy w bistro.Przyszlo powiadomienie ÅŒe pieniÄ dze beda oddane ale bez napiwku.Po interwencji telefonicznej pani odpowiedziala,ÅŒe nie oddadzÄ bo nie.Å»art, zamowienie nie zrealizowane ,anulowane nie z mojej winy i jescze kurier zarobiÅ za nic.NIE POLECAM PYSZNE PL.,OszuÅci

Zamówienie nie zostaÅo dostarczone
Zamówienie nie zostaÅo dostarczone. Sklep po 40 minutach oczekiwania sam anulowaÅ zamówienie.

1 gwiazdka to za duÅŒo
1 gwiazdka to za duÅŒo. PoraÅŒka i rozgardiasz w RODO DNO TOA MAÅO NAPISANE

Fikcyjne potwierdzenie realizacji zamówienia
W dniu 22.01 zÅoÅŒyÅam zamówienie z restauracji Luxi Beef Hot Pot o nr GH4W8M. W adresie dostawy podaÅam adres budynku, w opisie i uwagach dla kuriera: nazwÄ budynku, piÄtro, które drzwi na piÄtrze, nazwÄ firmy. ZaznaczyÅam, ÅŒe jest to biurowiec, nie budynek mieszkalny. Zamówienie nigdy nie dotarÅo. UsiÅowaÅam ustaliÄ przez czat z kurierem gdzie jest i kiedy do mnie dotrze. PisaÅam po polsku, w pewnym momencie przeszÅam na angielski. Nikt nie zareagowaÅ. DzwoniÅam do restauracji - "nie mamy kontaktu do kuriera, ale Pani zamówienie wyjechaÅo 20 min temu". O 17:12 aplikacja poinformowaÅa mnie, ÅŒe moje zamówienie zostalo dostarczone. Nie wiem komu, choÄ sprawdziÅam dla pewnoÅci, czy ktoÅ nie rzuciÅ tego na portierni. Potwierdzenie dostarczenia jest kompletnÄ fikcjÄ , a ja straciÅam pieniÄ dze. Czat na stronie jest kolejnÄ fikcjÄ , bo to automat generujÄ cy powielane odpowiedzi "przykro na, na pewno za chwilÄ dostaniesz swoje zamówienie". ZgÅosiÅam sprawe natychmiast przez formularz kontaktowy na stronie z podaniem wszelkich danych kontaktowych do siebie. StraciÅam pieniÄ dze - to siÄ nazywa prosto - kradzieÅŒ.

Pyszne.pl ããã®åç
Zamówienie nie zostaÅo dostarczone..
Zamówienie nie zostaÅo dostarczone... mam nadzieje, ze dostane zwrot pieniedzy. Nie polecam

ZÅodzieje i oszuÅci!
ZÅodzieje i oszuÅci!
ZÅoÅŒyÅem zamówienie, które zostaÅo anulowane. SkontaktowaÅem siÄ z obsÅugÄ
klienta, a oni jedynie pobrali pieniÄ
dze i nadali status âdostarczonoâ! Firma bez skrupuÅów oszukuje ludzi. Okropna obsÅuga. Nie ma moÅŒliwoÅci zwrócenia siÄ o pomoc do czÅowieka! Odpowiada ROBOT! NIE ZAMAWIAJCIE NIC U TYCH OSZUSTÃW!
Przepraszamy, Twoje zamówienie zostaÅo anulowane
Chodzi o zamówienie JYJG8T z Nova Sushi.
Nic siÄ nie martw. Uzyskasz zwrot 140.99 zÅ w ciÄ
gu 5 dni roboczych, za pomocÄ
wybranej wczeÅniej metody pÅatnoÅci.