Pyszne.pl レビュヌ

4,642
TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

To bardzo denerwujące, gdy klient musi wielokrotnie dzwonić po numer kodu, a numer jest tak długi, ÅŒe trudno go zapamiętać. Czy moÅŒesz coś zrobić, aby skrócić numer kodu w danych klienta? To bardzo de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usługę którą obiecujecie i robicie t... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Tragedia kłamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisało mi ze restauracja Mc donalds anulowała zamowienie i nie dostarcza mi poniewaÅŒ nie mają produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nie dostałem zamowienia oplaconego a kurier zostawił jedzenie na wycieraczce. Ktos mi je zwinął. Kurier nie dzwonił nie dał informacji. Ja w domu czekałem , nie dostałem jedzenia ani kasy. Czy ktoś za... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン食品泚文サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Zamów jedzenie online wybierając spośród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronę Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. MoÅŒesz zapłacić tak, jak lubisz – gotówką lub online wybierając PayU, PayPal, czy kartę kredytową.

圓該䌁業による蚘述

Najchętniej wybierany serwis do zamawiania jedzenia online.
Brak ukrytych kosztów

過去12か月のレビュヌ数: 369ä»¶

レビュヌを曞く

disappointed

⭐ 1/5 – Terrible customer support and no real way to file a complaint

I’m extremely disappointed with this service. The biggest issue isn’t even the quality itself — it’s the fact that there is practically no clear or reliable way to submit a complaint.

When something went wrong, I tried to file a claim, but the process was confusing, poorly explained, and felt intentionally designed to discourage customers. There was no straightforward complaint form, no transparent procedure, and no proper confirmation that my complaint was received. Attempts to contact support resulted in generic responses, long delays, or no response at all.

A service can make mistakes — that happens. But blocking or making it difficult to submit a complaint is unacceptable. It leaves customers with no accountability, no resolution, and the feeling that once they take your money, you simply disappear.

Until they implement a clear complaint process and take customer issues seriously, I cannot recommend this service.

2026幎2月23日

Pyszne.pl からの回答

We are sorry to hear that there has been a problem with your order. If you have any questions or concerns, you can contact us via live chat (by clicking ‘Get help’ in the app), on Facebook, or by email at kontakt@pyszne.pl – we are happy to help!

5぀星のうち5の評䟡

Podoba mi się to

Podoba mi się to, ÅŒe Pyszne.pl dba o klientów, z uwagą i zrozumieniem podchodzi do zgłaszanych problemów i uwag.

2026幎2月19日

Pyszne.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię, Julia! Cieszymy się, ÅŒe jesteś z nami!

5぀星のうち1の評䟡

Czekaliśmy na zamówienie ponad dwie

Czekaliśmy na zamówienie ponad dwie godziny.
Obsługa jest na bardzo niskim poziomie.
Nie mam moÅŒliwości kontaktu z ÅŒywym konsultantem.
Taka sytuacja jest niedopuszczalna.
Oczekuję natychmiastowego rozwiązania problemu.

Pyszne.pl からの回答

Przykro nam, ÅŒe pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości, moÅŒesz się z nami skontaktować na bieŌąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na  Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl - chętnie pomoÅŒemy!

5぀星のうち1の評䟡

Brak odpowiedzialności za zamówienia i brak zwrotu pieniędzy

Brak odpowiedzialności za zamówienia i kurierów. JuÅŒ nigdy nie zamówię przez tego dostawcę. Kurier dostarczył zamówienie pod inny adres, wydaliśmy na jedzienie ponad 200zł. Brak pomocy przez system, brak kontaktu z kurierem, nie dostaliśmy zwrotu pieniędzy. Zazdroszczę osobą, którzy jedli za darmo za nasze pieniądze a pyszne.pl nic z tym i tak nie zrobiło

Pyszne.pl からの回答

Przykro nam, ÅŒe pojawił się problem z Twoim zamówieniem. Prześlij nam szczegółową reklamację mailowo na kontakt@pyszne.pl - zweryfikujemy tę sytuację i postaramy się pomóc!

5぀星のうち1の評䟡

Po zamówieniu otrzymałem informację o

Po zamówieniu otrzymałem informację o 2h oczekiwania. Poprosiłem o anulowanie, otrzymałem informację ÅŒe nie moÅŒna. Po czym zamówienie otrzymałem po ok. 3,5h w dodatku zimne.

Pyszne.pl からの回答

Przykro nam, ÅŒe długo czekałeś na swoje zamówienie. Czas widoczny przy nazwie restauracji jest czasem uśrednionym, wyliczanym przez system na podstawie ocen osób, które składały zamówienie w tym lokalu. Czas realny jest wyznaczany przez restaurację. MoÅŒe mieć na niego wpływ wiele czynników - liczba zamówień, odległość, ruch w mieście.

5぀星のうち1の評䟡

Dostałem dostawę dopiero po półtorej

Dostałem dostawę dopiero po półtorej godziny od złoÅŒenia zamówienia. Nie da się anulować zamówienia, a w obsłudze klienta odpowiada AI. Coca-Cola przewróciła się i wylała w torbie.

Beznadziejna obsluga serwisu

Dostawa jedzenia z PizzaHut trwa juz ponad 1.5h i nie ma zadnej sensownej informacji na ich stronie poza tym ze przyjeli zamowienie i skasowali moje pieniadze. Usluga jest beznadziejna i widac ze firma nie panuje nad procesami wspomagajac sie botami odpowiadajacymi tym samym tekstem

Pyszne.pl からの回答

Przykro nam, ÅŒe pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości moÅŒesz się z nami skontaktować na bieŌąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl (mailto:kontakt@pyszne.pl) - chętnie pomoÅŒemy!

5぀星のうち2の評䟡

Brak jakiegokolwiek wsparcia ze strony

Brak jakiegokolwiek wsparcia ze strony portalu w kwestii problematycznych zamówień

Brak dostarczenia zamówień

Nie polecam, kurier pyszne oznaczył zamówienie jako dostarczone, a gościa nawet na oczy nie widziałem, tak jak i zamówienia - a no i moich pieniędzy tak samo xD. Ostatni raz zamawiam przez pyszne, trzymajcie się z daleka bo patrząc po ostatnich recenzjach jest to nagminne.

5぀星のうち1の評䟡

The company used to be better but it

The company used to be better but it degraded quickly. They recently got rid of people support, trying to save costs. Even when it was available it was so so, current bot is useless (as everything ai). They tell you to contact restaurant directly, what a joke.
They also hid people's opinions on restaurants, leaving only stars. How am I supposed to decide on purchase? Useless app.

Pyszne.pl からの回答

Thank you for your feedback. If you have any questions or concerns, you can contact us via chat (by clicking “Get help” in the app), on Facebook, or by email at kontakt@pyszne.pl—we are happy to help!

5぀星のうち1の評䟡

I have ordered three times and my food

I have ordered three times and my food was never delivered, the worst app ever. If you really would like to have some food never use this app

2026幎2月13日

Pyszne.pl からの回答

We are sorry that there has been a problem with your order. If you have any questions or concerns, you can contact us via chat (by clicking “Get help” in the app), on Facebook, or by email at kontakt@pyszne.pl—we are happy to help!

Nigdy więcej pyszne.pl

Nigdy więcej pyszne.pl. Czas dostawy co chwila wydłuÅŒany. Nie zamówię tam nigdy nic więcej!!!

2026幎2月12日

Coraz słabiej

Coraz słabiej, zamówienia nie są śledzone na bieŌąco, czas tylko wydłuÅŒa się z kaÅŒdym zamówieniem.

2026幎2月12日

5぀星のうち1の評䟡

Czas dostawy nie brany pod uwagę.

Zamawiałem na godzinę 14:50 , a zamówienie przyjechało blisko godzinę wcześniej. Rozmawiałem z restauracja, ale powiedzieli ze dostali infirmacje, ze jak najszybciej. Coś chyba poszło nie tak ? Przez to ÅŒona zje obiad zimny.

2026幎2月10日

Pyszne.pl からの回答

Przykro nam, ÅŒe pojawił się problem z Twoim zamówieniem. Prześlij nam reklamację mailowo na kontakt@pyszne.pl -  sprawdzimy to i chętnie pomoÅŒemy!

5぀星のうち1の評䟡

Pyszne pl zupełnie nie reaguje na

Pyszne pl zupełnie nie reaguje na komentarze. Odpisuje tylko automat. To firma która chroni duÅŒe korporacje takie jak np McDonalds lub KFC, które nie realizują dostaw a później mają w pyszne pl daną dostawę oznaczoną jako zrealizowaną. SKANDAL!!!!

2026幎2月2日

Pyszne.pl からの回答

Agnieszka, przykro nam, ÅŒe jesteś niezadowolona. Jeśli pojawił się jakiś problem z Twoim zamówieniem, prześlij nam szczegóły na kontakt@pyszne.pl - chętnie pomoÅŒemy!

5぀星のうち1の評䟡

Witam jeden wieklki wkurzający minus

Witam jeden wieklki wkurzający minus dla storny, zamawiając kebaba nie ma opcji wyboru miesa mieszanego w czym jest problem dodać te opcje ????????wkońcu duÅŒo osób lubi mieszany mieszany ...

2026幎2月6日

Pyszne.pl からの回答

Cześć Paweł! KaÅŒda restauracja dostępna na Pyszne.pl samodzielnie decyduje o wyglądzie swojego menu - to pytanie moÅŒesz więc skierować do pracowników lokalu, w którym chciałeś złoÅŒyć zamówienie. Jestem pewna, ÅŒe będą oni mogli wyjaśnić kwestię dostępności pozczególnych produktów!

5぀星のうち1の評䟡

Bardzo złe podejście do klienta i zatrudnianie osób bez ÅŒadnej weryfikacji czy badań

Ta firma przejęła od punktów gastronomicznych dostawy do klientów, które czasem wyglądają w ten sposób, ÅŒe najpierw masz info, ÅŒe zamówienie zostało dostarczone, a potem masz status dostarczone mimo, ÅŒe nic nie otrzymałeś, potem sms, ÅŒe twoje zamówienie nie moÅŒe być zrealizowane, ale pieniÄ…ÅŒki skasowane, a po kontakcie z restauracją dowiadujesz się, ÅŒe oni wydali jedzenie. Nie weryfikują dostawców, coraz częste są filmy ze wskazaniem co niektórzy dostawcy robią z waszym zamówieniem zanim włoÅŒycie swoje jedzenie do ust. Dodatkowo Państwowa Inspekcja Pracy powinna się zając sposobem zatrudniania innostrańców, ostatnio w przewadze z Indii i Afryki, nie posiadających ÅŒadnych legitymacji do zatrudnienia w Polsce.

2026幎2月6日

Pyszne.pl からの回答

Cześć Wojtek! W przypadku zaobserwowania jakichkolwiek nieprawidłowości dotyczących dostaw zamówień, skontaktuj się z nami pod adresem kontakt@pyszne.pl - kaÅŒdą sprawę zweryfikujemy indywidualnie.

5぀星のうち1の評䟡

Tragedia . Lepiej poszukać bezpośrednio !!!

Po zamówieniu okazało się , ÅŒe wyskoczył jakiś błąd i pomimo zapłaty dostawca nie otrzymał potwierdzenia . No i się zaczęło.... Czat nie odpowiada bo wyskakują tylko automatyczne wiadomości , po co obsługiwać klienta !! ??? Telefon do firmy rozłącza się jak tylko wybierzemy opcję , ÅŒe jesteśmy odbiorcą zamówienia ... przecieÅŒ ci jak juÅŒ zapłacili są najmniej waÅŒni !!! A NAJLEPSZE ... Napisałem reklamację i w odpowiedzi ... odpisał mi automat . TakÅŒe strzeÅŒcie się ... bo jesteście dla nich najwaÅŒniejsi !!!!

2026幎2月4日

Pyszne.pl からの回答

Cześć Mariusz! Bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji 😞 W przypadku trudności z rozwiązaniem sprawy przez naszego bota, skontaktuj się z nami pod adresem kontakt@pyszne.pl, lub w wiadomości prywatnej na naszych social mediach - postaramy się wyjaśnić sprawę!

Pyszne ogranicza menu restauracji

Pyszne ogranicza menu restauracji. Nie da się zamówić pełnej oferty. Trzeba dzwonić osobiście. W innym miejscu firma notorycznie odmawia dostawy, bez względu na porę dnia. Nie rozumiem po co firma figuruje w rejestrze "pyszne" skoro nie moÅŒna w niej zamówić jedzenia. Na dowód mam kilka zwrotów na konto i....pusty ÅŒołądek. Jak moę zamawiam bezpośrednio lub odbieram osobiście. Polecam tylko wtedy, gdy nie macie innego wyjścia.

2026幎2月4日

Pyszne.pl からの回答

Cześć! KaÅŒda restauracja dostępna na portalu samodzielnie decyduje o menu dostępnym na stronie. W sprawie notorycznego anulowania zamówień, odezwij się do nas na kontakt@pyszne.pl - sprawdzimy co jest ich powodem 😊

Zamówione miało być po 20 minutach

Zamówione miało być po 20 minutach dotarło po godzinie bardzo zimne, zamiast 4 chessburgerow były 2, całość zamówienia było strasznie pogniecione, było od spodu zalane prawdopodobnie woda, za tyle pieniędzy zamówienie a nic praktycznie nie jest do zjedzenia

2026幎2月3日

Pyszne.pl からの回答

Cześć! Przykro mi, ÅŒe zamówienie dotarło do Ciebie w takim stanie 😔 Pamiętaj proszę, ÅŒe w celu złoÅŒenia oficjalnej reklamacji konieczny jest bezpośredni kontakt poprzez czat dostępny na apce, lub mailowo pod adresem kontakt@pyszne.pl.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。