de Qlime SplitFlex airco does a excellent job in cooling down my living room area (40 m2) from a 35 degree outside temperature to a comfortable 27 degree inside. The split concept is very efficient in... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De Qlima SRE 8040TC laserkachel aangeschaft om de woonkamer te verwarmen. Na de handleiding én Youtube filmpjes bekeken te hebben is de ingebruikname makkelijk. Na enkele minuten! was de kamer van 16... ãã£ãšèŠã
Het gedeelte âklant is koningâ heeft dit bedrijf niet begrepen. Klachten rondom kachel die vanaf moment 1 niet loopt zoals die had moeten lopen, steeds met andere redenen komen Ipv dat er iemand komt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hij bevalt prima, ik heb hem nu een maand hij koelt het appartement van buiten 30 graden naar binnen 23 graden totale oppervlakte van 100m2
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kwaliteit van lucht in huis zorgt voor welzijn van jou en je gezin. Expert in klimaatbeheersing en comfort in huis. Ruim 20 miljoen producten verkocht
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kachel valt uit na 10-15 minuten
Zeer tevreden over kachel helaas de laatste week spring die van zelf af na 10-15minuten branden.
We hebben De Qlima R8128s-c2 aangekocht vorig jaar Oktober werd gebruikt ongeveer 3uur per dag in de winter bij koudere dagen s'morgens en s'avonds.
Wat zou de oorzaak kunnen zijn?

Qlima ããã®åç
Prima Kachel maar wel modificeren zodat er ook andere petroleum ik kan
Prima Kachel tot hij na een anderhalve maand goed werken code E17 steeds maar aangaf en toen was het uit met de pret. De kachel schakelde steeds weer uit en na nazoek werk bleek dat de Co² sensor te zijn. in mijn naïviteit had ik er geen dure Qlima Kristal brandstof in gekieperd maar gewoon petroleum van de pomp uit België. Fout dus en de kachel kan dus volgens Qlima alleen op Qlima Kristal brandstof werken en niet op gewone petroleum. Geen garantie meer want ja...ik had het verkeerde spul gebruikt. Maar ik kom niet uit een zijstraat zoals we in Rotterdam wel eens gekscherend zeggen, dus ben is even in de kachel gaan kijken hoe en wat. Nou ik heb denk ik wel de oplossing want aan de achterkant van het branderhuis is nog een extra plaat gemonteerd die de luchttoevoer lekker knijpt. Daardoor is de verbranding zo afgesteld dat er alleen maar zuivere Qlima brandstof in kan. Die heb ik er dus uit geschroefd en wat denk je...branderhuis is gewoon nog dicht alleen is de luchtinlaat optimaler. Nu krijgt de verbrandingskamer dus wat meer zuurstof van de ventilator en de kachel brand al maanden op de gewone petroleum en niks geen storingen meer. Alle beveiligingen zitten gewoon nog in de kachel en werken gewoon naar behoren. Ook is de kachel niet gaan ruiken en wordt ook niet heter. Wel is de warme luchtstroom optimaler. Vind het een prima ding is mijn ervaring.

De qlima R8128s-c2
De qlima R8128s-c2, fijne kachel, dubbele verbranding ,ruikt niet tijdens het gebruik, stinkt als je de kachel uitzet, heel erg.Groot nadeel is het metalen rekje voorzijde wat heel moelijk open gaat en nog moeilijker teruggeplaatst kan worden.Dit vind ik het grootste nadeel van deze kachel.Geeft krassen op de mantel.
Het moet zo nu en dan open omdat er stof ligt.Hier moet men als fabrikant een oplossing voor zoeken ,echt waardeloos,vroeger heb ik een Zibro kachel gehad ,was degelijker en had een betere constructie qua ombouw/ rekje dan de Qlima en die kachel stonk niet zo.
N.a.v. de reactie Qlima, het rekje geeft met dichtgaan meer moeite ,krasjes.
Normaliter zal men het niet openen,maar door het gebruik komt er stof in en ook kleine vliegjes.Ik ben uiterst zuinig erop ,zal er nooit iets opzetten ,hou alles schoon.Bij de Zibro kon ik er beter bij.
Graag van u een reactie hoe ik het weer dicht doe,

Qlima ããã®åç
Kachel werkte prima totdat er veelâŠ
Kachel werkte prima totdat er veel roest uit de tank de boel verstopte.

Qlima ããã®åç
Bij ons voor nieuwjaar bin geweest nogâŠ
Bij ons voor nieuwjaar bin geweest nog geen jaar oud met de klachten E13 nu 4 weekn verder alleen gebruikt in tweekend tis weer van dat slaat weer altijd uit met E13 erop
Zeker niet tevreden van deze kachel onbetrouwbaar mag weer bin gedaan worden
Er staat dag en nacht een venster open erbij zelfs als je de deur open laat slaat hij telkens uit en komt dit erop heel veel mensen diezelfde problemen zo te lezen

Qlima ããã®åç
Gasrolkachel Qlima GH 8034 niet kopen!!!!
Gasrolkachel gekocht, de GH 8034.
Na enige tijd met hoofdpijn te hebben rondgelopen een hygro/CO2 meter (Aranet 4) gekocht. Waardes lopen met prima toereikende ventilatie op tot 5000 ppm en hoge luchtvochtigheid. Bericht gestuurd naar Qlima maar zij zijn "alleen verantwoordelijk voor garantie en defecten", met andere woorden, deze kachel is nu eenmaal superongezond. Jammer voor jou dat je er niet binnen de retourperiode achter kwam, zoek het uit. Waardeloze organisatie.

Qlima 9046C gekocht in november â22
Qlima 9046C gekocht in november â22
Kachel geeft nu storing âoilâ aanð€š
Zeefje (16,95) vervangen 1 week weer goed gegaan en nu op dit moment weer dezelfde storingâŠ.wordt er gek van in deze koude maanden.
Vandaag 10-02-23 om 09.40 gebeld naar qlima maar nemen telefoon niet op omdat ze vandaag gesloten zijn,terwijl op de site vermeld staat dat ze tussen 09.00 en 16.00 berijdbaar zijn.
Ik ben echt niet de enige met deze klacht en hoop ook dat ze snel een passende oplossingen bieden in deze kouðð

Bedankt voor reactieâŠ
Qlima bedankt voor de reactie maar het probleem is niet bij het aan en uitzetten van de kachel dat is bekent, hij blijft de hele tijd sterke geur af geven.
Zelfs op je tong krijg je een raar gevoel.
Heb hem 3 keer 4 uur aangehad toen heb ik hem maar uitgezet bleef maar stinken.
Zelfs boven in huis ruik je het .
Ik gebruik qlima kristal petroleum dus daar licht het niet aan
Graag een reactie.
Vg wilfried

Qlima ããã®åç
ik zoek een nieuwe draaiknop voor mijnâŠ
ik zoek een nieuwe draaiknop voor mijn qlima kachel . waar kan ik die kopen of bestellen;

Qlima ããã®åç
Koop nooit een petroleum kachel
Een petroleum gekocht voor â¬439. Ging al snel kapot. Mail gestuurd en de andere dag werden we terug gebeld. Kachel terug gestuurd. Deze kon niet meer gemaakt worden. We kregen een andere kachel met een andere type nummer toegestuurd. Ik was hier echter heel sceptisch over. Maar wilde toch graag een kachel. Originele petroleum gekocht bij de praxis. Na nog geen drie weken later gaat ook deze kapot. Contact opgenomen via de telefoon. Ik moest maar een mail sturen. Nu reageren ze niet meer. Trap er niet meer in. Ik ben niet de enige. Familieleden hadden ook zoân kachel gekocht. Ook die kachel ging kapot.
Update inmiddels contact gehad. Kachel is terug gestuurd. Ook deze kachel was niet meer te repareren.

Qlima ããã®åç
Oil indicator met volle tank
In september heb ik een Qlima kachel SRE 4035TC gekocht, sinds een paar dagen brand hij een minuut of 20 en dan hoor ik een piep en geeft hij de oil indicator aan terwijl deze vol is. Hij gaat dan terug naar de laagste stand en houd hem daarin waardoor de temperatuur niet omhoog gaat. Ik zou graag weten wat er mis is, ik kan de storing nergens vinden in de handleiding en ook niet op internet.

Compliment
De klantenservice van Qlima wil ik graag een groot compliment geven. Ze nemen uitgebreid alle tijd voor elke vraag en geven antwoorden die in de praktijk de oplossing brengen.

Qlima ããã®åç
Een qlima laserkachel gekocht vorigâŠ
Een qlima laserkachel gekocht vorig jaar. Deed het prima tot nu toe temperatuur 24 room temperatuur 13 hoe krijg ik die room temperatuur omhoog hij slaat af bij 17 graden

Qlima ããã®åç
Afstandsbediening van de sfeerhaard naâŠ
Afstandsbediening van de sfeerhaard na een jaar stuk.
Sfeerhaard efe2018.
Slecht geholpen na tel contact. Service 0,0.
Nooit meer iets kopen bij dat bedrijf. Qlima.
Helaas nog niets vernomen van qlima. ( Datum 20/12)
Nog steeds geen contact gehad met Qlima.( datum 22/12)
Klacht nog niet verholpen ( 17/01)

Qlima SRE3230TC-2, een ongeleid projectiel
Vandaag een Qlima SRE3230TC-2 gekocht. Het eerste wat opvalt is de herrie van de ventilator ook als de ingestelde temperatuur bereikt is, blijft deze maar doorgaan. Ik kan nergens vinden of dit ook zo hoort. Bij het bereiken van de ingestelde temperatuur zou je verwachten dat de kachel het rustiger aan gaat doen, hij blijft maar in vol vermogen doorstoken.
Kortom het lijkt wel of er niets te regelen valt qua temperatuur.

Qlima SRE 4035 TC
Beste Qlima. Ik heb nu 3 maanden een 4035TC en was daar diep gelukkig mee tot afgelopen week. Ik krijg nu elke keer na een minuutje draaien storingscode E 13 in beeld en de kachel slaat uit. Maanden vlekkeloos gedraaid en nu heb ik er niets meer aan. Wat kan ik doen dit euvel te verhelpen?

Qlima kachel SRE 3230TC2 kachel geeftâŠ
Qlima kachel SRE 3230TC2 kachel geeft aan dat de brandstof op is terwijl de tank vol is en gaat na ongeveer 20 minuten uit. Dit is waardeloos. De tijd dat hij brand wordt doeet hij het goed

Qlima R8128S
Qlima R8128S gekocht via bol.com voor in onze living. Had speciaal gekozen voor dit model omdat dit op batterijen werkt en niet op elektriciteit. Hij verwarmt idd wel prima maar valt regelmatig uit, soms na een half uur, soms na 2 uur. Onze terrasdeur staat zo'n 10 cm open om te verluchten. Langs de ene kant verwarming van de kachel maar langs de andere kant komt er koude lucht binnen, niet echt efficiënt. Het stinkt ook verschrikkelijk, tot in de gemeenschappelijke delen. Als ik de lift uitkom op mijn verdiep, ruikt heel de gang naar petroleum. Had gelezen dat er enkel reuk is bij op en afzetten maar dat is niet zo, het stinkt constant. Bij het uitzetten moeten we de terrasdeur echt helemaal openzetten om de geur wat te doen verdwijnen wat als resultaat geeft dat alle warmte ook meteen weg is. Had ik het op voorhand geweten, had ik het niet gekocht

Qlima ããã®åç
Beste koop ooit dat ik heb gedaan
Beste koop ooit dat ik heb gedaan . Heerlijke warmte en heel zuinig met brandstof.
Absoluut geen geur. Aanrader.

Qlima kachel aangekocht SRE 3230TC2
Qlima kachel aangekocht SRE 3230TC2, hij brand altijd 20 minuten en dan hoor ik piep en geeft hij aan de oil indicator aan terwijl deze vol is...ik zou graag weten wat ik ..nu moet doen..zeer vervelend..want hij gaat dat terug naar de laagste stand n houd hem daarin..

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ