レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min sÞns iPhone havde pludselig mistet touch-funktion, selvom skÊrmen var helt intakt og aldrig tabt. Vi tog derfor til QuickPhone i Kolding Storcenter for at fÃ¥ en vurdering og evt. reparation.... もっず芋る

Ekstrem slÞv betjening, har fÃ¥et skiftet batteri i Iphone i lÞrdags og mobilen har allerede svÊrt ved at holde strÞm, her to dage senere, gav 799kr og pÃ¥ vej ud af forretningen fÃ¥r jeg besked pÃ¥, at... もっず芋る

Hvis du gerne vil yderligere ÞdelÊgge din telefon, sÃ¥ er Quickphone perfekt. Kom med en flÊkket skÊrm og gik med manglende touch ID, frontkamera smadret plus dÃ¥rligt batteri. Da jeg sÃ¥ prÞver, at fÃ¥ f... もっず芋る

Quickphone Silkeborg. Fantastisk imÞdekommende service til sÊrdeles billige penge. Kommer helt klart igen og anbefaler alle dem, der gider hÞre pÃ¥ mig! Min bror, der pÃ¥ grund af et par blodpropper gl... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話修理店
  2. 電話修理業

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder skarpe assistenter, som kan hjÊlpe med at aflÞse problemer med jeres smartphones og tablets. Udover dette har vi mÃ¥ske landet stÞrste udvalg af tilbehÞr i fysiske butikker. Vi er beliggende i Jyllands stÞrste shoppingcenter; Kolding storcenter og storcenter nord Århus.

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

214件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

DÃ¥rlig kvalitet

Hej, super skuffende service og kvalitet at deres arbejde i storcenter Nord. De står ikke ved deres reklamationsret, på trods at sloganet livslang garanti på reparationer. Uprofessionelt skift af glas og montering af panserglas har Þdelagt min iPhone. Eneste påstand var at det er selvforskyldt og jeg kunne betale yderligere 500,- for at få telefonen repareret igen. Det må nÊsten vÊre planlagt at de laver deres telefoner dårligt.

2021幎11月14日
自発的なレビュヌ

Var forbi butikken i Kolding med en

Var forbi butikken i Kolding med en Samsung telefon. Her fortÊller de engageret om hvor erfarne de er og dygtige til at påsÊtte panserglas. betaler gladeligt de 300 kr. 3 måneder efter begynder de at slippe i den ene side.
Da jeg så henvender mig påstår de at de kun giver en dags reklamationsret for påsÊtning.
Dårlig service, dårlig arbejde til samme pris som alle andre.
Handler aldrig der igen.

2021幎10月18日

Ny skÊrm på Iphone 7

Jeg skulle have skiftet skÊrm på en Iphone7. Den fÞrste virkede ustabilt og jeg fik så at vide, at jeg jo bare kunne betale mere og få en original skÊrm på. Det gjorde jeg, men det viste sig, at den heller ikke virkede stabilt. Den var forresten heller ikke ikke original, men semi-original. Den havde et lidt gråligt skÊr set fra siden. Personalet i butikken var venlige og skiftede skÊrmen igen. Men igen opstod et nyt problem med telefonen. 4. gang jeg kom til butikken fik jeg pengene retur - derfor giver jeg to stjerner fremfor en. Nu har jeg fået en ny semi-original skÊrm på i en anden butik, og denne virker upåklageligt ved fÞrste forsÞg. Og jeg har ovenikÞbet sparet 200 kr.

2021幎9月17日

Kolding quickphone dårlig service

Kolding. Fik sat panserglas på til 299 kr. Efter 1 måned lÞsner det sig flere steder og de vil ikke gÞre noget ved det. De kan godt se det har lÞsnet sig, men ved ikke hvorfor. De siger, at de kun har 1 dÞgns reklamationsret. Selvom de siger, at holdbarheden normal er mindst 1/2 år. Ingen varm anbefaling herfra. SÊtter ikke mine ben der mere. Penge ud af vinduet

2021幎8月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。