GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) レビュヌ 385

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb al vaker quizzen besteld t.b.v. onze personeelsavonden. Nu voor een sponsoravond voor het goede doel een muziek Bingo avond georganiseerd met behulp van de Bingo's van Quizmaestro. Onze gasten... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

De quiz was best lastig. Er waren veel specifieke vragen over vrij onbekende films. Dit had breder gemogen. Eerlijk gezegd vond ik hem (voor een familiedag met verschillende leeftijden) wat tegenvalle... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

What a fabulous way to spend New Years Eve!!!! Thank you so much we all enjoyed ourselves thoroughly. Gave us a couple of hours of fun, singing and dancing while waiting for the midnight fireworks. Al... もっず芋る

䌁業情報

1. ゲヌム専門店

圓該䌁業による蚘述

Organiseer je een Quiz? Bestel dan nu eenvoudig een kant-en-klare PubQuiz vanaf slechts 19 euro. Met onze PubQuiz ben je verzekerd van een avond vol plezier!

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Na bijna een dag proberen niet gelukt

Na bijna een dag proberen niet gelukt iets te presenteren
Ik werd genoodzaakt een andere leverancier te kopen

2026幎4月13日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Wat vervelend om te lezen dat het niet gelukt is! We hebben helaas niks van je gehoord, anders hadden we je uiteraard direct geholpen.

Wij hanteren een 'niet goed, geld terug'-garantie. Neem gerust contact met ons op via info@quizmaestro.nl, dan zorgen we voor een passende oplossing inclusief restitutie.

We hopen je alsnog van dienst te kunnen zijn!

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb al vaker quizzen besteld t.b.v

Onze gasten waren in het begin nogal terughoudend over wat ze konden verwachten. Het was dan ook voor ons erg gaaf om te merken en te zien hoe enthousiast onze gasten waren tijdens het spelen. Er werd gedanst en volop meegezongen. Kortom deze bingo's zijn een absolute aanrader.

2026幎3月27日
5぀星のうち5の評䟡

Pubquiz zat goed in elkaar

Pubquiz zat goed in elkaar, was afwisselend en relevant, voor elk wat wils. Het bestellen ging makkelijk en de quiz zat binnen een paar minuten in mijn mailbox. Het spelen via Kahoot ging makkelijk en werkt leuk.

2026幎3月13日

Muzikaal entertainment!

Ons neven- en nichtendiner hebben we dit jaar gecombineerd met de muziekquiz en foute muziekbingo van QuizMaestro. Een absolute aanrader! De muziekquiz is leuk met veel variatie in rondes en toegankelijk voor iedereen. Wij waren met een groep van 20 personen en de quiz zorgde al snel voor gezonde rivaliteit en reuring. Als afsluiter hebben we de muziekbingo gespeeld. De sfeer zat er vanaf het eerste nummer gelijk in en leverde heel wat hilarische momenten op.
Ook nog eens zeer betaalbaar als groepsactiviteit!

2026幎3月13日
5぀星のうち3の評䟡

Sommige vragen al eerder gehad in een

Sommige vragen al eerder gehad in een quiz van jullie.

2026幎3月6日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Bedankt voor je feedback! Onze quizzen delen normaal gesproken geen vragen, dus het zou kunnen dat je per ongeluk dezelfde quiz nogmaals hebt gespeeld. Stuur ons gerust een berichtje op info@quizmaestro.nl met welke quiz je de vorige keer hebt gespeeld, dan kunnen we het voor je nakijken! 😊

5぀星のうち5の評䟡

Top quiz voor breed publiek

Tijdens ons personeelsuitje de quiz gespeeld. Quiz zat goed in elkaar met afwisselende vragen!
Vooraf contact gehad, waarbij er goed werd meegedacht en geholpen, dat was echt super!

Wij gaan hier zeker vaker gebruik van maken:)

2026幎1月16日
5぀星のうち2の評䟡

Pubquiz besteld,.maar vonden het erg

Pubquiz besteld,.maar vonden het erg tegenvallen hadden er meer van verwacht!

2025幎12月31日

Bedankt voor je review.

Jammer om te horen dat de pubquiz niet helemaal aan jullie verwachtingen voldeed. Als je wilt, mag je altijd contact met ons opnemen om iets meer te delen over wat tegenviel. Met gerichte feedback kunnen we onze quizzen blijven verbeteren.

Dank dat je de moeite hebt genomen om dit te laten weten.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。