Ik heb al vaker quizzen besteld t.b.v. onze personeelsavonden. Nu voor een sponsoravond voor het goede doel een muziek Bingo avond georganiseerd met behulp van de Bingo's van Quizmaestro. Onze gasten... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De quiz was best lastig. Er waren veel specifieke vragen over vrij onbekende films. Dit had breder gemogen. Eerlijk gezegd vond ik hem (voor een familiedag met verschillende leeftijden) wat tegenvalle... ãã£ãšèŠã
What a fabulous way to spend New Years Eve!!!! Thank you so much we all enjoyed ourselves thoroughly. Gave us a couple of hours of fun, singing and dancing while waiting for the midnight fireworks. Al... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Organiseer je een Quiz? Bestel dan nu eenvoudig een kant-en-klare PubQuiz vanaf slechts 19 euro. Met onze PubQuiz ben je verzekerd van een avond vol plezier!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top service!
Het ziet er allemaal goed, professioneel en duidelijk uit en de service is echt top!!
Hele leuke foute muziekbingo
Hele leuke foute muziekbingo! Het was een groot succes en de service was echt top. Dankjewel. Een echte aanrader!
Na bijna een dag proberen niet geluktâŠ
Na bijna een dag proberen niet gelukt iets te presenteren
Ik werd genoodzaakt een andere leverancier te kopen

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) ããã®åç
Fijn en gezellig spel om net eenâŠ
Fijn en gezellig spel om net een gezelschap te spelen!
Muziek bingo voor jong en oud gedaan
Muziek bingo voor jong en oud gedaan. Was zeer geslaagd!
Ik heb al vaker quizzen besteld t.b.v
Onze gasten waren in het begin nogal terughoudend over wat ze konden verwachten. Het was dan ook voor ons erg gaaf om te merken en te zien hoe enthousiast onze gasten waren tijdens het spelen. Er werd gedanst en volop meegezongen. Kortom deze bingo's zijn een absolute aanrader.
Pubquiz zat goed in elkaar
Pubquiz zat goed in elkaar, was afwisselend en relevant, voor elk wat wils. Het bestellen ging makkelijk en de quiz zat binnen een paar minuten in mijn mailbox. Het spelen via Kahoot ging makkelijk en werkt leuk.
Muzikaal entertainment!
Ons neven- en nichtendiner hebben we dit jaar gecombineerd met de muziekquiz en foute muziekbingo van QuizMaestro. Een absolute aanrader! De muziekquiz is leuk met veel variatie in rondes en toegankelijk voor iedereen. Wij waren met een groep van 20 personen en de quiz zorgde al snel voor gezonde rivaliteit en reuring. Als afsluiter hebben we de muziekbingo gespeeld. De sfeer zat er vanaf het eerste nummer gelijk in en leverde heel wat hilarische momenten op.
Ook nog eens zeer betaalbaar als groepsactiviteit!
Sommige vragen al eerder gehad in eenâŠ
Sommige vragen al eerder gehad in een quiz van jullie.

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) ããã®åç
Quelle soirée grâce à votre BingoâŠ
Quelle soirée grâce à votre Bingo musical. Merci de votre reaction si rapide à une demande de ma part. Vos fiches sont jolies rien à y ajouter et la playlist ððœ à présent je sais vers qui me tourner pour une soirée réussie ððœ
Had niet gezien dat de link een maandâŠ
Had niet gezien dat de link een maand geldig is. Ik heb de link pas over zes weken nodig. Na app contact te hebben gehad is de link verlengd. ð
De uitleg was duidelijk en het gebruikâŠ
De uitleg was duidelijk en het gebruik heel makkelijk. De playlist was ook echt een succes. Ik zou het iedereen aanraden. Dit was een goede toevoeging op onze festiviteiten.
Leuk! Wanneer doen we dit weer?
De pubquiz zat goed in elkaar, was actueel en leuk aangekleed met stukjes muziek en video. Was voor ons een top afsluiting van een aantal dagen weg met ons bedrijf! Dank!
Makkelijk te bestellen en direct in deâŠ
Makkelijk te bestellen en direct in de mailbox gehad. Leuke veelzijdige quiz gespeeld met de telefoon.
De grote quiz gedaan tijdens oud enâŠ
De grote quiz gedaan tijdens oud en nieuw gedaan met de buren. Was een groot succes! Erg leuk en erg gevarieerd.
Quick and friendly contact
Quick and friendly contact!
All the information was provided and they changed two questions for free to make it more suitable for our company.
Top quiz voor breed publiek
Tijdens ons personeelsuitje de quiz gespeeld. Quiz zat goed in elkaar met afwisselende vragen!
Vooraf contact gehad, waarbij er goed werd meegedacht en geholpen, dat was echt super!
Wij gaan hier zeker vaker gebruik van maken:)
Top !
Demande instantanée, top ! Conseil si besoin par message. Nous avons passé un bon moment avec les amis et enfants ! A refaire ! Merci !
Pubquiz besteld,.maar vonden het ergâŠ
Pubquiz besteld,.maar vonden het erg tegenvallen hadden er meer van verwacht!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ