GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) レビュヌ 387

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb al vaker quizzen besteld t.b.v. onze personeelsavonden. Nu voor een sponsoravond voor het goede doel een muziek Bingo avond georganiseerd met behulp van de Bingo's van Quizmaestro. Onze gasten... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ons neven- en nichtendiner hebben we dit jaar gecombineerd met de muziekquiz en foute muziekbingo van QuizMaestro. Een absolute aanrader! De muziekquiz is leuk met veel variatie in rondes en toeganke... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

What a fabulous way to spend New Years Eve!!!! Thank you so much we all enjoyed ourselves thoroughly. Gave us a couple of hours of fun, singing and dancing while waiting for the midnight fireworks. Al... もっず芋る

䌁業情報

1. ゲヌム専門店

圓該䌁業による蚘述

Organiseer je een Quiz? Bestel dan nu eenvoudig een kant-en-klare PubQuiz vanaf slechts 19 euro. Met onze PubQuiz ben je verzekerd van een avond vol plezier!

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

We deden de muziekbingo (jong en oud)

We deden de muziekbingo (jong en oud) met de familie tijdens kerst. Dit was erg gezellig en er werd enthousiast meegedaan en gezongen. Wel vond ik het lastig om te checken welke nummers wel of niet voorbij waren gekomen omdat het door elkaar ging met de shuffle stand, wat werd geadviseerd in de instructie. Hierdoor was de bingo lastig te controleren. Op den duur hadden we naar mijn idee alle nummers gehad maar had een aantal personen nog wel wat open staan op hun kaart, welke ik niet terug kon vinden in de afspeellijst.

2025幎12月25日
GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) ロゎ

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat de muziekbingo tijdens kerst zo gezellig was 🎶🎄

In de bijlage hebben we een checklist PDF toegevoegd die gebruikt kan worden om bij te houden welke nummers zijn afgespeeld, dat maakt het ook makkelijker om te checken of iemands bingo ook echt klopt. Dat er nummers op de bingokaarten zouden staan die niet in de afspeellijst staan, zou kunnen komen omdat AI-Shuffle mode (Smart Shuffle) is gebruikt, deze kan automatisch nummers toevoegen/verwijderen op basis van de muziek die je leuk vindt. Daarom adviseren we in onze instructies de normale shuffle modus te gebruiken.

Dank voor het review en hopelijk tot een volgende bingoavond! 😊 Als we je verder nog kunt helpen, stuur ons gerust een mailtje op info@quizmaestro.nl

Kerstbingo

Je ontvangt een afspeellijst via Spotify maar jammer genoeg bleef die haperen en wat jammer is dat er niet afgevinkt kon worden welke nummers waren geweest dus kon het niet gecontroleerd worden.Wel een gezellige bingo

2025幎12月20日
GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) ロゎ

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de bingo gezellig was 🎶

Het haperen zou kunnen komen door je internetverbinding of Spotify zelf, dat is helaas moeilijk voor ons om iets aan te doen :)
Om de nummers af te vinken die afgespeeld zijn, zit er in onze mail ook een checklist die je daarvoor kunt gebruiken. Dank voor je feedback! Als we je verder nog kunt helpen, stuur ons gerust een mailtje op info@quizmaestro.nl

Dikke aanrader

Ik had de foute kerst bingo voor onze vriendenavond besteld. De e-mail met alle benodigde instructies en de bingokaarten was er supersnel. Link naar Spotify werkte ook perfect.

Op de avond zelf was het een groot succes. Mee zingen, lachen, verbinding, we hebben genoten! Dikke aanrader 😃.

2025幎12月20日
5぀星のうち4の評䟡

Prima muziekbingo gehad

Prima muziekbingo gehad. Ik heb er 3 besteld en gespeeld.
Ik denk dat er wel wat verbetering in de bingokaarten mag. Voor in een cafe waar de verlichting wat minder is, zijn de titels voor sommige wat minder goed te lezen. Ook het uitprinten kost veel inkt. Verder prima bingo.

2025幎12月23日
5぀星のうち5の評䟡

Rapidité et perspicacité du service clients!

Nous avions fait une erreur dans le choix du thÚme du bingo qui n'était pas forcément adapté à ce que l'on recherchait..le service client à été trÚs efficace, rapide et à su nous satisfaire ! Je recommande! Attendons av impatience Noël pour tester à présent!

2025幎12月22日

Vraiment génial

J’ai vécu une trÚs belle expérience avec cette équipe lors de notre événement. Ils ont été d’une réactivité remarquable et toujours à l’écoute, du premier contact jusqu’à la fin du quiz. Ils ont vraiment pris le temps de comprendre ce que nous recherchions et ont adapté chaque élément à nos besoins et à nos envies. Le résultat était ludique, dynamique et parfaitement ajusté à notre groupe. Je les recommande sans hésiter pour tout événement d’entreprise.

2025幎12月6日

In ons café

We hebben bij ons in het café, de foute muziekbingo en de foute kerstbingo georganiseerd. En wat was dit een groot succes. Van fanatiek bingo spelen tot meezingen en dansen. Alle ingrediënten voor een top avond!

2025幎11月28日

Geweldige muziekbingo’s en topservice! ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik koop regelmatig muziekbingo’s bij Quizmaestro en kan niet anders zeggen dan dat het altijd een succes is!

De bingo’s zorgen voor een fantastisch feestje, ongeacht de gelegenheid. Het is superleuk om zelf te presenteren en iedereen gaat helemaal los.

De service van Quizmaestro is echt top: vriendelijk, snel en altijd goed bereikbaar. Het bestelproces is eenvoudig en alle producten worden snel geleverd.

Kortom, een aanrader voor iedereen die een gezellige en muzikale avond wil organiseren!

2025幎12月1日

De quiz was best lastig

De quiz was best lastig. Er waren veel specifieke vragen over vrij onbekende films. Dit had breder gemogen. Eerlijk gezegd vond ik hem (voor een familiedag met verschillende leeftijden) wat tegenvallen. Ik heb wel vaker pubquizzen gespeeld, deze was moeilijk. Bijv.over merk tas: er stonden merken bij waar iedereen nog nooit van had gehoord! Het had dus meer algemener mogen zijn. Wel leuk de verschillende onderdelen!

2025幎11月9日
5぀星のうち5の評䟡

QuizMaestro is a guarantee for a fun activity

Played QuizMaestro’s quiz now for a second time this year during a family evening, we were with a group of 10 people and everyone enjoyed it very much! Would totally recommend QuizMaestro if you’re looking for a fun activity with friends, family or colleagues!

2025幎10月18日
5぀星のうち3の評䟡

E-Mail met alle gegevens was er snel

E-Mail met alle gegevens was er snel. Alle reviews van de verschillende spellen zijn hetzelfde :). Dat er nog een klein bedrag pp bij komt staat in het begin niet echt vermeld. Ook klopte het aantal muzieknummers niet. Sommige stonden niet op de playlist

2025幎10月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス