GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

J'ai pu participer à un quiz lors d'un évènement d'entreprise. Ludique, énergisant et surtout collaboratif ! Puisqu'on ne joue pas les uns contre les autres, ça favorise les échanges. Play list vari... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb al vaker quizzen besteld t.b.v. onze personeelsavonden. Nu voor een sponsoravond voor het goede doel een muziek Bingo avond georganiseerd met behulp van de Bingo's van Quizmaestro. Onze gasten... もっと見る

5つ星のうち3の評価

De quiz was best lastig. Er waren veel specifieke vragen over vrij onbekende films. Dit had breder gemogen. Eerlijk gezegd vond ik hem (voor een familiedag met verschillende leeftijden) wat tegenvalle... もっと見る

5つ星のうち5の評価

What a fabulous way to spend New Years Eve!!!! Thank you so much we all enjoyed ourselves thoroughly. Gave us a couple of hours of fun, singing and dancing while waiting for the midnight fireworks. Al... もっと見る

企業情報

1. ゲーム専門店

当該企業による記述

Organiseer je een Quiz? Bestel dan nu eenvoudig een kant-en-klare PubQuiz vanaf slechts 19 euro. Met onze PubQuiz ben je verzekerd van een avond vol plezier!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 78

レビューを書く

Succesvolle bingo op familiefeest

Fantastische activiteit voor een familiedag met mensen in de leeftijd van 15 tot 85 jaar. Hele gezellige meezingers.

2025年5月30日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Wat fijn om te horen dat de Bingo zo’n succes was op jullie familiedag! 🎉

5つ星のうち2の評価

Quiz gekocht om zondag te spelen

Quiz gekocht om zondag te spelen.
Kon m wel direct spelen, maar de mail met uitleg en instructies om het later te spelen kreeg ik niet. Wel de factuur. Nu moet ik zelf maar uit zien te vinden hoe ik met de familie het spel kan spelen later. Ik ben echt geen digibeet, maar als je het niet direct gaat spelen, dan heb je wel een uitdaging via deze aanbieder.

Ik heb de review bijgesteld nadat ik met veel moeite contact heb gehad (mailen, appen en bellen). De reactie hieronder van QuizMaestro geeft de indruk dat ik een mail had gehad en dat die in de spam is beland. Dat is geenszins het geval geweest, heb niets gehad.

2025年6月3日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Bedankt voor je feedback, al vinden we het jammer dat je ervaring heeft geleid tot een eensterrenbeoordeling.

Na je melding hebben we het probleem opgepakt, en binnen één dag een nieuwe bevestigingsmail met uitleg en instructies verstuurd. De oorspronkelijke e-mail is vermoedelijk in de spamfolder terechtgekomen, wat helaas soms gebeurt.

We doen ons uiterste best om iedereen snel en goed te helpen – en vinden het dan ook spijtig dat de review niet helemaal lijkt aan te sluiten bij de service die we daadwerkelijk hebben geleverd.

Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Quiz Abend mit Freunden

Wir haben einen spannenden Quiz Abend mit lustigen Fragen verbracht. Das Pub Quiz 2024 war voller interessanten Fragen und das idealle Event um einen schönen Abend mit Freunden zu verbringen.

2025年2月11日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Vielen Dank für die tolle Bewertung!

Es freut uns sehr zu hören, dass ihr einen spannenden und unterhaltsamen Quiz-Abend mit unserem Pub Quiz 2024 hattet. Genau dafür machen wir das – um schöne Abende mit Freunden noch besonderer zu machen.

Wir hoffen, euch bald wieder mit einem unserer Quizformate begeistern zu dürfen!

Viele Grüße,
Das Team von QuizMaestro

Recomendado

Obtuve uno de los juegos de quizMaestro con mis amigos y fue súper divertido. Lo recomiendo!!

2025年5月24日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

¡Gracias por tu reseña tan positiva!

Nos alegra mucho saber que disfrutaste del juego con tus amigos y que lo pasaron tan bien. 😊
¡Gracias por recomendarnos y esperamos que vuelvas pronto para otro quiz lleno de diversión!

Saludos,
El equipo de QuizMaestro

Leuke quiz

Leuke quiz. Duidelijk en gevarieerd. Vind het wel prijzig voor wat je krijgt.

2025年5月6日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Bedankt voor je feedback!

Fijn om te horen dat je de quiz leuk, duidelijk en gevarieerd vond

Het QuizMaestro-team

5つ星のうち5の評価

De quiz is gevarieerd en zeer leuk om te spelen

De quiz was snel binnen. De quiz zelf was gevarieerd met leuke onderwerpen en vragen.
Het feit dat je kon zien welk team voorstaat en met hoeveel punten is ook erg leuk

2025年4月4日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Bedankt voor je mooie beoordeling!

Fijn om te horen dat je de quiz als prima hebt ervaren en de uitleg duidelijk vond. We hopen dat je een gezellige en geslaagde quizavond hebt gehad!

Leuke activiteit

Leuke activiteit, waar iedereen aan mee kan doen.

2025年3月7日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Bedankt voor je positieve beoordeling! We hopen je graag in toekomst weer te mogen helpen

Uitzonderlijk

Leuke, duidelijke, overzichtelijke en actuele quiz met een goede mix aan vragen en/of muziekfragmenten. Erg leuk

2025年3月17日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Wat een mooie review – dank je wel!

Geweldig om te horen dat je de quiz leuk, duidelijk en actueel vond, en dat de mix van vragen en muziekfragmenten goed beviel. Dat is precies waar we voor gaan!

Super makkelijk te organiseren

Super makkelijk te organiseren. Van aankoop tot prijsuitreiking. Geweldig genoten!

2025年3月5日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Wat leuk om te horen – bedankt voor je fijne reactie!

We vinden het belangrijk dat onze quizzen makkelijk te organiseren zijn, dus fijn dat je dat ook zo hebt ervaren. Geweldig dat jullie ervan hebben genoten, inclusief de prijsuitreiking!

5つ星のうち5の評価

Zeer leuke bingo - plezier voor de ganse familie

Leuke bingo, zorgt voor ambiance, maar toch even alle liedjes nakijken want niet alles werkt!

Werd zeer correct rechtgezet, bedankt hiervoor
(bekijk wel eventjes mijn 2de mail)

Ik ga dan ook van 3 naar 5 sterren

2025年3月1日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de bingo leuk vond en dat het voor een goede sfeer heeft gezorgd. Jammer dat niet alle liedjes goed werkten. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en, zoals we per mail hebben aangegeven, zorgen we ervoor dat dit netjes wordt opgelost. Mocht je nog vragen of feedback hebben, laat het ons gerust weten!

5つ星のうち2の評価

Foute bingo besteld en dan krijg je wederom een…

Foute bingo besteld en dan krijg je een playlist uit 2023..

2025年2月28日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Bedankt voor je review! Het spijt ons te horen dat je niet de verwachte playlist hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Stuur ons even een mailtje op info@quizmaestro.nl, dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk de juiste muziekbingo ontvangt. We helpen je graag verder!

5つ星のうち4の評価

leuke Quiz met veel verschillende…

leuke Quiz met veel verschillende vragen waardoor er voor iedereen wat bij zit.
Enig minpuntje is dat bij de vragen die je zelf kan/mag toevoegen, je hierbij maar een beperkt invoerveld hebt. Bij vier zelf ingevoerde vragen waren de laatste paar woorden niet te zien waardoor de vraag eigenlijk niet gesteld is. Als Quizmaster heb ik daardoor de boel moeten rechtzetten.

2025年2月5日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Bedankt voor je positieve review! Super om te horen dat je de quiz leuk vond en dat er voor iedereen iets bij zat. We begrijpen dat het beperkte invoerveld voor eigen vragen een minpuntje kan zijn. Dat is waardevolle feedback waar we zeker iets mee gaan doen! Mocht je in de toekomst nog tips of suggesties hebben, laat het ons vooral weten. We willen de quizervaring namelijk steeds blijven verbeteren.

Pubquiz #1 was hartstikke leuk

Pubquiz #1 was hartstikke leuk! Vragen over diverse thema's, helemaal goed!

De familiequiz was ook leuk, maaar: hij was niet geschikt voor kinderen! Er zaten geen vragen tussen die voor hen te beantwoorden waren. Een paar dagen van tevoren had ik via de app vragen gesteld, oa voor vanaf welke leeftijd de quiz leuk was. Hier kwam helaas geen antwoord op en toen is de quiz toch maar aangeschaft. Het was nog steeds een leuke quiz, maar niet geschikt voor kinderen of jonge tieners.

2025年1月31日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Bedankt voor je enthousiaste review! Super om te horen dat je onze pubquiz zo leuk vond. Wat betreft de familiequiz: we begrijpen dat het jammer is dat de vragen niet geschikt waren voor kinderen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Onze excuses dat je vooraf geen antwoord hebt gekregen op je vraag. We nemen je feedback mee om dit in de toekomst te verbeteren en duidelijker te communiceren over de geschiktheid per leeftijd. Nogmaals dank voor je input, en we hopen je snel weer te verrassen met een leuke quiz!

Super!

Top, leuke muziek en supersnelle levering van het product in mijn mailbox. Super bijdrage aan onze apres-ski werk borrel. Aanrader!

2025年2月6日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Wat een leuke review, bedankt! 😊 Super om te horen dat de muziek en snelle levering goed in de smaak vielen. Leuk dat onze muziekbingo een bijdrage kon leveren aan jullie après-ski werkborrel! 🎿🎶 Hopelijk mogen we je in de toekomst weer verblijden met een leuke muziekbingo. Proost! 🍻

We kozen de Foute Bingo en die was Superleuk

We kozen de Foute Bingo en dat was het. We hadden erg veel lol tijdens de Bingo. De mail waarin instructie, playlist en bingokaarten was duidelijk en konden zonder problemen aan de slag.

2025年2月3日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Leuk om te horen dat jullie zoveel lol hebben gehad met de Foute Bingo! 🎉😁 Fijn dat alles duidelijk was en dat jullie zonder problemen aan de slag konden. Bedankt voor je leuke review, en hopelijk tot een volgende keer voor nog meer bingo-plezier! 🎶✨

Leuk en makkelijk

Simpel te bestellen, simpel te openen, werkt goed met Kahoot en de quiz zat goed in elkaar. Veel lol gehad met de collega's tijdens de heidagen.

2025年1月30日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Bedankt voor je mooie review! 😊 Super om te horen dat het bestellen en gebruiken van de quiz zo makkelijk verliep en dat jullie veel plezier hebben gehad tijdens de heidagen. Dat is precies waar we het voor doen! . 🎉🎤

5つ星のうち4の評価

Very good and informative pub quiz.

Great pubquiz with a big mix of questions.

2025年1月8日

GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) からの回答

Thank you for your great review! 😊 We're so happy to hear that you enjoyed the pub quiz and appreciated the mix of questions. Hope to see you back for another fun quiz soon! 🎉🍻

Top quiz! Aanrader!

Ontzettend leuke quiz met verschillend thema’s. Doordat er bij sommige vragen extra punten te verdienen zijn, blijft het spannend tot het laatst. Erg gelachen, super avond gehad!

2024年12月31日

Trustpilot エクスペリエンス