Ikke misforstået, men set for den han er. Farlig.
Redigering 26/11/24: udlejeren er stadigt efter os med opkrÊvning gebyr 8 måneder efter fraflytings syn. lejloven betyder intet for manden. Det maks 2uger efter fraflytning syn man må sende hist og pist ting og 2-3 måneder for el-vand og varme. du er en virus som er svÊrt at blive helbredt fra.
Jeg ved godt at i tÊnker, hvis det er så slemt, hvordan kan det så fortsÊtte med at går an?
Det ved jeg ikke, men vi er 2 studerende som allerede havde masser af at se tid, han smadret begge vores Þkonomier gennem loftet og skabte ekstra omstÊndigheder som vi skulle igennem for at har det godt.
Tog mere enden 10k af vores depositum, for 2-4 pletter som vi havde billeder fÞre vi flyttet ind i lejligheden. Evt, andet han mente han havde ret til gennem kontrakten.
Senere fik vi med hjÊlp fra en vores venner, som lÊser jura og vi er blevet klogere på at det hele ligger i hans kontrakt, som du underskriver, ved indflytning. Det lader ham nemlig at opfÞre sig som han vil, uden nogen konsekvens for ham. Det er også kryptisk skrevet.
Du mÞder ikke ejendomsmÊgleren, ved rundvisning, det er en Randolph dude som sÊlger dig helvet uden en dårlig samvittighed, efterfÞlgende, vil du aldrig se denne person igen og side fast med en ejendomsmÊgler som mener at han ikke har en kontor, lige indtil du er fraflyttet, så vil han har ingen henvendelser, da man skal skrive til kontoret.
Vores sidste samtaler over tlf har vÊret ham der råber af mig, mens jeg beder ham at falde til ro og komme kommuniker med mig. Jeg synes ikke det er på nogen måder tilladt at behandle fremmede mennesker på den form, specielt ikke sine beboer.
Prikket over i'et med udlejeren er at når han ikke for sit vilje, så for du lov til at mÊrke hans vred, manden kan godt lide at tÊnke at alle omkring er dumme, for ellers vilde de ikke underskrive det kontrakt.
FÞre dette punkt, hvor jeg selv er blevet vred, så har jeg ikke vÊret andet enden hÞflig og imÞdekommende overfor ham. Men man når en kogepunkt, han er ikke misforstået, han er sådan og det tog os lang tid at indse. Håber ikke det tag jer lang tid at indse.
For dette er blot for tale grimt om manden, men blot en advarsel om at ikke går mod lÞven, den er nemlig farlig.
Redigering: det lyder slet ikke som i vil beklage, men belÊrer yderligere. At vi får 28k ud 40k er ikke rimeligt for at i for en lejlighed tilbage i en stand hvor der ikke bliver noteret andet en, små pletter ved hvor dÞrens lås tag fat. God dag, vi er fri fra jer.
2024幎3æ15æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ