レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En anden lejer, der var ven med Peter RaahÞj, fik Peter til at sende mig en ekstra regning pÃ¥ 10000 kr. fordi jeg ikke ville snakke med vedkommende, fordi personen var senildement og meget hensynslÞs.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Peter Raahoej er meget aggresiv og et overordnet ubehageligt menneske. FÃ¥r han ikke retten er hans metode at true og besvÊrliggÞre situationer indtil man "forhÃ¥bentligt" giver efter. Dette er bestem... もっず芋る

Jeg har boet 2 Ã¥r i en lejlighed i Odense C. Jeg har i den periode haft meget begrÊnset kontakt udlejer, da jeg ikke oplevede nogen problemer. Ved udflytning synes jeg vi fik en fornuftig og fair... もっず芋る

Peter er et gement svin, som behandler sine lejere derefter. NÃ¥r vandskade sker skider han hÞjt og flot pÃ¥ beboerne og siger sÃ¥ mÃ¥ i gÃ¥ i svÞmmehal indtil jeg kommer fra Ferie. Lejeren mÃ¥ selv betale... もっず芋る

1.5

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

60件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Lejer ved RaahÞj

En anden lejer, der var ven med Peter RaahÞj, fik Peter til at sende mig en ekstra regning på 10000 kr. fordi jeg ikke ville snakke med vedkommende, fordi personen var senildement og meget hensynslÞs.

2026幎2月20日

Raahoej からの回答

Hej Christian - vi kunne godt tÊnke os at vide, hvilken regning du snakker om? Det er jo ved at vÊre 3 år siden du fraflyttede dit tidligere lejemål, og din flytteopgÞrelse den gang var ikke så hÞj, som det tal du skriver om

Ikke misforstået, men set for den han er. Farlig.

Redigering 26/11/24: udlejeren er stadigt efter os med opkrÊvning gebyr 8 måneder efter fraflytings syn. lejloven betyder intet for manden. Det maks 2uger efter fraflytning syn man må sende hist og pist ting og 2-3 måneder for el-vand og varme. du er en virus som er svÊrt at blive helbredt fra.

Jeg ved godt at i tÊnker, hvis det er så slemt, hvordan kan det så fortsÊtte med at går an?

Det ved jeg ikke, men vi er 2 studerende som allerede havde masser af at se tid, han smadret begge vores Þkonomier gennem loftet og skabte ekstra omstÊndigheder som vi skulle igennem for at har det godt.

Tog mere enden 10k af vores depositum, for 2-4 pletter som vi havde billeder fÞre vi flyttet ind i lejligheden. Evt, andet han mente han havde ret til gennem kontrakten.

Senere fik vi med hjÊlp fra en vores venner, som lÊser jura og vi er blevet klogere på at det hele ligger i hans kontrakt, som du underskriver, ved indflytning. Det lader ham nemlig at opfÞre sig som han vil, uden nogen konsekvens for ham. Det er også kryptisk skrevet.

Du mÞder ikke ejendomsmÊgleren, ved rundvisning, det er en Randolph dude som sÊlger dig helvet uden en dårlig samvittighed, efterfÞlgende, vil du aldrig se denne person igen og side fast med en ejendomsmÊgler som mener at han ikke har en kontor, lige indtil du er fraflyttet, så vil han har ingen henvendelser, da man skal skrive til kontoret.

Vores sidste samtaler over tlf har vÊret ham der råber af mig, mens jeg beder ham at falde til ro og komme kommuniker med mig. Jeg synes ikke det er på nogen måder tilladt at behandle fremmede mennesker på den form, specielt ikke sine beboer.

Prikket over i'et med udlejeren er at når han ikke for sit vilje, så for du lov til at mÊrke hans vred, manden kan godt lide at tÊnke at alle omkring er dumme, for ellers vilde de ikke underskrive det kontrakt.

FÞre dette punkt, hvor jeg selv er blevet vred, så har jeg ikke vÊret andet enden hÞflig og imÞdekommende overfor ham. Men man når en kogepunkt, han er ikke misforstået, han er sådan og det tog os lang tid at indse. Håber ikke det tag jer lang tid at indse.

For dette er blot for tale grimt om manden, men blot en advarsel om at ikke går mod lÞven, den er nemlig farlig.

Redigering: det lyder slet ikke som i vil beklage, men belÊrer yderligere. At vi får 28k ud 40k er ikke rimeligt for at i for en lejlighed tilbage i en stand hvor der ikke bliver noteret andet en, små pletter ved hvor dÞrens lås tag fat. God dag, vi er fri fra jer.

2024幎3月15日

Raahoej からの回答

Vi skal vÊre de fÞrste til at beklage, at den danske lejelovgivning er så kompliceret. Når lejere som jer, der kommer fra Tyskland, er den lovgivning endnu svÊre at forstå. I har haft en 3-vÊrelses lejlighed på 85 m3, hvor I har tÞrret meget tÞj i lejemålet (dette må man ikke). I har betalt meget lidt for malerarbejdet i lejemålet, idet I kun har betalt 4.000 kr. for maling af vÊgge og vindueskarme. I har jo også underskrevet en fraflytningsrapport efter gennemgang af lejemålet. Vi skal erindre jer om, at I har fået kr. 28.216,25 tilbage allerede den 19. april 2024, efter at der er fremsendt en Þkonomisk afregning til jer.

LUGTER LANGT VÆK AF FUSK OG SVINDEL + UPROFFESIONEL EJENDOMSMÆGLER

NÊsten alt ved vores oplevelse hos Raahoej har lugtet langt vÊk af fusk og svindel.

Vi bliver mÞdt med en ejendomsmÊgler, som absolut intet ved om de ejendomme han fremviser, andet end hvad vi også selv kan lÊse os frem til på boligportalen.
Kommunikation mellem ejendomsmÊgler og os (lejere) er meget ringe eller ikke til stede, der bliver enten svaret sent eller slet ikke.

EjendomsmÊgler fortÊller os ved fremvisning at vi kan tage billede af lejekontrakt, så vi kan lÊse den derhjemme, vi tager desvÊrre ikke noget billede i situationen.
EfterfÞlgende lÊser vi anmeldelser her på TP og beslutter os for, at vi gerne vil have et yderligere kig på lejekontrakten.
Vi skriver til ejendomsmÊgler at vi gerne vil have sendt lejekontrakten, det kan vi ikke, fair nok, jeg tilbyder at komme forbi deres kontor, tage billeder af kontrakten (som lovet) og kÞre igen, så vi kan lÊse den derhjemme, da vi gerne vil have en jurist til at kigge den igennem, det må vi åbenbart ikke nu, så vi kunne kun lÊse den, inde på deres kontor.

EjendomsmÊgler gÞr mig opmÊrksom på at det eneste de har Êndret i lejekontrakten er PARAGRAF 11, som så også er den vigtigste paragraf, da det er den der fraskriver udlejer ansvar for forskellige ting og ligger betalingsansvaret for diverse over på lejer.

Vi vil fraråde Raahoej på det allerkraftigste. HVIS I LEJER HOS RAAHOEJ, SÅ KIG PARAGRAF 11 IGENNEM MEGET GRUNDIGT, DET ER DER, DE SNYDER EN.

2024幎5月7日
自発的なレビュヌ

Mange tak for 12 gode år som lejer!

Jeg har haft fornÞjelsen af at leje hos Peter RaahÞj i omkring 12 år, fordelt på to forskellige lejemål, og jeg kan Êrligt sige, at det har vÊret en behagelig og problemfri oplevelse fra start til slut.

Peter har konsekvent behandlet os med respekt og venlighed. Når der opstod problemer med vaskemaskinen eller opvaskemaskinen, blev de altid lÞst hurtigt og effektivt. Ved stÞrre vedligeholdelsesarbejder kunne der gå lidt lÊngere indtil håndvÊrkerne stod til rådighed, men Peter har altid sÞrget for, at alt blev ordnet til vores tilfredshed. Et eksempel er, da vi efter en vandskade fik et helt nyt badevÊrelse uden nogen stigning i huslejen.

Det, der virkelig skiller Peter ud som en ekstraordinÊr udlejer, er hans Êrlighed og retfÊrdighed. Ved begyndelsen af 2023 havde han ret til at hÊve vores husleje med 4% som fÞlge af pristalsregulering. Mange andre udlejere gjorde netop dette, men Peter valgte kun at hÊve med 0,9%, hvilket imponerede mig meget - han virkelig vÊrdsÊtter sine lejeres Þkonomiske situation og ikke blot handler ud fra, hvad der er tilladt.

Endvidere, under overdragelsen af lejligheden ved fraflytning, opdagede Peter nogle fejl og mangler i vores rengÞring. I stedet for at krÊve betaling for at udbedre dem selv, gav han os mulighed for at rette dem i lÞbet af de nÊste par dage. Det viser virkelig hans Þnske om at samarbejde og finde en lÞsning til gensidig tilfredshed.

Samlet set har min erfaring med Peter RaahÞj som udlejer vÊret eksemplarisk. Jeg kan uden tÞven anbefale ham som udlejer til alle, der sÞger en positiv og tryg lejeoplevelse, forudsat at de også behandler ham med den samme hÞflighed og hensynsfuldhed.

Tak, Peter, for de mange gode år som lejer!

2023幎6月15日

Peter er et gement svin

Peter er et gement svin, som behandler sine lejere derefter. Når vandskade sker skider han hÞjt og flot på beboerne og siger så må i gå i svÞmmehal indtil jeg kommer fra Ferie.
Lejeren må selv betale for at få over de tÊrede rÞr så alle i ejendommen kunne få varmt vand igen.

2023幎9月3日
自発的なレビュヌ

Ubehagelig og lÞgnagtig udlejer. Kan ikke anbefales.

Jeg har i lÊngere tid lejet bolig hos RaahÞj. Overordnet set har det vÊret meget få neutrale eller positive oplevelser, blandet med en masse ubehagelige og dårlige af slagsen.

FÞrst og fremmest er Peter en meget ubehagelig person, der aldrig burde have at gÞre med andre mennesker i hans virke. Han er ofte irriteret, ligeglad og med tendens til at ville skynde sig igennem ting.

Mit indflyttertjek bare meget prÊg af at han bare ville have mig igennem det så hurtigt og slapt som muligt. Der var en dyb fornemmelse af at han ikke Þnskede at jeg kiggede ting for meget igennem. Havde jeg gjort det og ikke fÞlt at han skyndte på mig, så ville der vÊre flere tilfÊlde med områder, der kunne bruge en kÊrlig hånd. Det er dybt uprofessionelt og bestemt ikke passende for situationen. Som udlejer bÞr man kunne udpege eller fejl, mangler og behov for renovering.

Jeg har heldigvis ikke haft behov for at have ham forbi lejligheden ofte, idet at han ofte er sur og irritabel og i det hele taget uden mannerer eller hÞflighed. DesvÊrre har jeg skullet gÞre det med mellemrum, idet at jeg har haft positionen som vicevÊrt der.

Dette leder os til endnu en Êrgelig og beklagelig situation. Jeg har lÞbende også skulle tage mig af grÊsplÊne og baggård mhp. grÊs og ukrudt. Dette er blevet gjort så der hverken er for meget af det ene eller det andet. Jeg har regelmÊssigt kigget på begge områder og taget mig af dem, såfremt de trÊngte til dette. Dette har fungeret fint i lÊngere tid. Det mener RaahÞj ikke og har lÞjet via e-mails omkring mit virke og har nÊgtet at indgå i dialog (igen, meget uprofessionelt). Så derfor har han fremtvunget sin egen side af sagen og taget funktionen og videregivet det til en anden (sandsynligvis med samme lÞgnagtige tilgang og perspektiv).

Alt i alt er Peter RaahÞj bare en udlejer man skal holde sig fra og ikke leje hos hvis man undgå det. Kunne jeg give mindre end én stjerne, så ville jeg helt sikkert dette.

2023幎9月4日

Meget ubehagelig udlejer

Meget ubehagelig udlejer, der virkelig får en til at fortryde man ikke fotograferede hele lejligheden ved indflytning.

2023幎3月14日

Raahoej からの回答

Når man ikke gÞr lejligheden ren efter sig, må man betale for at få det gjort.
Komfur, kogeplader, kÞleskab og badevÊrelse var IKKE rengjort.
Peter

Ubehagelig udlejer

Bor i hans ejendom , intet bliver lavet, i sommer gik der 3 uger hvor jeg ikke kunne låse min dÞr, nu har jeg ikke nok varme på vandet i brugser, efter at have skrevet mail i en mdr uden svar , får jeg endelig fat i udlejer, ja 4 til 8 uger siger . Aldrig har jeg talt med så et ubehageligt menneske, han er så ligeglad. Hans lejligheder er i meget dårlig stand , så hold jer langt vÊk fra denne ubehagelige udlejer , nu vil han ikke sÊlge mig poletter til vaskeri, han skriver vask i byen, meget nedladende og ubehageligt menneske, bliv vÊk , hans lejlighed er så dårligt isoleret at jeg betaler store varmereging og fÞgler med i mine naboers liv på godt og og ondt, glÊder mig til at flytte her i april vh anni Larsen Odense

2023幎1月2日
自発的なレビュヌ

Tak til RaahÞj og hans håndtering af min Alzheimers ramte mor

Jeg har ingen klager over RaahÞj Hansen a/s, men er faldet over en anmeldelse pÃ¥ trustpilot skrevet af en beboer der bor til leje i en af RaahÞjs ejendomme, og i anmeldelsen klager han over RaahÞj og problemer med en anden beboer i hans ejendom. Jeg har intet at udsÊtte pÃ¥ RaahÞj, tvÊrtimod, har han altid vÊret yders rimelig, forstÃ¥ende og hjÊlpsom igennem de 15 Ã¥r min mor han boet til leje hos ham. Det er nemlig min mor som der tales om i den anmeldelse
 i en meget uskÞn og umenneskelig fremstilling af en Êldre kvinde der i de senere Ã¥r har fÃ¥et helbredsmÊssige udfordringer
. Alzheimers. Pokkers Alzheimers
.Det er en stor sorg og som alle ved, i hÞj grad, pÃ¥rÞrendes sygdom.
Vi forsÞger alle at hjÊlpe hende sÃ¥ godt vi kan og det tager desvÊrre den tid det tager. Men jeg mÃ¥ sige til dig, der har skrevet anmeldelsen, du har selv nydt godt af min mors gÊstfrihed og venlighed
. for kun fÃ¥ Ã¥r siden, sad du ofte og drak te i hendes lejlighed, ja du havde sÃ¥gar din egen te med til hendes lejlighed, da du ikke drak kaffe. Det er jo ogsÃ¥ derfor du “ved” sÃ¥ meget om min mor. At du sidder og laver regnestykker pÃ¥ hvad hun kunne have sparet pÃ¥ tv-pakke
.hvorfor blander du dog i det ? Hvis noget skulle laves i lejligheden Þnskede hun ikke hjÊlp. Det ville hun selv klare og hun bestemmer jo stadig selv. Men du ved tydeligvis intet om demens og rettigheder.
Jeg er yders taknemmelig over den måde RaahÞj behandler min mor på pg håndterer en svÊr situation på. At lejere kommer i klemme, det er trist og Êrgerligt, men det har ikke noget med udlejeren RaahÞj at gÞre. Han er bundet af lovgivningen.
Beklager at du er udfordret og trÊt af det hele, men det er ikke udlejers fejl. Du har jo også det valg at finde en anden bolig, men du nyder jo også godt af den billige husleje.
Nu er min mor jo privatperson og ikke virksomhed, men du har stadig formået at udstille en privat person på Trustpilot og det er ikke i orden. Stop dig selv.!
Men jeg siger igen
din udlejer RaahÞj har vÊret en god udlejer og min mor og mange andre er glade for ham. Tak til RaahÞj.
Datter af den demente

2022幎8月23日
自発的なレビュヌ

Hold dig fra Peter RaahÞj.

Jeg kan kun nikke genkende til alle de negative kommentarer. De positive virker nÊrmest falske. BemÊrk de har over 20 ejendomme ledige i Odense hvor alle skriger på bolig. Det er ikke tilfÊldigt.

I forbindelse med indflytningsrapporten bliver der noteret pletvis malet og dårlig spartling. Men jeg får at vide at jeg bÞr tage billeder som dokumentation og sende til administrationen. Det gÞr jeg naturligvis. Da jeg ikke hÞrer noget vÊlger jeg at ringe fire dage efter jeg er flyttet ind. Dette skulle vise sig at blive en rigtig ubehagelig samtale.
Peter siger de slet ikke gemmer pÃ¥ ‘sÃ¥dan noget’ altsÃ¥ billederne. Jeg siger at jeg ikke forventer de kommer og maler - men jeg blot ville sikre mig jeg ikke stod med en kÊmperegning ved fraflytning. Hertil siger Peter at han vidste at lejligheden var malet uden fejl og mangler. Selvom jeg flere gange henviste til indflytningsrapport blev jeg kaldt for en lÞgner. Samtaler kommer herefter over i at han fortÊller mig at jeg skal finde et andet sted at bo. Hvilket jeg straks gÃ¥r i gang med efter den meget ubehagelige samtale som der kunne skrives bÞger om.
Da jeg ikke får en skriftlig opsigelse, tÊnker jeg at jeg vil vÊre på den sikre side og indsender derved selv en opsigelse efter ca. 3 uger.

Vi spoler nu tiden frem til flyttesyn hvor (hvad jeg vil gÊtte på er vicevÊrten) på et tidspunkt bare er gået ind i min lejlighed med forklaringen om at dÞren stod åben.
Her finder Peter to fejl. Den ene er et sort mÊrke på 4-5 cm på vÊggen. Selvom lejligheden jo kun var pletmalet ved indflytning skulle hele vÊggen med det lille nÊrke males - her fandt han altså ikke pletmaling tilstrÊkkelig selvom det har vÊret tilfÊldet ved min indflytning. Endvidere skal jeg betale knap 2500 for 1/10 af nyt tapet hvilket da også står i lejekontrakten. Dette vinder jeg dog uretfÊrdigt efter jeg kun har boet der i tre måneder og det var Peter selv der bad mig om at flytte. Dette benÊgtede han naturligvis på det groveste ved fraflytningssynet da det jo er dybt ulovligt. Det krÊver da heller ikke mange Google-sÞgninger for at finde ud af at han tit har handlet på kanten med loven.

Mit råd er at holde dig fra Peter. At skrive under på den lejekontrakt kommer du kun til at fortryde.

2022幎5月4日
自発的なレビュヌ

Det har vÊret med stor fornÞjelse at

Det har vÊret med stor fornÞjelse at jeg har boet til leje ved RaahÞj alt er gÃ¥et efter bogen og har fÃ¥et en super behandlingen af bÃ¥de Peter og han’s altid imÞdekommende personale.
Indflytnings og fraflytnings syn gik lige efter bogen og i god selskabelig tone.

Hvorfor så ikke 5 stjerner når jeg har bedt om at få noget udbedret at der lige lovlig lang vente tid men det blev gjordt.

Jeg ville ikke tÞve med at leje ved dem igen

2022幎1月20日

Fair behandling

Vi er lige fraflyttet vores 3 vÊrelses lejlighed efter 4 år. Vi har ikke haft nogle problemer. Hvis noget skulle fikses, er det blevet ordnet forholdsvis hurtigt. Fraflytningssynet var ordentligt og fair. Der har vÊret en god tone. Alt i alt en fin oplevelse!

2021幎11月2日

Undgå Raahoej

Raahoej overtog en bygning jeg boede i og Peter Raahoej er en af de mindst tiltalende, mest uhÞflige og frastÞdende mennesker jeg nogensinde har mÞdt. Det var et cirkus at opsige min lejlighed; på dagen da vi indleverede nÞglerne nÊgtede han at lytte til noget som helst i forhold til hvordan standen af lejligheden var sammenlignet med da jeg originalt flyttede ind. Og han nÊgtede at lade os beholde den kogeplade og det komfur vi havde installeret, og ville ikke betale mit depositum tilbage. Han truede os endda med at 'ringe efter nogen' for at true os, da vi klagede over hans behandling af os.

På et andet tidspunkt fÞr alt dette så jeg en anden lejlighed, hvor han sagde at han ikke udlejede til piger, fordi én pige havde larmet i en anden bygning han havde. Ja, det er ikke en overdrivelse hvad de andre skriver herinde.

KORTE VERSION: Hold jer langt vÊk fra denne udlejer; alle de dårlige anmeldelser er SANDE; Peter Raahoej er et usselt menneske uden nogen som helst form for respekt for hans lejere; sÞg ind hos andre firmaer, der rent faktisk går op i hvad de laver og ikke behandler jer som skidt.

2021幎2月13日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。