レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er den kreativ, som jeg har mÊrket mest effekt på. Men også den kreative med den bedste smag. Jeg kan varmt anbefale andre at kÞbe dette produkt.

䌁業が回答したした

Jeg skriver nu inden jeg har modtaget varen. Jeg er allerede meget overrasket over den imponerende kundeservice! Virkelig en service man kan lede lÊnge efter nu til dags. Jeg havde ikke fÃ¥et kig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde ikke hÞrt om kreatinvingummi fÞr, sÃ¥ prÞvede lige at kÞbe en bÞtte. Smager faktisk sindsygt. Er ikke sÊrlig vild med pulver, sÃ¥ nemt med vingummier. Var ogsÃ¥ kommet til at skrive forkert adresse... もっず芋る

䌁業が回答したした

Stor anbefaling, hvis du er seriÞs omkring din trÊning! Jeg har brugt dem over en lÊngere periode og kan tydeligt mÊrke forskel på både styrke og energi. Uden tvivl min fremtidige go-to!

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

Rade er en dansk-ejet virksomhed, der skiller sig ud fra standarden med revolutionerende og velsmagende kosttilskud. Vi gÃ¥r op i hÞj trovÊrdighed, gennemsigtighed og produkter, der bÃ¥de smager godt og har effekt. Hos Rade udvikler vi innovative supplementer i topkvalitet til fair priser – altid med respekt for kroppen og fokus pÃ¥ at gÞre din trÊning mere effektiv og motiverende. Vi tror pÃ¥, at kosttilskud skal vÊre en oplevelse, du glÊder dig til hver dag – uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten.

4.5

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Det er den kreativ

2026幎6月16日

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med dit kÞb. Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, du får stor glÊde af vores kreatin.

Erich

Super smart og innovativt produkt!

Hvis du ligesom jeg er trÊt af kreatin i pulverform, som klumper i vandet, bliver glemt og bare er besvÊrligt i lÊngden, kan jeg 100 procent anbefale Rade!

For mig har det gjort det langt nemmere at få sit kreatin fÞr eller efter trÊning uden bÞvl. Mega fedt produkt og endnu federe, at det er dansk med hurtig levering.

5 stjerner herfra!

2026幎2月12日

Kundeservice i verdensklasse!

Jeg skriver nu inden jeg har modtaget varen.

Jeg havde ikke fÃ¥et kigget ordentligt pÃ¥ “lerveringsmetode” sÃ¥ jeg valgte desvÊrre afhent selv, men Erich fra Rade, var opmÊrksom pÃ¥ jeg boede langt vÊk fra dem, og valgte selv at skrive til mig, om det var en fejl, eller om jeg gerne ville have leveret varen istedet. Tak til Erich!

2026幎1月16日

Rade からの回答

Det er mig, som takker for ordren!
Godt, at vi fik styr på det, og mange tak for anmeldelsen – det varmer!
Mvh
Erich
Rade

Jeg har haft en rigtigt god oplevelse

Jeg har haft en rigtigt god oplevelse med dette nye produkt- Kvaliteten er i top og smagen er god( kan varmt anbefales🙌)

2025幎12月16日

Hej Albert

SÊtter stor pris på din Êrlighed og mange tak for anmeldsen, håber du blev glad for din ordre !

Det kan klart anbefales, hurtig levering, god smag og virker som det skal.

2025幎6月26日

Tak for din anmeldelse, Mikkel! 🙌

Vi sÊtter stor pris på de pÊne ord
Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget! 🙏

Havde ikke hÞrt om kreatinvingummi fÞr

Havde ikke hÞrt om kreatinvingummi fÞr, så prÞvede lige at kÞbe en bÞtte. Smager faktisk sindsygt. Er ikke sÊrlig vild med pulver, så nemt med vingummier. Var også kommet til at skrive forkert adresse, men fik svar efter 5 min og fik det rettet af kundeservice. Kan klart anbefales hvis i ikke er vilde med at tage kreatin gennem pulver

2025幎6月26日

Tak for de fede ord, Patrick! 🙌

Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er blevet fan af kreatinvingummierne! Godt vi fik rettet adressen hurtigt – vi gÞr altid vores bedste for at hjÊlpe 😄

Tak for anbefalingen!

Falske anmeldelser

Falske anmeldelser. Sjovt at alle anmeldelser er lavet inden for 3 dage af hinanden, og samtidig snakker nogle af dem om lÊngerevarig brug, når man ikke engang kan kÞbe eller se noget på hjemmesiden.

Der står vitterligt "Opening soon"

Edit: Ejer påstår stadig de ikke er falske, selvom de er. Flere profiler har tidligere sendt gode anmeldeser til andre TrustPilot sider som er fishy. Tjek f. eks Magnus WÌrtzs profil, som tidligere har sendt gode anmeldelser om "Oscar Aeroe" (Kursus taber fra Dubai), og en anden TrustPilot side som har Êndret navn til info-22565 (CPHSmile.dk) fordi de blev fanget i svindel.

Flere nÊvner også "hurtig levering". Hvordan kan det vÊre relevant når det bare er "testpersoner", og ikke rigtige kunder?

2025幎6月8日

Hej Lukas,

Jeg skriver til dig i forhold til den anmeldelse, du har lagt op på Trustpilot om min virksomhed.

Jeg vil gerne starte med at sige, at det selvfÞlgelig stÃ¥r dig frit for at have en mening – men nÃ¥r man offentliggÞr en anmeldelse af en virksomhed, er det vigtigt, at den bygger pÃ¥ en reel kundeoplevelse. Det gÞr din anmeldelse desvÊrre ikke, da du aldrig har vÊret kunde hos os, og heller ikke har testet vores produkt.

Det hele startede ud fra en diskussion pÃ¥ Facebook, hvor vi ikke var enige – og det er fair. Men at du efterfÞlgende vÊlger at finde min virksomhed og skrive en negativ anmeldelse uden nogen form for relation til os, oplever jeg som direkte urimeligt og personligt grÊnseoverskridende.

Jeg vil også gerne forklare noget, så der ikke er nogen misforståelser:

Vores webshop er ikke live endnu, og det er helt bevidst. Vi er stadig i testfasen, hvor vi arbejder på at få alt på plads, så vi kan levere et godt og professionelt produkt, når vi åbner for offentligheden.

Vi oprettede vores Trustpilot-profil i god tid for at kunne vÊre transparente fra starten. Vores produkt er blevet testet af en rÊkke personer, fÞr webshoppen gik live, og bagefter spurgte vi dem, om de havde lyst til at dele deres oplevelse – fuldstÊndig Êrligt. Vi har udtrykkeligt sagt, at de gerne mÃ¥tte give 1 stjerne, hvis det var deres reelle oplevelse. Det handler ikke om at samle pÊne ord – det handler om Êgte feedback.

Jeg ved ogsÃ¥, at du nÊvner Magnus i din anmeldelse – én af vores testpersoner – og at han har skrevet mere end én anmeldelse fra sin personlige Trustpilot-profil. Det er dog hans private konto, og hvad han vÊlger at skrive pÃ¥ sin egen profil, har vi ingen indflydelse pÃ¥ og kan ikke kontrollere eller Êndre. Det er hans frie valg, og vi blander os ikke i det.

Vi brander for at skabe et sundt og gennemsigtigt brand – og derfor gÞr det ekstra ondt, nÃ¥r nogen forsÞger at ÞdelÊgge det, jeg personligt har brugt 10 mÃ¥neder pÃ¥ at bygge op, uden at have prÞvet produktet eller haft nogen kundekontakt.

Jeg hÃ¥ber, du vil genoverveje din anmeldelse, og tage med i dine overvejelser, at jeg ikke bare laver det her for sjov – det er mit arbejde, mit ansvar og noget, jeg virkelig lÊgger mit hjerte i.

Du er velkommen til at kontakte mig direkte, hvis du har spÞrgsmÃ¥l – men jeg hÃ¥ber, du vil tage mit svar seriÞst og tÊnke over, hvordan det pÃ¥virker en lille ivÊrksÊttervirksomhed, der prÞver at gÞre det rigtigt fra start.

Erich Busch
Rade

Kontakt@rade.dk

KÊmpe anbefaling!
Godt alternativ til almen. Creatine og smager fantastisk!

2025幎6月5日

Tusind tak for anbefalingen, Phillip! 🙌

Vi er virkelig glade for at hÞre, at du syntes godt om smagen – og at det fungerer som et godt alternativ til klassisk kreatin. Det betyder meget! 💪.

Virkelig et godt produkt der stÞttede

Virkelig et godt produkt der stÞttede min trÊning markant!!

2025幎6月4日

Tusind tak, Alexander! 💪

Vi er super glade for at hÞre, at produktet har givet et mÊrkbart boost til din trÊning – prÊcis sÃ¥dan det skal vÊre! Tak fordi du deler din oplevelse 🙏.

KÊmpe anbefaling!

Stor anbefaling, hvis du er seriÞs omkring din trÊning!

Uden tvivl min fremtidige go-to!

Tusind tak, Magnus! 💪

Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du mÊrker en tydelig forskel af vores vingummier!

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ anbefalingen – og glÊder os til at vÊre din faste go-to fremover 🙌.

Alt spiller og super god service og

Alt spiller og super god service og levering

Rade からの回答

Tak for den positive feedback, Tyler!
Det betyder meget for os at hÞre, at alt spiller – bÃ¥de med servicen og leveringen 🙌

Vi sÊtter stor pris på din stÞtte og håber, vi får lov at sende til dig igen.

Super gode!

Super gode!

Smager fantastisk og er super tidsbesparende og har en rigtig fin effekt. Meget nemmere end almindeligt kreatinpulver.

Der var Lynhurtig levering som også et stort plus

Kommer hÞjst sandsynligt igen

2025幎6月1日

Rade からの回答

Tusind tak for de flotte ord, Thomas!

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de smagen, effekten og den nemme anvendelse 💪

Det skal nemlig vÊre nemt og lÊkkert at tage kreatin – og sÃ¥ gÞr lynhurtig levering det hele lidt bedre! Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen 😊.

Bedste kreatin vingummier

Jeres kreatin vingummier har virkelig gjort en forskel! Let at tage, smager godt og jeg kan mÊrke både styrke og udholdenhed er forbedret. Jeg anbefaler dem

Rade からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Marck!

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at vores kreatin vingummier har gjort en positiv forskel for dig 💪

Vi har lagt stor vÊgt pÃ¥ bÃ¥de smag og effekt, sÃ¥ det er fedt at hÞre, at du oplever bÃ¥de Þget styrke og udholdenhed. Tak fordi du anbefaler os – vi er super glade for at have dig med pÃ¥ holdet!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。