Radio-Code.nl レビュヌ 420

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Helemaal super....was eerst naar dealer geweest en zij gaven aan dat het een hele plus was voor hun en zo'n €160 zou gaan kosten omdat de hele radio er uit gehaald moest worden om serienummer te zien.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik was al 2 weken bezig om de code via de Nissan dealer te krijgen. Uiteindelijk was het zover dat ik eerst mijn adresgegevens moest doorgeven en 25 euro betalen. Nu had ik binnen 20 minuten de code,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fiat Talento met renault radio. Eerst bezoek gebracht hoofddealer in wijnegem, auto moest worden binnengebracht om code op te sporen, 1,5 huur × +/_ 90 euro. Dit om blijkbaar radio te demonteren... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Auto gekocht met af fabriek radio, helaas geen code. Beetje gegoogled en bij deze site uitgekomen. Eerst beetje reviews gelezen en daarna zelf geprobeerd . Gegevens ingevuld en foto geÃŒpload met model... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bent u niet meer in het bezit van de code van uw radio of kunt u deze niet meer vinden. Wij bieden u de service aan om de originele radio code op afstand op te vragen. Het enige wat wij van u nodig hebben is het serienummer van uw autoradio, deze is te vinden na demontage van de radio op de witte sticker of deze is in de behuizing gestanst. Ook ondersteunen sommige modellen de weergave van het serienummer op het scherm zelf. U kunt de radio code bestellen met behulp van onze webwinkel. Betaling verwerken wij via een veilige verbinding via PayPal, iDEAL of Bancontact/MisterCash. Kies het merk waarvan u de code kwijt bent en vul dan het serienummer in. In de meeste gevallen hebben wij binnen 24 uur de originele radio code voor u. De radio code ontvangt u per mail en per sms.

連絡先

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Fiat Talento met renault radio.

Fiat Talento met renault radio.
Dit om blijkbaar radio te demonteren. Zelf gedaan 5 minuten job.
Daarna garage fiat in buurt van turnhout, 10 dagen aan het lijntje gehouden.Moesten blijkbaar Elon Musk contacteren, maar die had geen tijd.
Via radio code-nl code gevraagt, 29 minuten tussen betaling en verkrijgen code. Super. Bedankt.
Wim

2025幎3月13日
5぀星のうち1の評䟡

Radio code opgevraagd netjes een

De communicatie liep in het begin langzaam maar uit eindelijk wel opgelost.

2025幎2月28日
Radio-Code.nl ロゎ

Radio-Code.nl からの回答

Als we de code niet kunnen leveren, wordt het geld teruggestort. Hierover een mail gestuurd. Dit duurt een werkdag. ( Een werkdag betekend van Ma to Vrij ) Dit is per whatsapp/mail naar u verstuurd. Wat is hier niet duidelijk aan? Welke communicatie verwacht u dan nog? Abdelaziz Bouchataoui je heet niet eens Joop. We gaan dit melden bij trustpilot.

5぀星のうち4の評䟡

Reactie tijd

Een ster minder omdat ik op mijn eerste aanvraag verkeerde code gaf. Helaas kreeg ik na 2 mails en een app na 3 dagen eindelijk respons via mail dat code fout was. Radio uitgebouwd foto opgestuurd en na 2 uurtjes toch de code ontvangen.

2025幎2月19日

Bij werkte het echt

Ok eerst dacht ik dit kan niet voor €7,95 de code want de dealer zei ze moeten eerst de radio eruit halen en dan de serienummers opschrijven en op sturen naar Italië en ik zei de auto is hier in Nederland gemaakt en ze zeiden dat het een jaar kan duren voor ze de code opsturen en dan moesten ze nog wat doen dus het zou zo een beetje €400-500 kosten ik denk van ja dat klopt dus even niet, en toen probeerde ik dese website en de code is gewoon nog goed ook. Ik ging eerst die reviews lezen van deze website en alles was eigenlijk positief dus bij deze nog een positieve reactie bij mij werkte de code echt en had het binnen 24 uur. Heel erg bedankt echt.

2025幎2月17日

Top service

Top service. Ik heb fiat dealer gevraagd kost €98. Via hun €8. Goedemorgen,

Als wij als dealer deze op moeten vragen kost dit € 98,00 excl. btw.

image

Visser