Radorens レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Radorens er en professionel virksomhed, der tilbyder fliserens, terrasserens, tagbehandling og facaderens med fokus på hÞj kvalitet og kundetilfredshed. Vi sÞrger for grundig og effektiv rengÞring, så dine udendÞrsarealer fremstår som nye.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Fint tilfreds indtil videre

Fint tilfreds indtil videre. Jeg ved endnu ikke hvor godt imprÊgneringen virker, men det må tiden vise. Grunden til 4 stjerner fremfor 5 er at der blev brugt alt for lidt sand, så nu er der store revner mellem mange fliser. Jeg fik godt nok en nÊsten fuld pose som var i overskud, men det har langt fra vÊret nok, udover jeg også nu selv skal gå og fylde op og feje - hvilket jeg jo egentlig havd betalt mig fra...

Men altså, udover ovenstående har jeg vÊret tilfreds. God dialog, behageligt besÞg og fleksibel service. Prisen var også god.

Opdatering: Radorens tilbÞd at komme og ikke bare leverer mere sand men også feje det ud - det synes jeg egentlig var en meget ordentligt ting at gÞre, og det var på trods af at jeg "kun" trak en stjerne fra. De har derfor fortjent alle 5 stjerner nu.

2026幎4月21日

Radorens からの回答

Hej, og mange tak for din anmeldelse og de varme ord om vores service, dialog og pris – det betyder rigtig meget for os!

Fugesand er lidt specielt, da det naturligt sÊtter sig i lÞbet af de fÞrste dage efter udlÊgning – derfor sÞrger vi altid for at efterlade ekstra sand, sÃ¥ der er mulighed for at toppe op.

Vi er dog kede af at hÞre, at du oplever at det ikke er nok, og vi vil selvfÞlgelig gÞre alt for at du bliver helt tilfreds. Kontakt os endelig, sÃ¥ kommer vi straks ud og leverer og udlÊgger mere sand – helt uden beregning. Vores kunder er det vigtigste vi har, og vi vil altid gÞre vores bedste for at sikre et resultat du er 100% tilfreds med.

Vi glÊder os til at hÞre fra dig! 😊

Rigtig flot resultat

Rigtig flot resultat. Fliserne ser ud som nye igen. Kan klart anbefales.

2026幎4月22日

Radorens からの回答

Hej, og tusind tak for de dejlige ord! 😊

Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du er tilfreds med resultatet – det er prÊcis den forskel vi Þnsker at gÞre for vores kunder. Vi takker mange gange for anbefalingen, den betyder verden for os!

Vi håber du får mange gode år med dine fliser. Du er altid velkommen til at kontakte os igen 🙏

Super flot resultat.

Super flot resultat efter fliserens fra RADORENS – vores terrasse ser ud som ny igen. Professionel service og god kommunikation. Kan klart anbefales!

2026幎4月17日

Radorens からの回答

Hej David, og tusind tak for de super fine ord! 😊

Det er dejligt at hÞre at terrassen ser ud som ny igen – det er prÊcis det vi strÊber efter med hver eneste opgave. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ anbefalingen, den betyder virkelig meget for os!

Du er altid velkommen til at kontakte os igen 🙏

Fliserens

Virkelig et flot udfÞrt arbejde af Radorens pÃ¥ vores fliser 👍🏻. Yderligere en meget imÞdekommende og venlig dialog vedrÞrende pris, tidspunkt og opfÞlgning.
Vi er så positive og glade for resultatet, at vi vil anbefale Radorens til alle, der har brug for at få renset deres fliser 😊.

2026幎4月18日

Radorens からの回答

Hej Jannie, og mange mange tak for de utrolig varme ord! 😊

Det gÞr os sÃ¥ glade at hÞre, at I er tilfredse med bÃ¥de resultatet og samarbejdet – det er netop sÃ¥dan vi Þnsker at hver kunde skal opleve os. At I endda vil anbefale os til andre betyder verden for os!

Vi håber I får mange gode år med jeres fliser 🙏

Flot arbejde

Very satisfied with Rado’s work. The fliserens made a huge difference, and everything looks like new again. Reliable and easy to work with.

2026幎4月17日

Radorens からの回答

Hi Angelina, and thank you so much for your kind words! 😊

We are really happy to hear that you are satisfied with the result – it means a lot to us! It is always our goal to make sure everything looks like new again and that the experience is smooth and easy from start to finish.

We hope you enjoy your tiles for many years to come. You are always welcome to contact us again 🙏

Best regards

Super flot arbejede

Alt var så fint, fra han kom til han var fÊrdige, han var hurtige og meget effektive og super flink...
vores havegård på 100m2 er som ny, og til en rigtig fair pris....
Vi vil bruge radorens igen og kan varmt anbefale dem👍
Hundested

2026幎3月25日

Hej Peter, tak for de fine ord! 😊

Det var virklig rart at arbejde hos dig, og jeg er glad for du er tilfreds. Vi ses igen!

Jeg kan varmt anbefale Radorens

Jeg kan varmt anbefale Radorens! De har gjort et fantastisk stykke arbejde med at rense og imprÊgnere mine fliser – de ser som nye ud igen. Hele processen var professionel fra start til slut. Kommunikationen var hurtig og venlig, prisen var fair, og de kom til tiden som aftalt. Det er tydeligt, at de gÃ¥r op i kvalitet og kundetilfredshed. Jeg kommer helt sikkert til at bruge Radorens igen, nÃ¥r mine fliser trÊnger til en opfriskning!

2025幎11月10日

Hej Julius, tak for de fine ord! 😊

Det er dejligt at hÞre at du er tilfreds med både rens og imprÊgnering. Vi ses igen når tid er!

Radorens

Tak for hurtig og effektiv service

Tak for hurtig og effektiv service. Jeg kan helt klart anbefale dette firma.
Hilsen Sofie

2025幎10月20日

Hej Sofie, tak for det! Rart at hÞre du er glad med dine fliser. 😊

Du er altid velkommen igen!

KÊmpe anbefaling

KÊmpe anbefaling!
Jeg kan varmt anbefale RadoRens! Super god kommunikation og lynhurtig respons pÃ¥ at sende tilbud afsted. De var meget fleksible med tidspunkt, og resultatet blev helt fantastisk – fÞler jeg har fÃ¥et en helt ny terrasse, som er klar til at gÃ¥ vinteren mÞde.
Virkelig professionelt arbejde og tydeligt fokus på både kvalitet og miljÞ. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen, og anbefaler alle jeg kender at bruge RadoRens.

2025幎9月3日

Hej Linnea, tak for de varme ord! 😊

Det er dejligt at hÞre at du er tilfreds – og at terrassen er klar til vinteren!

Radorens

En virkelig god og problemfri

En virkelig god og problemfri oplevelse. Jeg er meget tilfreds med det endelige resultat.

2025幎5月21日

Radorens からの回答

Hej Stefan, tak for det! Godt at hÞre du er tilfreds med hvordan dine fliser ser ud nu. 😊

Du er altid velkommen til at kontakte os igen!

Radorens

Jeg er virkelig tilfreds med Radorens

Jeg er virkelig tilfreds med Radorens og det arbejde, de har udfÞrt. De var meget venlige, imÞdekommende og utroligt grundige i deres arbejde. Alt blev gjort med stor omhu, og resultatet var langt over mine forventninger – og det til en virkelig rimelig pris!

Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed. Kommunikationen var god hele vejen igennem, og de kom til tiden og ryddede pÊnt op efter sig. Jeg kan varmt anbefale Radorens til alle, der Þnsker professionel og pålidelig service.

2025幎5月9日

Hej Dimitar, tak for de fine ord! 😊

Det glÊder mig at hÞre at du er tilfreds – og at resultatet oversteg dine forventninger. Det er det vi gÃ¥r efter hver gang!

Du er altid velkommen til at kontakte os igen.