Rap Tag ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

䌁業情報

1. 屋根ふき業者

圓該䌁業による蚘述

Står du og skal bruge en tagdÊkker på SjÊlland? Hos Rap Tag ApS udfÞrer vi gennemtÊnkte og veludfÞrte lÞsninger til tagdÊkning med tagpap. Fordelene ved at vÊlge tagpap til dit nye tag er, foruden den lange holdbarhed, at materialet giver mulighed for mange kreative lÞsninger. Tagpap er fleksibelt, idet det både kan tilpasses de fleste former, samt kan udfÞres på en hÊldning helt ned til 2 grader. Derfor er det også et produkt, som mange arkitekter er glade for. Med vores erfaring inden for området, står vi altid klar til at vejlede om mulighederne med brug af tagpap til din tagdÊkning.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Komplet og ny 2 lags paplÞsning

Komplet og ny 2 lags paplÞsning monteret inkl. inddÊkninger og vindskedekapsler/sternkapsler, hvor der leveres fuldstÊndigt efter aftale - både på tid og til pris. Alle tagdÊkkere, konsulenter samt ejer udviser hÞj faglighed, trovÊrdighed og de leverer til punkt og prikke! - også under reklamation - det bliver tilrettet hvor man ikke lÞber fra ansvaret, men sÞger den gode lÞsning.
Brug dem!

Bo Holme/Ørholm

2026幎5月3日

Anbefales varmt.....

Vi fik udbedret en stor rådskade i taget og samtidig foretaget nye inddÊkninger omkring ovenlys og skorsten.
Super god kommunikation med firmaet, alle aftaler overholdes, arbejdet udfÞres meget flot og der ryddes flot op efterfÞlgende. De ansatte er behagelige at tale med og der er stor ros til Kenneth og Lukas for et meget fint stykke arbejde.
Jeg anbefaler varmt Rap Tag og kan ikke forestille mig at bruge andre.

2024幎8月30日
自発的なレビュヌ

Vi har nu haft et nyt tag liggende i

Vi har nu haft et nyt tag liggende i ca. en måned. Og vi er super glad for det.
Hele forlÞbet med at kontakte dem og til slut, var en oplevelse uden lige.
De er super venlige og hjÊlpsomme. Og nemme at få fat i.
Gutterne som var her skal også have tak for deres arbejde. De var imÞdekomme og venlige at snakke med. Det er et pÊnt stykke arbejde de har lavet.
Alle anbefalinger herfra.

2024幎7月31日

Varm anbefaling

Efter en vandskade fik vi indhentet tre tilbud og valgte Rap Tag. Der har vÊret virkelig god service, de er kommet som aftalt og lavet et virkelig pÊnt stykke arbejde. Da vi fik efterfÞlgende fik sat solceller på taget, og der i den forbindelse blev lavet en skade på taget. Kom Rap Tag ud og udbedrede skaden uden betaling.

2024幎1月29日
自発的なレビュヌ

Kan helt klart anbefales.

Kan helt klart anbefales.

Rigtig god service, flot arbejde, og det bedste og billigste tilbud vi fik på vores tagpap projekt. Desuden fik vi rigtig god rådgivning om vores Þvrige tage.
De kommer som aftalt og prisen er i henhold til tilbuddet. SÃ¥ alt i alt, en rigtig god oplevelse.

2023幎9月12日
自発的なレビュヌ

Rap Tag holder hvad de lover

Har fået 2-lags Icopal tagpap på vores sommerhus og nye tilbygning på I alt 111 m2 incl alu skinner/tagfod og en vanskelig inddÊkning

Rap tag kom som aftalt og har leveret et flot stykke arbejde - til aftalt pris

Vi har brugt dem fÞr for 4 år siden, til et anneks, og her var vores oplevelse den samme.

Professionelle og hjÊlpsomme tagdÊkkere

Vi anbefaler klart Rap Tag fra HolbÊk

2021幎6月26日

Stor anbefaling herfra

Vi har fået lagt over 300m2 nyt tagtap på vores hus. Taget har visse udfordringer i form af en stor bue samt mange ovenlysvinduer. Dertil har RapTag stået for komplet ryggnings udluftning samt klipfisk under ovenlys. Fra fÞrste kommunikation med Brian har vi fået kyndig og professionel vejledning. Undervejs i arbejdets udfÞrsel har der vÊret småÊndringer som alle er taget med et smil og imÞdekommendhed. Også kÊmpe stor ros til Kenneth og Kenneth som stod for arbejdet. Faktura 100% som aftalt og de enkelte kosmetiske ting der blevet fundet, blev rettet inden for 24 timer. KÊmpe stor ros og anbefaling herfra. (Arbejdet stod på i marts 2020)

2020幎11月2日
自発的なレビュヌ

Godt tagarbejde - gode aftaler og effektivt udfÞrt.

Rap Tag lagde nyt tagpap på vores sommerhus efter at have fjernet det gamle, der var blevet utÊt af regn. Endvidere var der noget tÞmrerarbejde, der også skulle laves i forbindelse med udskiftningen af tagpappet, som blev regnet med i tilbuddet. Det er blevet rigtigt flot og det har vÊret en fornÞjelse at samarbejde med Rap Tag, som har vÊret meget instruktive og forklaret, hvad der skulle gÞres og givet bud på arbejdet, som er blevet overholdt. God kommunikation, aftaler er holdt og effektivt og godt udfÞrt.

2020幎6月4日