RaskRask レビュー 1,554

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Tiden står stille og flyver af sted med en tiltagende summende fornemmelse af ro og afslappethed i krop og ikke mindst sjæl. Jakobs blide berøringer og mentale massage har hver gang givet mig et fys... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Per R var SÅ professionel, behagelig og dygtig. Han tog fat i lige de udfordringer, jeg havde behov for og min krop føles bare SÅ fantastisk efter behandlingen.💪🙌 Kæmpe anbefaling herfra. Jeg book... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi er tre kvinder som flere gange har fået massage af julien. Vi er alle tre super tilfredse med behandlingen.Julien er altid sød og smilende og giver en perfekt massage fra top til tå. Så vi priori... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Det var utrolig nemt og bekvemt, at massøren kom hjem til mig og havde alt med – briks, olier og hvad der ellers skulle bruges. Jeg skulle bare slappe af o... もっと見る

企業情報

1. マッサージ師
  2. 日帰りスパ
  3. スポーツ マッサージ師

当該企業による記述

RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!

4.9

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Rasmus er lige dele kompetent og…

Rasmus er lige dele kompetent og behagelig, og opmærksom på de udfordringer man har.
Han får min varmeste anbefaling.

2025年11月24日

Hej Tina

Tusind tak for de søde ord og de flotte stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Rasmus har givet dig en god behandling. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

Nicolai C

Nicolai C
Var meget professionel og behagelig. Han kan anbefales til alle.

2025年11月23日

Svend

Mange tak for anmeldelsen!🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Nicolai C. Vi ser frem til næste gang!

It was a great massage

It was a great massage! I’m definitely satisfied—it was professional and classic, with focus not just on the back but also on the head, face, and neck. I would definitely recommend it!

2025年10月29日

Hi Kasper

Thank you so much for your review 🙌 We’re happy to hear that you enjoyed your massage! We truly appreciate your recommendation 🌿

Best regards,

5つ星のうち5の評価

Hashem er meget dygtig og professionel.

Hashem er meget dygtig og professionel.
Jeg bookede for første gang hos RaskRask i november og Hashem var den der kunne. Det er jeg bestemt ikke ked af. Han var meget professionel, god til at forklare og mærke/lytte efter. Flere gange spurgte han om jeg var OK. Jeg skal i hvert fald have Hashem ud igen. Han får mine varmeste anbefalinger.

2025年11月16日

Hej Karin

Mange tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse, og at Hashem har kunnet give dig en behandling, du er tilfreds med. Vi håber, næste behandling bliver lige så god 💆

En virkelig positiv oplevelse

En virkelig positiv oplevelse. Nikolaj var god til at tage fat de rigtige steder. Kan klart anbefales

2025年11月20日

Hej Jette

Tusind tak for de søde ord! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Gry er utrolig dygtig

Gry er utrolig dygtig, og fik virkeligt løsnet op for de spændinger jeg havde i ryg, skuldre og nakke.

2025年11月20日

Hej Lars

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner! 🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik løsnet op for dine spændinger. Vi håber, at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Professionel og dygtig massør

Divin gav en behagelig og grundig dybdegående massage. Divin er professionel, forstår dine ønsker og skaber nemt kontakt. Jeg giver Divin mine bedste anbefalinger.

2025年11月19日

Hej Bente

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸 Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Divin. Din anbefaling betyder meget for os, og vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Dygtig og effektiv massage

Det var en rigtig god oplevelse og vil klart booke igen. Kan anbefale Ingeborg som er dygtig, rar og lyttende.

2025年11月13日

Maria

Tusind tak for de søde ord og de 5 stjerner! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse med Ingeborg, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

En rigtig god oplevelse.

En rigtig god oplevelse.
Christian R er super dygtig og meget professionel.
Er der til tiden og deler gerne ud af sin erfaring og viden.

2025年11月12日

Hej Rune

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre! 🌸 Vi er glade for, at du nød din behandling med Christian R. Vi håber, at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

Det var som at vågne efter en god nat…

Det var som at vågne efter en god nat søvn. Helt fantastisk.

Dorte

Mange tak for anmeldelsen!🌿 Dejligt at høre, at du havde en så god oplevelse. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

5つ星のうち5の評価

God til at fortælle lidt om hvad der…

God til at fortælle lidt om hvad der skulle ske og fremgangsmetoden. Dejlig massage.

Hej Lizzie

Tusind tak for den gode anmeldelse! 🌿
Vi er glade for, at du nød massagen, og vi ser frem til næste gang.

5つ星のうち5の評価

Joyce is good at what she’s doing and…

Joyce is good at what she’s doing and has a very winning personality.

Hi Hans-Henrik

Thank you so much for your kind words! 💆‍♀️ We're happy to hear that you had a great experience, and we hope to help you again in the future.

Best regards,

Fuldstændigt fremragende

Fuldstændigt fremragende. Smerterne i ryggen er helt forsvundet.

2025年11月5日

Hej Mikkel

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌿 Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at dine smerter er forsvundet. Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

Kompetent og professionel udført…

Kompetent og professionel udført massage.

2025年11月4日

Hej Ghita

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌸 Vi er glade for, at du nød massagen, og vi ser frem til næste gang.

En super god oplevelse

Har i dag haft besøg af Rolf.
En super god oplevelse.

2025年11月4日

Hej Kim

Tusind tak for de søde ord og de flotte stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Rolf har givet dig en god behandling. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

Ryg behandling

God behandling i dybte og behandler der hvor problemet. Er

2025年11月3日

Hej Pia

Mange tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Skønt at høre, at du havde en god oplevelse. Vi håber, næste behandling bliver lige så god 💆

God oplevelse

Benedikte er bare sød og effektiv.

2025年10月31日

Rita

Tusind tak for de søde ord og 5 stjerner! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse med Benedikte, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Dygtig massør

Dejlig 1 times massage

2025年10月30日

Hej Johanne

Mange tak for de flotte stjerner 🌸 Vi er glade for, at du nød massagen, og vi ser frem til næste gang.

Dygtig behandler - Nicolai A

God, professionel og utrolig behagelig

2025年10月29日

Lucas

Mange tak for anmeldelsen og de flotte stjerner!🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Nicolai A.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。