Tiden står stille og flyver af sted med en tiltagende summende fornemmelse af ro og afslappethed i krop og ikke mindst sjæl. Jakobs blide berøringer og mentale massage har hver gang givet mig et fys... もっと見る
企業が回答しました
Per R var SÅ professionel, behagelig og dygtig. Han tog fat i lige de udfordringer, jeg havde behov for og min krop føles bare SÅ fantastisk efter behandlingen.💪🙌 Kæmpe anbefaling herfra. Jeg book... もっと見る
企業が回答しました
Vi er tre kvinder som flere gange har fået massage af julien. Vi er alle tre super tilfredse med behandlingen.Julien er altid sød og smilende og giver en perfekt massage fra top til tå. Så vi priori... もっと見る
企業が回答しました
Fantastisk oplevelse fra start til slut! Det var utrolig nemt og bekvemt, at massøren kom hjem til mig og havde alt med – briks, olier og hvad der ellers skulle bruges. Jeg skulle bare slappe af o... もっと見る
企業が回答しました
RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!
Universitetsbyen 7, 8000, Aarhus, デンマーク
ネガティブなレビューの 83%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Marie var en helt fantastisk massør, både menneskeligt og fagligt.
Punktlig, dygtig, nysgerrig på hendes klient og omhyggelig i arbejdet.
Meget mere end bare en massage, vil bestemt vende tilbage til Marie igen

RaskRask からの回答
Jeg har lige fået en behandling af Michala Kropsterapeut ved ManuVision.
Det er muligvis den bedste og mest effektive behandling jeg nogensinde har fået.
Michala er rar, rolig og meget dygtig indenfor sit område.

RaskRask からの回答
Vi havde besøg af Søren til en par massage! Søren var meget behagelig, og gav en god massage. Han fik fat i steder vi ikke vi var spændte. Søren kan klart anbefales!

RaskRask からの回答
Hashem var virkelig dygtig og forstod mit behov👍

RaskRask からの回答
vi var to der fik massage - jeg syntes han masserede alt for hurtigt, og jeg ville have ønsket han fokuserede meget mere på de områder jeg bad om, i stedet for lange strøg i længere tid. Jeg gjorde ham opmærksom på det, og det virkede kort, og havde ikke lyst til at sige det flere gange. Jeg havde forventet en anden måde at massere på.

RaskRask からの回答
En rigtig god oplevelse har haft Tine flere gange hun er virkelig god

RaskRask からの回答
Very sweet, very proff. and always a pleasure :-)
Really good massage with right pressure and focus

RaskRask からの回答
Hashem er virkelig dygtig og ved præcis, hvor han skal massere for at løsne spændingerne. Lytter til, hvad man har brug for, og får en til at føle sig tryg og afslappet. Rigtig rar og professionel – kan varmt anbefales!

RaskRask からの回答
Christian er en dygtig massør. Han er yderst professionel, lytter aktivt og bruger sin viden som fysioterapeut. Jeg har en nakkeskade, som kræver en vis forsigtighed og Christian sørger for at afpasse massagen meget fint. Jeg føler mig helt tryg ved ham og vil helt sikkert booke ham igen.

RaskRask からの回答
Marianne behandlede vores olde på 102 år - har fået 2 behandlinger nu. Det har været fantastisk for hende. Samtidig har Marianne udvist stor menneskelig forståelse, tid og overskud.

RaskRask からの回答
Kenneth fandt hurtigt de ømme punkter, masserede grundigt men var også lydhør omkring hårdhed etc

RaskRask からの回答
En rigtig god oplevelse. Jeg følte mig godt passet på og havde oplevelsen af at blive lyttet til. Dejlig rolig krop efter behandlingen.

RaskRask からの回答
Altid god og omhyggelig. Har brugt Marie i over et år. Meget viden om kroppen. Har hjulpet mig mange gange. Så kæmpe anbefaling herfra.

RaskRask からの回答
Særdeles dygtig og sød massør Faith, hun kan klar anbefales :)

RaskRask からの回答
Lars er ubetinget den bedste massør og kropsterapeut, jeg har oplevet. Kæmpe anbefaling fra mig.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。