Razon レビュー 64

TrustScore 5段階評価の3

3.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Rekommenderas Jättebra kundservice, MEN, handtagen var rosa på bilden men svarta i verkligheten. Sedan så va det lite svårare att få ihop cykeln även med videon i bakgrunden som visade hur man gjord... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Har købt to børne mountainbikes, ordre DK250700601. Bestilte og modtog inden for en uge. Eneste udfordring var mountainbike forhjul i forhold til samlingsvideoen, men det gik. Har to meget g... もっと見る

5つ星のうち4の評価

12 kalenderdagars leveranstid till Stockholm i april 2025. Väldigt fin cykel och monteringen var enkel. Bromsarna var inte bra justerade vid leverans vilket inte var en del av monteringsanvisninga... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Det værste svindel firma jeg nogensinde har handlet med. Vi har modtaget en defekt cykel og efter mails frem og tilbage svare de pludselig ikke tilbage længere. Det er snyd og bedrag. Køb ALDRIG... もっと見る

3.1

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Nopeasti toimitus

Nopeasti lähti paketti tulemaan ja kokonaisuudessaan on laadukkaan oloinen pyörä.

2025年5月13日
自発的なレビュー

Kiitos paljon palautteestasi!
Ilo kuulla, että toimitus sujui nopeasti ja että pyörä vastasi odotuksiasi laadultaan. Toivotamme paljon mukavia ajokilometrejä! 😊

En otroligt fin cykel

En otroligt fin cykel
Rejält bygg
Kom snabbt fram och känns som att den kommer hålla många år

2025年4月26日

Razon からの回答

Stort tack för din fina återkoppling – vi blir så glada att höra att du är nöjd med cykeln!
Det betyder mycket för oss att du uppskattar både kvaliteten och leveransen.

Vi önskar dig många härliga turer framöver!

5つ星のうち5の評価

Varan var som jag förväntade mig

Varan var som jag förväntade mig. Enkel leverans till dörren.

2025年4月24日

Razon からの回答

Tack så mycket för din kommentar – det gläder oss att höra att allt levde upp till dina förväntningar och att leveransen gick smidigt!

Kiitos palautteestasi!

Toimitusaika voi tosiaan vaihdella toimitusosoitteen mukaan. Valitettavasti meillä ei aina ole täyttä vaikutusvaltaa toimituksiin erityisesti syrjäisempiin alueisiin. Teemme kuitenkin aina parhaamme, jotta tilaukset saapuvat mahdollisimman nopeasti perille.

5つ星のうち5の評価

Mkt bra bemötande och hjälp

Mkt bra bemötande och hjälp ! Super bra leverans!! Jag rekommenderar att köpa cykel härifrån !! Vi är supernöjda !! Och dom har bra priser!

2025年4月25日
自発的なレビュー

Razon からの回答

Stort tack för din fina återkoppling! Det betyder mycket för oss att höra att ni är nöjda med både bemötandet, leveransen och cykeln :)

Fin cykel

Fin cykel - hurtig levering. Kan varmt anbefales!

2025年4月24日

Razon からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både cyklen og leveringen. Det betyder meget for os. 😊

Hurtig levering

Hurtig levering, cyklen var som beskrevet.

2025年4月22日

Razon からの回答

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at leveringen gik hurtigt, og at cyklen levede op til dine forventninger.

5つ星のうち4の評価

12 kalenderdagars leveranstid till…

12 kalenderdagars leveranstid till Stockholm i april 2025.

Väldigt fin cykel och monteringen var enkel. Bromsarna var inte bra justerade vid leverans vilket inte var en del av monteringsanvisningarna.

2025年4月18日

Razon からの回答

Tack för din feedback och dina synpunkter!

Vi är glada att du är nöjd med cykeln och att monteringen gick enkelt. Vad gäller bromsarna – ibland krävs grundläggande justeringar po mottagandet, vilket är normalt för fabriksmonterade cyklar. Detta är också angivet i tillverkarens produktkort och instruktioner.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver vidare hjälp!

Nice bike

The bike looks very expensive, has a nice built and good quality. One problem I encountered is one of the bolt is screwed tightly and I can’t unscrew it. The bolt is soft and it broke when I tried to remove it.

2025年4月16日

Hi,

Thank you so much for your feedback – we’re really glad you like the bike!

We’re sorry to hear about the issue with the bolt. It’s a shame we didn’t hear from you earlier about this – we’re always here to help and would have been happy to find a quick solution for you.

5つ星のうち2の評価

Not good quality

Not good quality

Hi,

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that you weren’t satisfied with the product.

Unfortunately, we didn’t receive any message from you about the issue — we’re always ready to help and would have gladly looked for a solution together.

If there’s still anything we can assist you with, feel free to reach out.

Toimitus ok

Kohtuullisen nopea toimitus kotiovelle.
Hyvä toimituksen seuranta

Razon からの回答

Kiitos mielipiteestäsi! Olemme iloisia, että olet tyytyväinen ostokseesi.

Bra kvalitativ

Bra kvalitativ . Så mycket fint cykel. Barnen är så mycket nöjda

2025年4月7日

Razon からの回答

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med din beställning och cykel. Om du behöver hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss.

excellent service

excellent service, which I want to trust again. and a good bike is the most beautiful bike I have ever seen! a clear instruction manual in my language was included 👌🏼

Razon からの回答

Thanks for your feedback! We're glad you're happy with your order and bike. If you need any help, please contact us.

5つ星のうち1の評価

Fick cykel med några fel vid…

Fick cykel med några fel vid monteringen, back hjulet är punkterat o går ej pumpa luft i, cykel korgen är trasig, går ej o justera sadeln den åker ner direkt
Har gjort felanmälan , inget svar 🤔
Inte nöjd

2025年4月11日

Razon からの回答

Tack för din feedback – och vi är verkligen ledsna att du från början fick en cykel med problem.

Vi är glada att du till slut fick hjälp, men beklagar att det dröjde och att upplevelsen inte blev så smidig som vi önskar för våra kunder.

Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer framöver!

5つ星のうち4の評価

När det gäller leverans så var det sänts. Varan har kommit fram efter några dagar som man suttit hemma o väntat på paketet.

När det gäller leverans så var det sämsta som jag varit med om. UPS suger.
Cykeln är bra!👍 J

2025年4月10日

Tack för din feedback!
Vi är ledsna att leveransen med UPS inte fungerade som den borde. Vi förstår din frustration och tar detta vidare med fraktbolaget. Det gläder oss dock att du är nöjd med cykeln!

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans! Cykeln är bra, inget att klaga på

2025年4月8日

Trustpilot エクスペリエンス