Vi kom raskt i gang - fikk en prÞvetime etter bare noen dager og har nÃ¥ planlagt fremdriften fremover mot avsluttende tentamener og eksamener. Hyggelig ung kvinne kom og hjalp min datter, satt hele ti... ãã£ãšèŠã
Vi trengte ekstraundervisning i R1 matematikk. Studenten tar R1 med fjernundervisning, og det har fungert relativt dÃ¥rlig med individuelt tilpasset undervisning og hjelp. Takk for mÃ¥lrettet undervis... ãã£ãšèŠã
SÞnnen min fikk tilbake lÊringsgleden og motivasjon i matte. Flink lÊrer som var enkel å forholde seg til. Jeg var i utgangspunktet skeptisk til nettundervisning, men det fungerte veldig fint.
Vi er veldig fornÞyd med bistanden dere tilbyr. LÊreren er veldig flink, og vel så viktig er at han lykkes med å skape en god arena for å jobbe med skole.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en studentdrevet privatundervisningsbedrift der våre lÊrere er Norges flinkeste realfagsstudenter. Vi tilbyr undervisning for grunnskole, VGS og hÞyere utdanning.
HÞgskoleringen 4, 7034, Trondheim, ãã«ãŠã§ãŒ
- 936 48 246
- kontakt@realfagnorge.no
- realfagnorge.no
Faglig Kunnskap og evne til Ã¥ lÊre fraâŠ
Faglig Kunnskap og evne til å lÊre fra seg er unikt.
Rask oppstart og maksimal utnyttelse av tiden
Vi kom raskt i gang - fikk en prÞvetime etter bare noen dager og har nå planlagt fremdriften fremover mot avsluttende tentamener og eksamener. Hyggelig ung kvinne kom og hjalp min datter, satt hele tiden og jobbet med matematikken kontinuerlig - ikke bare hyggelig smalltalk slik jeg har opplevd tidligere. Her gikk de rett i arbeid :-)
Vi er veldig fornÞyd med bistanden viâŠ
Rask respons og oppstart
Rask respons. Elev har god kjemi med lÊrer, som er dyktig, pedagogisk og med et behagelig vesen. Utrolig viktig i en lÊre situasjon.
Positive tilbakemeldinger fra elev bÃ¥deâŠ
Positive tilbakemeldinger fra elev både i form av opplevelse og kvalitativ utvikling
God relasjon så viktig for motivasjon og faglig mestring
NÃ¥r to mennesker mÞtes for fÞrste gang for Ã¥ bygge en relasjon rundt mestring. SÃ¥ bÞr den ansvarlige kunne anerkjenne og formidle hÃ¥p til elevens usikkerhet rundt faglig tema i matte. Studenten vi fikk har slike kvaliteter. Hun er ogsÃ¥ flink til Ã¥ lytte, finne frem andre positive kvaliteter ved seg selv i samtalen. Som vennlig, smilende, bruke positivt sprÃ¥k, stille reflekterte spÞrsmÃ¥l som eleven skjÞnner. StÞtte eleven ved Ã¥ analysere hvor denne er faglig. VÊre tÃ¥lmodig nÃ¥r finner og justerer metode for innlÊring underveis. Realfaghjelpen var ogsÃ¥ rask ved fÞrste henvendelse Ã¥ skaffe stÞtte lÊrer. Allerede dagen etter kom henvendelse fra student i Bergen. Som var tilgjengelig. OgsÃ¥ betaling av pk vi valgte pÃ¥ 20 timer var fint lagt opp med betaling i begynnelsen av neste mÃ¥ned.Prisen per elev time 60 minutter var grei.Burde kanskje stÃ¥tt 60 min i annonse. Siden mange tenker kanskje en undervisningstime er 45-50 minutterð

Realfagshjelpen ããã®åç
Akkurat det vi trengte
Vi trengte ekstraundervisning i R1 matematikk. Studenten tar R1 med fjernundervisning, og det har fungert relativt dårlig med individuelt tilpasset undervisning og hjelp.
Takk for målrettet undervisning en-til-en hvor det ble gitt god pedagogisk undervisning i nÞyaktig de problemstillingene vi trengte hjelp til.
Rett og slett perfekt for vår student.
Stur unna denne useriÞse bedriften!
KjÞpte en pakke på 20 timer, etter 12 timer sluttet lÊrer å ta kontakt. Fikk ikke tak i lÊrer ved henvendelder. Endte opp med å ha eksamen uten å få den hjelper jeg trengte og skulle betale for. Veldig leit å bruke penger på privatisteksamen uten å få hjelp fÞr den slik som avtalt! Som fÞlge av dette Þnsket jeg ikke å betale for timene jeg ikke fikk. De visste ingen vilje til å la meg slippe å betale for timene jeg ikke fikk og truet med inkasso!! Styr unna, det finnes ikke seriÞst.
Mottakelsen og forståelsen
Mottakelsen og forståelsen. FÞrste time gikk som smurt med veldig stÞdig og god lÊrer . Imponert! Gleder oss til fortsettelsen!
Veldig bra!
Meget bra!
Dyktige lÊrere som legger til rette for god lÊring!
Veldig godt tilbud
Veldig godt tilbud! Underviserne har et solid pedagogisk fundament.
Anbefales sterkt
Fikk hjelp av en kjempeflink lÊrer som gjorde at jeg gikk 2 karakterer opp i matte. Anbefales sterkt!
Realfagshjelpen har de dyktigsteâŠ
Realfagshjelpen har de dyktigste lÊrererne på markedet!
De er utrolig flinke alle sammen.
Veldig fornÞyd
Dyktige og seriÞse lÊrere som legger til rette for at man som elev skal lykkes faglig
Veldig gode lÊrere