ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ren svindel og umuligt at opsige. Er blevet trukket for et lÞbende abonnement, som jeg aldrig har godkendt eller er blevet oplyst om. Det er decideret brugerfjendtligt. Ingen gennemsigtighed: Man... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fup og fidus Skulle bruge en fodboldtrÊner til min sÞn, og "bestilte" derfor 30 dages adgang som man skulle. Er endt med et mÃ¥nedligt abonnement, hvor der hver mÃ¥ned trÊkkes 299 kr. Det fremgik in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I must say that I am satisfied because thanks to this platform I was able to meet students of various ages who needed to pass Spanish exams or understand and speak Italian better. I am happy to have h... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 82ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
I have been a teacher at SuperProf
I have been a teacher at SuperProf for over a year now, and I've been incredibly happy with the experience! I have not had much need for Support help, but the few times I've needed it, they managed to fix it quickly.
Perfect:) Very good experience
Perfect:) Very good experience
DÃ¥rligt simpelthen
Incentiverer en til at lÊgge en god anmeldelse.
Ren svindel og umuligt at opsige...
Ren svindel og umuligt at opsige.
Ingen gennemsigtighed: Man kan hverken se tidligere betalinger eller finde sine fakturaer på profilen.
Umulig opsigelse: Der findes ingen knap til at afbryde abonnementet på hjemmesiden.
Ingen support: Der er intet telefonnummer at ringe til, når man har brug for hjÊlp.
Det fÞles som en fÊlde designet til at tÞmme ens konto. Hold jer langt vÊk fra denne platform!

Superprof DK ããã®åç
Fup og fidus - lad ikke handlen gå i hus
Fup og fidus
Skulle bruge en fodboldtrÊner til min sÞn, og "bestilte" derfor 30 dages adgang som man skulle. Er endt med et månedligt abonnement, hvor der hver måned trÊkkes 299 kr. Det fremgik ingen steder - og man kan heller ikke afmelde det nogen steder.
Respons på henvendelser, gÞr virksomheden sig heller ikke i...
Derfor har vi valgt at anmelde virksomheden flere steder - bl.a. gennem vores bank...
SUK...

Aggressiv manipulerende markedsfÞring
Aggressiv markedsfÞring med lovning om gratis fÞrste lektion-
sms tidlig om morgenen og mails en masse. Underviseren, jeg Þnskede, ville ikke undervise mig.
Det mest utrygge: Jeg kan ikke opsige mit elevpas på hjemmesiden.

GÞr det ikke!!
GÞr det ikke!!! De er intet andet end et fupfirma!

Superprof DK ããã®åç
Easy and a simple way to get in touchâŠ
Easy and a simple way to get in touch with online students :-)

Superprof DK ããã®åç
Jeg oprettede mig på platformen for at få undervisning i jazzklaver
Jeg oprettede mig på platformen for at få undervisning i klaver og lÊste at pengene fÞrst trÊkkes efter accept fra den underviser jeg havde fundet. Underviseren bekrÊftede ret hurtigt at kunne undervise mig, men efter at de 299 var trukket fra min konto sprang underviser fra og jeg har betalt 299 til ingen nytte. Har efterfÞlgende skrevet mail 3 gange uden at få svar. Det virker useriÞst og mere som en pengemaskine end som en reel platform.

Superprof DK ããã®åç
It's a nice platform to find connectionâŠ
It's a nice platform to find connection for a good learning

Superprof DK ããã®åç
Har ikke rigtig noget godt at sige omâŠ
Har ikke rigtig noget godt at sige om oplevelsen. De siger de fÞrst trÊkker, når en underviser accepterer din anmodning - men det betyder ikke nÞdvendigvis at underviseren accepterer at tage dig ind som elev.
Derudover foreslag jeg en pakke på 10 timer med en underviser, som underviser afslår. Alligevel bliver 821,55,- hÊvet fra min konto...

Superprof DK ããã®åç
Komplet useriÞst firma og useriÞseâŠ
Komplet useriÞst firma og useriÞse undervisere. Et stort Muppet show. Spar jeres penge.

Superprof DK ããã®åç
Super nem adgang og gode undervisere
Nemt at bruge
Nemt at bruge, nemt at navigere i, mange undervisningsmuligheder for brugerne :)
Super and very use to use
It's okay, but clearly bribing for better reviews
Superproof asked me to do a 5-star review in order to give me benefits, so here we are. Not cool. It deserves a 4-star review, but this behaviour reduces it. Remember when Elon Musk offered 1 million to Americans voting conservative? Same thing.
It's okay, fine for freelance work. It's got a superficial, robotic interface, and if you give them money you'll be much more likely to be noticed. Until you get reviews, you'll be hidden.
It signs you out after a short amount of time, even if you are in the middle of creating a profile, and every time you must sign in with a code, there's no simply remembering the browser or device with a cookie. A bit annoying.
Otherwise, when it works, it works well.
god og pålidelig lÊringsportal
Superprof er en god og meget overskuelig lÊringsportal med mange dygtige undervisere. Det er nemt at finde undervisere som har fået gode anmeldelser så man ikke ender med at spilde sine penge på at få dårlig eller inkompetent vejledning/undervisning.
Jeg kan anbefale den både til elever og undervisere
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ