Vi har mentor for datteren vår som går fÞrste år på ungdomsskole og får hjelp sÊrlig i matte. Er utrolig fornÞyd med Zara. Fantastisk lÊrer og flink til å motivere
äŒæ¥ãåçããŸãã
Veldig fornÞyd med min sÞnns privatlÊrer. Har prÞvd to andre firmaer med mine eldre barn og dette er et mye bedre opplegg enn de tidligere. Han har hatt rask fremgang og lÞftet seg en hel karakter pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Opplever at mentor Norge tok ut en lÊrer som passet godt sammen med mine barn. En som har noen felles interesser innen sport blant annet. Har opplevd at det blir morsommere Ã¥ lÊre Ã¥ gjÞre lekser. Opp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Med over 1200 mentorer er MentorNorge landets stÞrste tilbyder av privatundervisning og privat leksehjelp - i hjemmet, eller over nett. Med så mange mentorer, finner vi en mentor som passer akkurat ditt barn sine behov. Våre mentorer er rekruttert blant landets dyktigste studenter, og har fått opplÊring i motivasjon og formidling. De vet selv viktigheten av å utnytte potensialet sitt på skolebenken, slik at man har mulighetene åpne for videre studier.
Universitetsgata 12, 0164, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ

MentorNorge ããã®åç
Veldig fornÞyd med min sÞnns privatlÊrer. Har prÞvd to andre firmaer med mine eldre barn og dette er et mye bedre opplegg enn de tidligere. Han har hatt rask fremgang og lÞftet seg en hel karakter på bare to mnd i begge fag. Opplegget er veldig proft og effektivt. Anbefales på det varmeste

MentorNorge ããã®åç
Veldig fornÞyd. Stor fremgang fra fÞrste time.

MentorNorge ããã®åç
Det er en stor takknemlighet til MentorNorge for individuell tilpasset undervisning med gode resultater hva det gjelder kunnskapsnivå og personlig utvikling.

MentorNorge ããã®åç
Privatundervisning i Vg2 og Vg3 i R1 og R2 matematikk. Veldig fornÞyd med oppfÞlging fra mentor, undervisningsopplegg og kontakt med kundeservice. Eleven endte opp med et strålende resultat både på eksamen og i standpunkt takket vÊre egen innsats med stÞtte og veiledning fra mentor. Anbefales på det sterkeste!

MentorNorge ããã®åç
Fikk veldig god hjelp inn mot eksamen i et fag jeg lå bakpå. Tett og god oppfÞlging fra mentor. Det var en god opplevelse. Og eksamen gikk fint.

MentorNorge ããã®åç
Alt er veldig bra. Veldig proffe folk. LÊrer mere her, etter fÃ¥ timer, enn flere Ã¥r pÃ¥ skolen. Fantastisk at tilbudet finnes! Synd vi ikke startet fÞr! PÃ¥ den annen side veldig leit at norsk skole ikke klarer Ã¥ veilede, slik at man mÃ¥ kjÞpe tjenester, som skolen skulle levert. All Êre til disse mentorene, som gjÞr samfunnet og barna en tjeneste, som norsk skole ikke leverer. ðð»

MentorNorge ããã®åç
Det er fint å samarbeide med dere! Hyggelige mennesker å kommunisere med, fleksible betalingsordninger, hÞy kvalitet på tjenestene, og dere jobber raskt og effektivt.

MentorNorge ããã®åç
Vi har, gjennom 2 år, hatt svÊrt god erfaring med MentorNorge, både som generell ekstra undervisning gjennom hele året, og som ekstra hjelp fÞr eksamen. Selskapet virker profesjonelt drevet og de mentorene vi har hatt har vÊrt svÊrt flinke. Det er enkelt å forholde seg til selskapet, og som foreldre får vi tilgang til rapporter etter hver time, sånn at vi kan ha full oversikt over hva som skjer i timene, hvilken progresjon eleven har og kalender for kommende timer, saldo etc.
MentorNorge anbefales 100 prosent!

MentorNorge ããã®åç
Har brukt Mentor Norge 3 ganger, og det har gitt gode resultater for ungene. Mentor har vÊrt flinke i alle 3 tilfellene. Norsk administrasjonen er hjelpesomme, men eier fra Danmark har innfÞrt nye regler og Þkt prisene. Vi kjÞpe ekstra pakke med timer, men helt håplÞst rigid system at timer forfaller etter 6 mnd. ( tar ikke hensyn til ferieperioder på sommer, påske eller jul). I tillegg burde prisene for personlig oppmÞte og på nett ha stÞrre pris-forskjell, dvs timer på nettet burde vÊre rimeligere. Har ikke erfaring med lignende selskaper, og kan anbefale mentorNorge hvis Pris ikke er viktig, og regler om fakturering uansett om man bruker timer. Vi opplevde at de fakturert 100 % av timene fÞr vi hadde klart å bruke mer enn 50 % av timene. 5 stjerner for mentorene, og 1 stjerne for fakturering/forfall av timer.

MentorNorge ããã®åç
God kundeservice, flott mentor som mÞter eleven på en super måte.

MentorNorge ããã®åç
God lÊrer , men man må kjÞpe pakke med antall timer , og innen tidsfrist . Det blir derfor ett for rigid system og altfor dyrt . Burde heller betalt for medgått tid

MentorNorge ããã®åç
SvÊrt fornÞyd med Tollef, vår mentor. Han er en fantastisk flink fyr. Så snill og god med barna og ekstremt flink til å lÊre bort! Jeg syns det har vÊrt litt rot fra administrasjonens side.

MentorNorge ããã®åç
Hei. Takket vÊre mentor Andres, har sÞnnen vår fått lyst til å gjÞre mattelekser. Han ble vesentlig bedre og fikk troen på seg selv. Alt dette resulterte i at han fikk plass på den videregående skolen som han Þnsket seg mest.

MentorNorge ããã®åç
Louiza MÞller har brukt MentorNorge i fire år og har forbedret seg som elev. Hun får god hjelp og gide karakterer.

MentorNorge ããã®åç
Litt for stivbeint på timer som ikke er brukt opp innen 6 mnd. Når det er sommerferie imellom burde en ha mer enn 6 mnd, Alt for hÞyt pris på gebyr for å beholde et par timer som går ut på dato.
LÊrte ingenting av det som kom på examen.
FÞlte at alt var bare lureri

MentorNorge ããã®åç
Veldig flott mentor. Pedagogisk. Empatisk. Kunnskapsrik, så barna og boostet selvtilliten deres. De fÞlte på mestring. De har en mer positiv holdning til engelsk enn de hadde fÞr. Vi kommer til å savne mentor!