Rebel & Rose レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wat een goede service en wat een fijn contact. Mijn bestelling viel net tussen 2 acties in, na contact te hebben gehad was het zo geregeld. Dus we zullen hier zeker en vaker terug komen. Zeer vrien... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hele fijne service, had een hele mooie armband gekregen van collegae i.v.m. pensionering, echter deze was een maatje te groot. Ondanks dat de omruiltermijn al was overschreden, mailte een gestuurd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een mooie en goed verpakte armband gekregen. Helaas een maatje te groot besteld, maar Rebel&Rose deed totaal niet moeilijk over het omruilen voor een andere maat. En een snelle, persoonlijke reactie g... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Stoere en stijlvolle armband van mooie kwaliteit. De combinatie van leer, kralen en het metalen slot maakt hem helemaal af. Zit comfortabel en ziet er geweldig uit. Zeker een aanrader! 👌

企業情報

1. ジュエリー製造業者
  2. ・
  3. 宝飾デザイナー
  4. 宝石店

当該企業による記述

Rebel & Rose, for the free spirits who don’t follow trends but set them Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid. Wij verleggen grenzen, het liefst elke dag. Onze sieraden zijn modieus, inspirerend en vooral helemaal van deze tijd. Het zijn de iconen van onze generatie. Maar uiteraard is Rebel & Rose niets zonder de mensen die onze sieraden dragen en combineren. Het zijn onze dragers die iedere dag de mode opnieuw uitvinden. Zij zijn de echte Rebels & Roses, de trendsetters, de free spirits. Wij leveren slechts de bouwstenen. De bouwstenen van een generatie Free Spirits. De sieraden van Rebel & Rose zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna allemaal handgemaakt. Voor de kralenarmbanden worden in de meeste gevallen edelstenen gebruikt, soms natuurstenen (denk aan lava) of een composiet als edelsteen te duur is. Door de kralen (beads) rijgen we een siliconen koord van hoogwaardige kwaliteit, en het koord wordt via een speciale methode stevig vastgezet in het slot. De meeste leren armbanden worden gemaakt door de beste leervlechters uit Bali en het zilver wordt gemaakt door de beste zilversmeden op dat eiland. Elk stukje zilver is handgemaakt, zelfs de schakelarmbanden worden schakel voor schakel in elkaar gezet. Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat internationaal razendsnel naam heeft gemaakt. Inmiddels wordt Rebel & Rose verkocht bij meer dan 700 juweliers, in meer dan 15 landen, en zijn er al ruim 400.000 consumenten met een sieraad van Rebel & Rose.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 267件

レビューを書く

Versand innerhalb von 4 Tagen

Versand innerhalb von 4 Tagen. Abwicklung der Reklamation und Sendung der neuen Armbändern problemlos. Bitte beachten Rückversand trägt man selber.

2025年12月15日

Rebel & Rose からの回答

Freut uns, dass alles reibungslos geklappt hat und die neuen Armbänder schnell angekommen sind! ✨

Mooie items

Goed overzichtelijk, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

2026年1月18日

Rebel & Rose からの回答

Fijn dat het bestellen zo soepel verliep! Bedankt voor je review. 📦

Snel en goed

Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Op tijd voor de jarige. Kwaliteit van de armband is top!

2026年1月9日

Rebel & Rose からの回答

Wat fijn dat de armband op tijd binnen was voor de verjaardag! Bedankt voor je review. 🎈

Alles perfect 👌

Snelle levering, ook naar het buitenland. Goed verpakt en mooie producten.

2026年1月14日

Rebel & Rose からの回答

Wat goed om te horen! Bedankt voor je mooie woorden. 🌍

Snelle levering, super service

Snelle levering. Niet de juiste maat besteld, retour om te ruilen binnen een week de juiste maat ontvangen. Ondanks het slechte (winter) weer.

2026年1月10日

Rebel & Rose からの回答

Wat fijn dat je de juiste maat zo snel in huis had! Bedankt voor je compliment!

5つ星のうち5の評価

Een mooie armband gevonden en gekocht…

Een mooie armband gevonden en gekocht bij Rebel &Rose. Snelle levering en goed verpakt in een mooi doosje. Erg blij met mijn nieuwe armband.

2026年1月12日

Rebel & Rose からの回答

Wat ontzettend leuk dat je zo blij bent met je nieuwe armband! Bedankt voor je review. ✨

5つ星のうち1の評価

Hoge retourkost

Bestelde artikel oogde online anders dan in werkelijkheid, waardoor ik een retour heb aangevraagd. Voor die retour worden hoge kosten aangerekend. Ik ga niet opnieuw bestellen omdat ik die extra kost van een eventuele retour wil vermijden.

Update 10/01:
Daar ik niet kan reageren, doe ik het via update nav jullie reactie. Bedankt om te antwoorden.
De grootte oogt anders. De kleur is subjectief vind ik. In ieder geval maakt het niet uit, mensen zouden altijd mogen retourneren, dit is een optie die gepaard gaat met online aankopen.
De retourkosten bedragen 11,60 euro, excl track&trace. Best aardig vind ik in een tijd waarin vaak geen retourkosten apart worden aangerekend.

2026年1月5日

Beste Kristof,

Dank voor je bericht en de beste wensen voor 2026. Misschien dacht je dat hij er anders uit zou zien: deze armband ziet er in het echt exact zo uit als op de website. Het kan uiteraard zijn dat je hem alsnog niet mooi vond.

De kosten om vanuit België naar een adres in Nederland te sturen bedragen via Bpost €7,10 inclusief track & trace.

Wanneer je je bestelling ruilt, ontvang je van ons ter tegemoetkoming een cadeaubon van €5,-.

Mocht je hierover nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@rebelandrose.com, we helpen je graag bij het vinden van een oplossing.

Team Rebel&Rose

5つ星のうち5の評価

Mooi armbandje en fijne levering

Het product was nog mooier dan op de foto. Snel verzonden, goed en mooi verpakt en snel bezorgd zelfs in de kerstvakantie. De jarige was er heel blij mee.

2025年12月31日

Rebel & Rose からの回答

Dank je wel! Geweldig om te horen dat de jarige er zo blij mee was 😊

5つ星のうち5の評価

Zeer mooi en kwalitatief zeer goed…

Zeer mooi en kwalitatief zeer goed product.
Snelle levering en goede service !

2026年1月8日

Rebel & Rose からの回答

Dank je wel! Mooi om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit. 💎

Mooie sierraden

Mooie sierraden . Armbandjes zien er leuk uit . Heb er inmiddels 6.

2026年1月7日

Super, dank je! Wat leuk dat je er inmiddels al 6 hebt 😍

5つ星のうち5の評価

Goede kwaliteit en top service

Kwaliteit van de bandjes is top!
Verder is de klantenservice super hulpzaam en vriendelijk. Mijn pakketje was helaas niet aangekomen door de koerier maar Rebel&Rose heeft hierbij zonder problemen meegedacht en gezorgd dat mijn pakketje nog op tijd voor de kerst binnen is gekomen!

2025年12月24日

Dankjewel! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen 🎄

5つ星のうち4の評価

Van A tot Z goed

Een bevestiging krijgen van een bestelling vind ik erg belangrijk en dat ontvang je ook. Keurig netjes verpakt per item met een garantiebewijs. Wel jammer dat je op de site in je eigen account geen favorieten kan opslaan.

2025年12月26日

Bedankt voor je review! Fijn dat alles van A tot Z goed geregeld was ✨

Mooie sieraden

Mooie sieraden die geleverd worden in een bewaardoosje. Snelle levering waarbij je bij elke stap op de hoogte wordt gehouden zoals dat tegenwoordig hoort. Na de levering kreeg ik ook nog een mailtje met tips om ze schoon te houden. Kortom, zéér tevreden.

2026年1月3日

Rebel & Rose からの回答

Dank je wel! Fijn om te horen dat je tevreden bent 😃

Top!

De medewerkers bij Rebel&Rose hebben op zeer professionele wijze en uitermate klantvriendelijk mijn verzoek/probleem behandeld. Snelle reactie tijd op emails. Inlevend. Er werd een adequate oplossing cq. voorstel gedaan.
Van de kapotte leren armband met zilveren sluiting is in mijn geval de leren band vervangen (niet meer te repareren). En voor een gereduceerd bedrag gemaakt. Zelfs de kosten van retour zenden kreeg ik vergoed. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Een dikke 10 is hier op z’n plaats. Ga zo door 👍 🤗!

2025年11月20日

Dank je wel! Geweldig dat alles goed is opgelost 👍

Great Catch 28

De bestelling begon met het uitzoeken van de correcte maat. Op basis van mijn polsomtrek koos ik maat M. Ik had de bestelling op 24 december geplaatst. En na de kerstdagen, op zaterdag 27 december, werd deze keurig netjes afgeleverd in de door mij gekozen pakketautomaat. De set die ik gekocht had vind ik erg stijlvol. En maakt mijn outfits compleet. Ik ben super tevreden met de ervaring van Rebel & Rose.

Rebel & Rose からの回答

Dankjewel! Fijn dat je tevreden bent met je stijlvolle set ✨

Super gave armbandjes besteld

Super gave armbandjes besteld. Door de verschillende maatvoering passen de bestelde armbandjes mooi om mijn dunne polsjes.
Ze zijn er straks en mooi afgewerkt uit en dragen fijn. Snelle levering. En in een mooi bewaardoosje verzonden.
Erg blij met mijn keuze voor Rebel & Rose.

Rebel & Rose からの回答

Dank je wel! Geweldig dat de armbandjes mooi passen en je blij maken 😍

Mooie sieraden, goede kwaliteit

Mooie overzichtelijke site met kei leuke sieraden. Waarbij je zelfs voor maten kunt kiezen bij de armbandjes. Dat is voor mensen met dunne polsen echt super fijn. Mooie, degelijke kwaliteit, top!
En snelle levering, wat ook altijd prettig is.

Rebel & Rose からの回答

Dank je wel! Fijn dat de armbandjes zo goed passen 💖

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。