Wat een goede service en wat een fijn contact. Mijn bestelling viel net tussen 2 acties in, na contact te hebben gehad was het zo geregeld. Dus we zullen hier zeker en vaker terug komen. Zeer vrien... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stoere en stijlvolle armband van mooie kwaliteit. De combinatie van leer, kralen en het metalen slot maakt hem helemaal af. Zit comfortabel en ziet er geweldig uit. Zeker een aanrader! ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een mooie en goed verpakte armband gekregen. Helaas een maatje te groot besteld, maar Rebel&Rose deed totaal niet moeilijk over het omruilen voor een andere maat. En een snelle, persoonlijke reactie g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele fijne service, had een hele mooie armband gekregen van collegae i.v.m. pensionering, echter deze was een maatje te groot. Ondanks dat de omruiltermijn al was overschreden, mailte een gestuurd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rebel & Rose, for the free spirits who donât follow trends but set them Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid. Wij verleggen grenzen, het liefst elke dag. Onze sieraden zijn modieus, inspirerend en vooral helemaal van deze tijd. Het zijn de iconen van onze generatie. Maar uiteraard is Rebel & Rose niets zonder de mensen die onze sieraden dragen en combineren. Het zijn onze dragers die iedere dag de mode opnieuw uitvinden. Zij zijn de echte Rebels & Roses, de trendsetters, de free spirits. Wij leveren slechts de bouwstenen. De bouwstenen van een generatie Free Spirits. De sieraden van Rebel & Rose zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna allemaal handgemaakt. Voor de kralenarmbanden worden in de meeste gevallen edelstenen gebruikt, soms natuurstenen (denk aan lava) of een composiet als edelsteen te duur is. Door de kralen (beads) rijgen we een siliconen koord van hoogwaardige kwaliteit, en het koord wordt via een speciale methode stevig vastgezet in het slot. De meeste leren armbanden worden gemaakt door de beste leervlechters uit Bali en het zilver wordt gemaakt door de beste zilversmeden op dat eiland. Elk stukje zilver is handgemaakt, zelfs de schakelarmbanden worden schakel voor schakel in elkaar gezet. Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat internationaal razendsnel naam heeft gemaakt. Inmiddels wordt Rebel & Rose verkocht bij meer dan 700 juweliers, in meer dan 15 landen, en zijn er al ruim 400.000 consumenten met een sieraad van Rebel & Rose.
ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 88ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
My bracelet is beautiful, Iâm extremely happy with it. It arrived quickly and was beautifully packaged. A real present to myself. Thoroughly recommended.
Product is zo als omschreven. Snelle levering, gewoon top.
De bestelling ging soepel en was er snel. Het cadeau viel precies in de goede smaak en paste perfect. Hele mooie kwaliteit.

Rebel & Rose ããã®åç
Mooie lederen armband, kwam in een mooi doosje. Snel geleverd. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit.

Rebel & Rose ããã®åç
Super snel armband ontvangen. Binnen 24 uur na bestelling. Keurig verpakt in luxe doosje met zeer duidelijke onderhoud en gebruiksaanwijzing. Kortom hoogstand kwaliteits niveau.

Rebel & Rose ããã®åç
My order was placed and confirmed over ten days ago, yet it has still not arrived. However, I have noticed that you are already requesting a review. It seems there may be an issue with your coordination.

Rebel & Rose ããã®åç
Prima aankoop. Zeer tevreden, alles netjes op tijd geleverd. Niets op aan te merken

Rebel & Rose ããã®åç
Ik heb het pakketje snel ontvangen. Zag er netjes verpakt uit. Mijn vriend is blij met de armbanden.

Rebel & Rose ããã®åç
Snelle levering,goed verpakt enprachtige armband

Rebel & Rose ããã®åç
Mooi verzorgd en alles duidelijk geformuleerdâŠ

Rebel & Rose ããã®åç
Het zijn echt hele mooie armbanden, goede kwaliteit en het omruilen en de service zijn geweldig!

Rebel & Rose ããã®åç
Alles perfect te volgen en correct geleverd
Het bestellen, de verzending en het product waren allemaal top!

Rebel & Rose ããã®åç
Heb twijfels of het een goed bedrijf is. Drie dagen na mijn bestelling kreeg ik een eerste appje van hun. Het artikel was met PostNl verstuurd. Hoe vreemd was het dat dat pakje pas een volle week later arriveerde. Inlichtingen bij PostNl bevestigden mijn vermoeden dat er iets niet klopte. Firma " leugen en bedrog "??? Artikel was overigens aardig en nu in gebruik.

Rebel & Rose ããã®åç
Er staat armband Black Moon met sluiting maar er is geen sluiting. Het is gewoon een elastiek met kralen dus erg duur.

Rebel & Rose ããã®åç
Mooie sieraden,en met leuke kado verpakking en snelle levering

Rebel & Rose ããã®åç
Prachtige armbanden, keurig verpakt en snel geleverd

Rebel & Rose ããã®åç
Ik draag mijn eerste R&R armband al bijna 6 jaar en het is nog steeds prachtig. Hierdoor wilde ik er graag nog een maar net even anders dan op de website aangeboden. Via de klantenservice werd mijn specifieke vraag snel en vriendelijk opgepakt en kon ik "mijn" armband bestellen. Ik ben er heel blij mee!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã