䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Vi er en norsk leverandÞr av lys og utstyr til rÞdlysterapi. Vi har lager i Norge.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

RÞdlys behandling og overgangsalder

Har nå tatt rÞdlys behandling 4 ganger i uken i 3 uker. Har sensitive/ tÞrre Þyne, og utfordringer med å få nik sÞvn. Disse problemene skyldes overgangsalder men etter hver behandling er alle symptomer på sensitive/ såre Þyne borte. Og jeg får nok sÞvn!

2025幎10月3日

RedHeal からの回答

Utrolig stas å hÞre Sunniva, så bra at du har blitt kvitt problemene med Þynene dine og fått bedre sÞvn!

Fantastisk produkt og service

Fantastisk produkt og service fra RedHeal.no!

Jeg bestilte 2x Elevate Max rÞdlyspanel, med basic stativ og 1x lampe fra RedHeal.no og er veldig fornÞyd. Panelet er kraftig, stilrent og svÊrt enkelt å bruke.

I tillegg var kundeservicen upåklagelig. Rask levering og god kommunikasjon. Som konkurrerende strongmanutÞver stiller jeg hÞye krav til utstyr som skal stÞtte restitusjon og ytelse, og Elevate Max leverer.

Anbefales

2025幎7月4日

RedHeal からの回答

Hei Mattis, tusen takk for tilbakemeldingen. Supert at Elevate Max leverer varene du forventer!

Anbefales!

SeriÞst firma, gir deg utfyllende svar ved spÞrsmÃ¥l. Jeg kjÞpte Elevate Pro for Ã¥ lindre skader etter kreft og strÃ¥lebehandling. Det var min fysioterapeut som tipset meg om rÞdt lys behandling, da lymfedrenasje behandling hos henne ikke har bedret tilstanden. Jeg har ogsÃ¥ forsikret meg om at dette er trygt Ã¥ bruke i mitt tilfelle hos Radiumshospitalet, og det er det! Dette hjelper etter kort tid! Hevelsen er betraktelig mindre🥳

2025幎6月20日

RedHeal からの回答

Hei Eva, fantastisk Ã¥ hÞre at Elevate-panelet har hjulpet deg etter kreftbehandlingen. Takk for anmeldelsen 🙂

Et fantastisk produkt!

Et fantastisk produkt! KjÞpte Elevate Pro og er utrolig fornÞyd med resultatet. Merket forskjell på huden etter bare 2 uker. Virkelig å anbefale!!

2025幎5月20日

Hei Sebastian,
Vi er glade for at panelet har hjulpet deg og hÃ¥per du vil fortsette Ã¥ fÃ¥ glede av den i mange Ã¥r fremover. Dersom du trenger hjelp med noe er det bare Ã¥ ta kontakt med oss. Mvh RedHeal 🙌🏌

Veldig fornÞyd!

Veldig fornÞyd med helsefordeler jeg har fått fra Elevate Max. Valgte å gå for investeringen og jeg angrer ikke ett sekund. Blitt en del av min daglig rutine. Rask levering!

2025幎5月25日

RedHeal からの回答

Hei Sondre, vi er glade for å hÞre at Elevate Max har blitt en del av din daglige rutine og at du er fornÞyd!
Mvh RedHeal

Jeg bestilte Elevate Max

Jeg bestilte Elevate Max. Kom veldig fort. Utrolig bra produkt. Det jeg likte med Redheal er at de oppgir Irradians, noe flere andre aktÞrer ikke gjÞr. Og den er bra på dette produktet. Er seriÞst firma med kvalitets produkter.

2025幎4月28日

Hei Therese,
Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse av oss, det setter vi stor pris på! Lykke til med Elevate Max =)

5぀星のうち5の評䟡

Har aldri opplevd så god kundeservice fÞr.

Jeg leste lenge på Google og var nysgjerrig på rÞdt lys terapi. Jeg endte opp på firmaet red heal da de viste seg til å vÊre en seriÞs aktÞr som selger genuine produkter av god kvalitet. Jeg så på to produkter som heter Max og pro. Jeg endte opp med å kjÞpe pro versjonen.

Det tok ikke lang tid fÞr jeg fikk pakken i posten og monteringen gikk veldig fort. Etter to dager fÞlte jeg meg som en nytt menneske og en så fort at dette her var kvalitetsprodukt og alt jeg hadde lest om rÞdt lys terapi stemte. Fikk masse energi og fÞlte meg kjempebra spenninger i nakke og muskulatur lÞsnet og jeg fÞlte meg bra.

Eneste problemet var nå at jeg angrer på at jeg ikke gikk for den beste panelet i denne serien og sendte mail om det var noe håp om jeg kunne bytte fra pro til max. Her blir jeg mÞtt med en kjempe årleit kundebehandler som var meget opptatt av at jeg som kunde skulle få en god opplevelse. De ordnet en ny pakke til meg med den max versjonen slik at jeg kunne sende tilbake pro panelet. De ordnet til og med en returlapp for meg i post helt gratis.

Jeg ble positiv overrasket over servicen og innstillingen de hadde de Þnsket meg til og med lykke til med den nye panelet. Enden avisen nå er at jeg ble en kjempefornÞyd kunde og jeg kommer til å reklamere kjempemye til alle jeg kjenner og jeg anbefaler alle dere å prÞve disse varene de selger for at dette her er helt fantastisk.

Tusen takk 🀩

2025幎4月28日

Hei Christopher,

Tusen takk for at du tok deg tid til Ã¥ dele en sÃ¥ grundig og positiv anmeldelse! Vi er utrolig glade for at du merket effekt allerede etter to dager, og at bÃ¥de levering og montering gikk knirkefritt. Det gleder oss at byttet fra Pro til Max-panel gikk sÞmlÞst, og at kundeservice kunne hjelpe deg hele veien – akkurat slik vi Þnsker det.

Med vennlig hilsen RedHeal :)

5぀星のうち1の評䟡

Forventningene samsvarte ikke prisen

Forventningene samsvarte ikke prisen.

2025幎2月6日

Hei Younes,

Takk for tilbakemeldingen din. Det er veldig synd å hÞre at brillene ikke levde opp til forventningene dine. Vi prÞver alltid å tilby produkter av hÞy kvalitet til en konkurransedyktig pris, og det er viktig for oss at kundene er fornÞyde.

Vi har ikke mottatt noen andre klager pÃ¥ disse brillene, men vi Þnsker selvfÞlgelig Ã¥ forstÃ¥ hva du opplevde som skuffende. Om det er noe spesifikt du mener kunne vÊrt bedre, setter vi stor pris pÃ¥ om du tar kontakt med oss pÃ¥ support@redheal.no – vi vil gjerne finne en lÞsning som fungerer for deg.

Vennlig hilsen RedHeal.no

5぀星のうち5の評䟡

Brukt som arrbehandling med gode resultater!

Rask og god kundeservice- fikk raskt svar og tilsendt relevant informasjon for min bruk av produktet. Opplever også gode resultater ved bruk av lampen så kan anbefale å teste ut rÞdlys for hud/arr :)

2024幎12月18日

RedHeal からの回答

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse Mari, godt å hÞre at du har fått gode resultater med rÞdlysterapi :)

SeriÞs og pålitelig nettbutikk

KjÞpte lampen "Spot X54 RÞdlysterapi Lampe"

Kort fortalt: Merket absolutt bedring etter bruk av lampen. God kundeservice. Lampen var pakket godt og sendt rask etter bestilling. Eneste nedside er at klypen virker for svak for lyspÊren, som er ganske stor- men eier har sagt at dette skal tas tak i.

Lang versjon: Jeg kjÞpte opprinnelig lampen for kronisk fatigue (ME/CFS), men jeg er for marginal til å bruke den generelt på kroppen for mer Þkt energi, så jeg har i stedet brukt den som spottbehandling på steder som er vondt eller når jeg har problemer med magen. Jeg bruker den i 5-10min, og opplever helt klart en bedring.

Min mann har levd i over 10 år med en skade i skulderen sin som har aldri blitt bra. Han har vÊrt hos forskjellige behandlere og lever normalt, men kan ikke strekke venstre arm bak seg like langt som hÞyre. Får perioder med Þkt smerter som fÞrer til nedsatt sÞvnkvalitet. Han var skeptisk til bruk av lampen og trodde ikke på den! Etter 4 dager med 10min per dag, måtte han innrÞmme at skulderen er bedre og han har IKKE vondt når han strekker den fult ut bak seg.

Vi begger har brukt den ved behov i nesten 2 måneder nå og vi er så fornÞyde med kjÞpet!

2024幎8月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス