Reis met Kinderen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

䌁業情報

1. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Reizen onmogelijk wanneer je zelf kinderen krijgt? Niet als het aan ons ligt! Wij van Reis met Kinderen zorgen dat jullie reis tot in de puntjes verzorgd is en in alles houden we rekening met de kinderen. We adviseren vanuit eigen ervaring; zo zijn reisafstanden behapbaar, slaap je in familiekamers en zijn ook de activiteiten kidsproof.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち4の評䟡

Omdat trustpilot mijn vorige review

Omdat trustpilot mijn vorige review heeft verwijdert hier nog maar een keer.

Wij zijn dit jaar met onze hele familie 16 personen naar canada geweest. Dit was de eerste keer dat we met zo’n grote groep gingen. Normaal zoek ik zelf altijd de reis uit maar dat was alleen voor mijn gezin. Doordat we nu met meerdere gingen wilde ik dit uitbesteden en zo kwam ik bij reis met kinderen uit. Buiten het feit dat zij veel werk uithanden heeft genomen was ik ook erg verrast met de documentatie welke wij kregen vlak voor onze reis. Hier stond de route in welke wij zouden afleggen maar ook veel adviezen met wat er te doen of te bekijken was in die regio erg leuk en super handig. De camping’s ware geweldig de campers waren super al met al een zeer goede organisatie ook toen onze vlucht vertraging opliep contact opgenomen met nynke en ze hebben ons goed geadviseerd wat we moeten doen. Ik raad het je zeer aan om hier gebruik van te maken.

Ik kan je vertellen wij willen aankomend jaar naar Mexico en daarna nog meer trips gaan maken. Ik ga hiervoor weer contact opnemen met reis met kinderen.

Vanuit ons en onze familie ontzettend bedankt voor jullie tijd en geduld. Tot snel.

2022幎10月21日

Reis met Kinderen からの回答

Bedankt voor de mooie woorden Mark! Canada was een te gekke reis en erg leuk om te organiseren voor jullie. Nu op naar Mexico!

Onvergetelijk Portugal: Obrigada!

Nynke heeft voor ons - een gezin met 3 zonen van 14, 16 en 17 - een prachtige rondreis door Noord/midden Portugal samengesteld. Wij wilden graag met eigen auto. Een lange tocht, maar met grote kinderen goed te doen. De locaties waren top en afwisselend: van de kust en het mooie binnenland tot in Porto (met als kers op de taart een thuiswedstrijd van FC Porto in een uitverkocht stadion). Alles was uitstekend geregeld, echt een aanrader!

2022幎8月1日

Reis met Kinderen からの回答

Bedankt Tamar! Fijn dat jullie zo'n fijne reis gehad hebben, daar doe ik het voor. :-)

5぀星のうち5の評䟡

Sri Lanka, het land van de dagelijkse verwondering

We hebben een fantastische vakantie met onze kinderen van 16 en 18 gehad in Sri Lanka. Naast dat het land heel veel te bieden heeft, is het goed bevallen om met een programma vooraf de vakantie in te gaan omdat er dan geen grote discussies tijdens de vakantie zijn. De keuzen gaan alleen over waar gaan we eten, hoe vroeg gaan we vertrekken gezien het programma...

Sri Lanka is een bijzonder land met bijzondere mensen. De natuur en de wilde dieren zijn prachtig, de religieuze culturele gebouwen zijn kleurrijk en je kunt er ook surfen, snorkelen en raften. Het leven in Sri Lanka laat zien hoe je dankbaar kunt zijn met weinig. De afstanden zijn ook prima te doen. De openbare weg is een prettige chaos waar alles mag en iedereen rekening met elkaar houdt. Het is het land van de dagelijkse verwondering.

2022幎7月25日

Reis met Kinderen からの回答

Bedankt voor je fijne woorden Kita! Fijn dat jullie het zo naar je zin gehad hebben. Sri Lanka is prachtig.

5぀星のうち5の評䟡

Nynke heeft voor ons alles geregeld tot

Nynke heeft voor ons alles geregeld tot in de puntjes. Voor het vertrek een duidelijke mail met alle informatie en vouchers voor het hotel, camper en de vliegtickets. Duidelijke communicatie tussentijds. Erg fijn wat ze voor ons heeft geregeld

2022幎8月26日

Reis met Kinderen からの回答

Bedankt voor deze fijne complimenten! En graag gedaan uiteraard, ik help jullie in de toekomst graag weer.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。