レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Mijn ervaring met deze verkoper was erg goed. Vriendelijk en duidelijke communicatie via de mail en alles volgens afspraak. Item was goed verpakt en werd snel geleverd

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb iets gekocht en wacht op mijn bestelling. Ik heb helemaal geen communicatie ontvangen wanneer deze wordt geleverd, overigens is contact via e-mail ook niet voorspoedig.

5぀星のうち5の評䟡

snel contact met reliving, maar ook met verkoper die ontzettend attent was en ons goed geholpen heeft. de gekochte lamp is perfect voor onze gang en ziet er top uit.

䌁業情報

1. オンラむン垂堎
  2. むンテリア デザむン店
  3. 家具店
  4. セカンドハンド ショップ

Reliving に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hey, wij zijn Reliving! Wij zijn de marktplaats voor tweedehands interieur artikelen en unieke vintage parels. Een platform waar gebruiksgemak, inspiratie en kwalitatief aanbod voorop staat.

Hoe is dit idee ontstaan?
We leven in een maatschappij waarin we verslaafd zijn aan consumeren. Als iedereen ter wereld zou consumeren als de gemiddelde Nederlander, dan hebben we 3,6 aardbollen nodig om aan de vraag te voldoen. Wij geloven dat dit anders kan, maar vooral ook moet.

Reliving Our planet
Ons doel is om te laten zien dat er genoeg mooie producten zijn waar we ons huis mee kunnen inrichten. Meer bewust omgaan met onze afvalstromen en meer geluk toekennen aan tweedehands artikelen dan nieuwe producten. Door drempels als vervoer, vindbaarheid en kwalitatief aanbod weg te nemen en inzichtelijk te maken wat er aan CO2 bespaard wordt door tweedehands te kopen, hopen we dit te realiseren.

We hopen dat jullie hier met veel plezier je interieur spullen kunnen kopen en verkopen! Heb je tips en / of feedback? Neem dan vooral contact met ons op!

連絡先

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Tevreden klant.

Goede, duidelijke website. Makkelijk (telefonisch) bereikbaar. Vlotte afhandeling.

2026幎4月9日

Reliving からの回答

Hi, wat super fijn om te horen. Bedankt voor je review 💚

5぀星のうち5の評䟡

Superblij met het platform en jullie bijzondere tweedehands meubels

Ik heb al meerdere tweedehands meubels gekocht via reliving en ik ben superenthousiast. Niet alleen prachtige en verrassende meubels maar ook supergoed geregeld. Met 1 druk op de knop regel je je bod of aankoop en daarna loopt het regelen van de bezorging vanzelf. Je hoeft niet zoals bij marktplaats heel veel af te stemmen met de verkoper. Dit wordt allemaal geregeld. Echt superfijn. Ik heb Reliving echt ontdekt als platform voor tweedehands en antieke meubels. Het is stiekem ook licht verslavend:))

2026幎4月11日

Wat super leuk om te horen. Dank je wel! 🀩

En ja
 we waarschuwen je alvast: het wordt er niet minder verslavend op 😉

Superleuk om te horen dat alles zo soepel gaat. Veel plezier met je (waarschijnlijk groeiende) collectie! 💚

Heel blij met Reliving

Heel blij met Reliving, we vinden er regelmatig interieur artikelen die helemaal bij onze stijl passen. De bestellingen worden netjes verpakt en snel geleverd. Zeker aan te bevelen.

2026幎4月8日

Reliving からの回答

Bedankt voor je mooie review. Wat super fijn om te horen!💚

5぀星のうち3の評䟡

Niets geleverd

Om kort te zijn: besteld, betaald, niet geleverd, wel geld terug.

2026幎4月3日

Reliving からの回答

Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je bestelling niet geleverd is zoals verwacht. Fijn om te horen dat de terugbetaling wel correct is verlopen. We nemen je ervaring serieus en gebruiken dit om onze service verder te verbeteren 🌞

5぀星のうち4の評䟡

Makkelijk bestellen betrouwbaar

Makkelijk bestellen, goed geleverd zeer zorgvuldig ingepakt!

2026幎3月28日

Reliving からの回答

Hi, fijn om te horen dat het proces makkelijk verloopt en de artikelen goed zijn verpakt. Veel plezier met je item 🌞

Prima website

Duidelijk omschreven artikelen, betaallink is super makkelijk en prima feedback.

2026幎3月13日

Reliving からの回答

Hi, bedankt voor je review. Fijn dat betalen makkelijk ging en het product voldeed naar verwachting 🌞

Top geregeld allemaal

De 2 antieke hanglampen waren in het echt nog mooier. Je wordt erg goed op de hoogte gehouden gehouden door reliving. Het bestel en betaalproces is goed geregeld. Ik kon zelfs contact met de koerier van Brenger opnemen om hem te vragen 15 min van te voren te bellen en hij reageerde gelijk. Super goed geregeld allemaal.

2026幎3月14日

Reliving からの回答

Hi, wat super om te horen! Daar doen we het voor 🀩 Heel veel plezier met de lampen 💚

5぀星のうち1の評䟡

Had een lamp besteld

Had een lamp besteld. Deze blijkt mega zwaar en haak voor ophang is versleten. Heb gelijk een bericht naar releving gestuurd, maar ze reageren niet. Ben nu mijn geld kwijt. Echt slechte service wanneer het erop aankomt.

2026幎1月16日

Reliving からの回答

Hi, wat vervelend om te horen! Wij hebben echter nog geen mail ontvangen, zou je nogmaals willen mailen naar team@reliving.nl? Dan zoeken we samen naar een passende oplossing 🌞

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。